SOLITARY SABRED - By Fire and Brimstone
Για ακομη μια φορά έβαλα το CD να παίξει με σκοπό να πάει στο ράφι μετά και για ακόμη μια φορά τελείωσε και είπα ας το αφήσω εξώ να το ξανα-ακούσω σε λίγες μέρες.. Πάει μήνες αυτή η βαλίτσα, πάει καρφί για πιο ακουσμένο CD για φέτος.
Την ίδια αντιμετώπιση έχει και από μένα αυτή η δουλειά. Μετά το BSTA, μάλλον είναι ο δίσκος με τις περισσότερες ακροάσεις φέτος. Παρόλο που στην αναμονή υπάρχουν cd που περιμένουν τη σειρά τους, όλο και μπαίνει σφήνα ανάμεσά τους. Πολύ εθιστικός δίσκος, κυλάει νεράκι και δεν υπάρχει στιγμή που θα με κάνει να βαρεθώ. Εδώ παίζει ρόλο και ο αριστοτεχνικός τρόπος που έχουν τοποθετηθεί τα τραγούδια. Τίποτα όμως δεν θα γινόταν αν αυτά ήταν μάπα. Πολύ μεγάλη πρόοδο σε όλους τους τομείς έκαναν τα παιδιά.
Εγω για να πω την αληθεια, τον βαρεθηκα. Υπαρχει μια στροφη απο τον επικο στον πιο Sacral Rage ηχο που δεν με τρελαινει. Μετα το BSTA, για μενα φετος ειναι το Steelwitch.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
Εμένα αντίθετα, αυτή η στροφή προς Sacral Rage που φαίνεται ξεκάθαρα στο Psionic Transmogrification, μου έκανε μεγάλο κλικ.
- LuciferSteele
δεν κουνιέται από τη δεκάδα της χρονιάς
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Στη δεκάδα της χρονιάς προβλέπω να έχει αρκετά Ελληνικά συγκροτήματα με βάση αυτά που κυκλοφόρησαν φέτος και με τις προσδοκίες στο θεό, σε αυτά που έρχονται.