DURBIN (USA) - The beast Awakens (2021)

1. The Prince of Metal
2. Kings Before You
3. Into the Flames
4. The Sacred Mountain
5. The Beast Awakens
6. Evil Eye
7. Necromancer
8. Riders on the Wind
9. Calling Out for Midnight
10. Battle Cry
11. By the Horns
12. Rise to Valhalla
Πολύ αξιόλογο US μεταλ με "στοφα κλασσικου", εμφαση στα φωνητικά, και τις πιασαρικες μελωδιες του τραγουδιστη/κιθαρίστα Jemes Durbin. Μου θυμισε μπαντες οπως οι fifth angel οχι τοσο απο αποψης ηχητικης ομοιότητας, οσο απο την αποψη οτι έχουν απλές διεκπαιρεωτικες κιθάρες και δινουν εμφαση κυριως στα φωνητικα.
Μπονους οι (απ οσο μπορω να καταλαβω) εντελως fantasy στιχοι κι οχι πετσινα, αλητείες, γκόμενες, μηχανες κι αλλες τετοιες γραφικότητες.
Ευχάριστη έκπληξη, τσεκαρετε!
Υ.Γ. πολύ σπάσιμο να μην υπάρχει πουθενα στο γιουτιουμ ή στο bandcamp ολόκληρο...
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven
Θα το αποστείλει η υπηρεσία στα μέλη της.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Metal_Warrior
ωραίο ακούγεται, αναμένουμε την υπηρεσία να διετελέσει το έργο της
Έβαλα το kings και είχε πράγματι ωραίες φωνητικές μελωδίες στο ρεφρέν.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- CountRaven
Εγώ άκουσα ένα αρχικό riff και το μπάσιμο της φωνής σε ένα κουπλέ και το έκλεισα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Κακώς. Ο,τι προμοτάρω εχει σφραγίδα ποιότητος.CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 13 Φεβ 2021, 17:04 Εγώ άκουσα ένα αρχικό riff και το μπάσιμο της φωνής σε ένα κουπλέ και το έκλεισα.
αρεκτά δυνατό, ευχάριστη έκπληξη! ΄Εχει και μια early Gothic Knights/Zandelle αύρα που μου αρέσει πολύ. Ο [mention]LuciferSteele[/mention] κοιμάται πάλι;
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
....δεν μου αρέσει. Τα ντραμς ακούγονται ψεύτικα.
Η φωνή όμως είναι καλή.
Η φωνή όμως είναι καλή.
Χαριτωμένο είναι το αλμπουμάκι. Ακούγεται ευχάριστα, αν και δε νομίζω να το αποζητήσω στο μέλλον. Στο video του Prince of Metal πάντως, έχει τερματίσει τα καλτόμετρα και έχει χτίσει καμιά δεκαριά τυροκομεία!
- LuciferSteele
έχει κάποια ενδιαφέροντα ποιοτικά στοιχεία, αρκετά nerdy αλλά και catchy άκουσμα
τους προτιμώ από τα revival του κιλού που υπογράφουν σωρηδόν οι εταιρείες αν και μου κάνει εντύπωση που τους επέλεξε η Frontiers
τους προτιμώ από τα revival του κιλού που υπογράφουν σωρηδόν οι εταιρείες αν και μου κάνει εντύπωση που τους επέλεξε η Frontiers
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- CountRaven
Ε να πάρει και αυτή ένα κομμάτι της πίτας αλλά όχι με βελάγματα.αν και μου κάνει εντύπωση που τους επέλεξε η Frontiers
Επίσης κάπου διάβασα ή με κάποιον το κουβέντιαζαν ότι ο τραγουδιστής είναι γνωστός από Αμερικάνικο The Voice.
Ας το επιβεβαιώσει κάποιος αν γνωρίζει.
CountRaven έγραψε: ↑Τετ 17 Φεβ 2021, 20:10Ε να πάρει και αυτή ένα κομμάτι της πίτας αλλά όχι με βελάγματα.αν και μου κάνει εντύπωση που τους επέλεξε η Frontiers
Επίσης κάπου διάβασα ή με κάποιον το κουβέντιαζαν ότι ο τραγουδιστής είναι γνωστός από Αμερικάνικο The Voice.
Ας το επιβεβαιώσει κάποιος αν γνωρίζει.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν θυμόμουν τίποτα. Τωρα που το ανεφερες ομως μου εκανε κλικ αυτη εδω η νυξη του Τσοβολα (που είσαι ρε?)rbrigade έγραψε: ↑Τετ 28 Οκτ 2020, 18:00 Fans των Eternal Champion;;;; Θα μας κουφάνει η Frontiers...
https://www.facebook.com/frontiersmusic ... 5225746504
- CountRaven
Από American Idol λοιπόν, όχι The Voice. Ok.
Το έβαλα να το ακούσω ολόκληρο. Έχει αρκετά κομμάτια που τα λες χιτάκια. Είναι καλοπαιγμένο, έχει songwriting αρετές σε πολλά κομμάτια -εχει και μερικά fillers ή άνισα σε σχέση με το catchy βαρύ πυροβολικό, μάλλον κάποιο από αυτά άκουσα στην αρχή-.
Γενικά μου βγάζει κάτι το "κυριλέ" -και από μόνο του και σε σχέση με αντίστοιχες γιδίλες-, το οποίο με κέρδισε.
Φαίνεται ότι έπεσαν επαγγελματίες πάνω στο υλικό και έγινε δουλειά. Frontiers project με λίγα λόγια, μόνο που εδώ το πρόσημο είναι θετικό.
Το έβαλα να το ακούσω ολόκληρο. Έχει αρκετά κομμάτια που τα λες χιτάκια. Είναι καλοπαιγμένο, έχει songwriting αρετές σε πολλά κομμάτια -εχει και μερικά fillers ή άνισα σε σχέση με το catchy βαρύ πυροβολικό, μάλλον κάποιο από αυτά άκουσα στην αρχή-.
Γενικά μου βγάζει κάτι το "κυριλέ" -και από μόνο του και σε σχέση με αντίστοιχες γιδίλες-, το οποίο με κέρδισε.
Φαίνεται ότι έπεσαν επαγγελματίες πάνω στο υλικό και έγινε δουλειά. Frontiers project με λίγα λόγια, μόνο που εδώ το πρόσημο είναι θετικό.
- Metal_Warrior
μια χαρά το αλμπουμάκι, δίνει ακούσματα
- TitusGroan
Πολύ καλό δισκάκι. Φοβερές φωνητικές μελωδίες