SACRED OUTCRY - Damned For All Time (2020)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Aphelian

Re: SACRED OUTCRY - Damned For All Time (2020)

Δημοσίευση από Aphelian »

crimsonglory έγραψε: Κυρ 30 Ιούλ 2023, 12:27 Μετά από 3+ χρόνια και καμιά 200αριά ακροάσεις
:sabaton:
Ετσι βγαινουν τα σωστα συμπερασματα!

:love: :love: :love:
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

crimsonglory έγραψε: Κυρ 30 Ιούλ 2023, 12:27 Μετά από 3+ χρόνια και καμιά 200αριά ακροάσεις μπορώ να πω ότι για εμένα αυτό το άλμπουμ είναι Τοπ-10 post 1996 κυκλοφορία. To δεύτερο είναι τρομερό προφανώς αλλά θα περιμένω ακόμα κανά χρόνο να δω για πόσο και πόσο κοντά θα κάτσει μαζί μου.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι χωρίς να είμαι φαν του Παπαδόπουλου κι εγώ, εδώ έχει δώσει ρεσιτάλ το παλληκάρι. Μόνο στο ομώνυμο, ο τρόπος που αφηγείται την ιστορία, σε σημεία όπως η κραυγή μετά το ''If I have to I will kill you all'', ''Doomed to lose whoever I love'', ''Why is all this happening to me?'' kai για τελείωμα όπως ουρλιάζει το 'I am the dragonlord'' στο τέλος, εμένα προσωπικά με συνταράσσει συθέμελα και δεν το παθαίνω και εύκολα.

Και δεύτερον, μάλλον η γκρουπάρα έχει πάει στην κορυφή της λίστας με τις μπάντες που θέλω/πρέπει να δω live.
Θέλουμε SC live χτες. Με support Protean Shield.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Forgotten Scroll Festival θέλουμε με όλες τις μπάντες των μελών του φόρουμ (που δεν ειναι και λίγες).
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Advancing Yokeda έγραψε: Δευ 31 Ιούλ 2023, 09:01 Forgotten Scroll Festival θέλουμε με όλες τις μπάντες των μελών του φόρουμ (που δεν ειναι και λίγες).
Αυτό είναι εφικτό και το έχω σκεφτεί. Με μπάντες της φάσης μας γενικά.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”