LIEGE LORD - Freedom's Rise
- CountRaven
Ένα πολύ καλό κείμενο το Ηλία Χατζηαλέξη για αυτό το αριστούργημα!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Δισκάρα και μπαντάρα. Κατανοώ γιατί οι «επικοί» έχουν ιδιαίτερη αγάπη για το ντεμπούτο αλλά κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος δίσκος τους είναι το Master Control.
Τεμπελιάζει ο φίλτατος Ηλίας!
- asgardlord
- LuciferSteele
ντάξει τι να λέμε, από τα πρώτα "obscure" ακουσματα μου σε 90αρα που στην άλλη πλευρά είχε Cirith Ungol - One Foot In Hell
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- Stormbringer7
Δίσκος διαμάντι! Κλασεις ανώτερος από Master...
Like a man is a mountainside... greatness waits for those who try...none can teach you It's all inside...just climb...
- CountRaven
Στηρίζω.LuciferSteele έγραψε: ↑Τετ 10 Ιούλ 2019, 18:30 ντάξει τι να λέμε, από τα πρώτα "obscure" ακουσματα μου σε 90αρα που στην άλλη πλευρά είχε Cirith Ungol - One Foot In Hell
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Συμφωνώ. Και εγώ το έχω πιο ψηλά από τα άλλα δύο. Προφανώς η επική του ατμόσφαιρα κάνει τη διαφορά.
- CountRaven
Re: LIEGE LORD - Freedom's Rise
Ορισμός της λέξης έπος.