JINJER - Macro
- Site Admin
- Επικοινωνία:
JINJER - Macro
Ξέρω πως προτιμάτε να ακούτε TOOL, όπως επίσης πως δεν ψηθήκατε ιδιαίτερα σε παλιότερο μου ποστ, αλλά πάρτε το όπως κ να έχει
Ακολουθώντας τη κυκλοφορία του "Micro" EP, οι JINJER κυκλοφορούν το "Macro" στα τέλη Οκτωβρίου. Έδωσαν και το πρώτο single στο tube:

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
JINJER - Macro
Με πιάνει καταθληψη/ μιζέρια με τετοιου είδους ακουσματα. And NOT in a good way...
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
JINJER - Macro

Μου φαινεται θα διαγραψω το λογαριασμο μου στο Fs, και θα κλεισω το ιντερνετ γενικοτερα (εκτος απο σελιδες κοινωνικου περιεχομενου: Προχωραμε/Μαρια Καλογεροπουλου, Ναι εισαι μισογυνης/φεμινιστικα παραληρηματα κλπ) για να αποφυγω την εκθεση μου σε αντιστοιχα ανοσιουργηματα!

Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
- Site Admin
- Επικοινωνία:
JINJER - Macro
Εντάξει, εντάξει μην βαράτε
Δείτε το σαν το "ποπ μεταλ" relief μου μιας και δεν μπορώ να ακούσω ΒΙΒ κλπ.
@Priamos το νου σου, ετοιμάζω ποστ-tutorial τώρα που έμαθα πως μπήκες στο μαγικό και άυλο κόσμο των MP3z

@Priamos το νου σου, ετοιμάζω ποστ-tutorial τώρα που έμαθα πως μπήκες στο μαγικό και άυλο κόσμο των MP3z

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
JINJER - Macro
Είχα μπει και παλιότερα (έχω και δύο σκληρούς με σπάνιο πράμαScrollkeeper έγραψε: ↑Τετ 28 Αύγ 2019, 14:47
@Priamos το νου σου, ετοιμάζω ποστ-tutorial τώρα που έμαθα πως μπήκες στο μαγικό και άυλο κόσμο των MP3z![]()

Race of Cain, ascend to heaven,
JINJER - Macro
Χωρις να μπορω να το ακουσω (ειμαι στο γραφειο) να σημειωσω πως η μπαντα ειναι υπερβολικα καλή σε αυτο που κανει, με την τραγουδιστρια να ειναι εξωπραγματικη. Γενικα ενω δεν ειμαι φαν της γυναικειας φωνης στις μπαντες, υπαρχουν 2-3 παραδειγματα που παρα-αξιζουν τον κοπο και γινονται ολοσωστα!
- Site Admin
- Επικοινωνία:
JINJER - Macro
Πες τα ρε @Aphelian, θα μου κρεμάσουν κουδούνια σε λίγο