CIRITH UNGOL - Half Past Human EP (2021)
- CountRaven
Re: CIRITH UNGOL - Half Past Human EP (2021)
Πάντως να σημειώσω πως η μπάντα έχει αλλάξει κιθαρίστες. Ο αγαπητός Warbringer έχει φύγει πριν περίπου ένα χρόνο από τους White Tower.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Bersekeros
Έτσι πρέπει να είναι.
Λίγο που το κοίταξα κι εγώ στο internet τώρα, έτσι φαίνεται.
Μάλλον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εικάζω.
Όπως λέγαμε παραπάνω, είναι ζόρικα τα πράγματα στη χώρα μας.
Πολλώ δε μάλλον περισσότερο, για τις εγχώριες μπάντες, δηλαδή το να έχεις το χρόνο και την οικονομική δυνατότητα, για να κρατηθεί μια μπάντα.
Λίγο που το κοίταξα κι εγώ στο internet τώρα, έτσι φαίνεται.
Μάλλον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εικάζω.
Όπως λέγαμε παραπάνω, είναι ζόρικα τα πράγματα στη χώρα μας.
Πολλώ δε μάλλον περισσότερο, για τις εγχώριες μπάντες, δηλαδή το να έχεις το χρόνο και την οικονομική δυνατότητα, για να κρατηθεί μια μπάντα.
- CountRaven
Warbringer σε νέο βιντεάκι.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Αυτός έχει μπει ήδη στη Λεγεώνα των Αθανάτων. Όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν πολυενδιαφέρονται πολύ κιόλας, θα μνημονεύεται και κείνος.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Να δώσω λίγο άχρηστο ινφο?
Πολύ καλό και χαβαλε παιδί ο Πάνος(Warbringer).Απ'τά λατρεμένα Σέρρας ο μικρος κι έφυγε μαζί με το ασημακι μου τον Γιάννη(ήταν ο έτερος κιθαρίστας) λόγω μαζικων διαφωνιών στη κατεύθυνση της μπάντας.Οι δύο έχουν ήδη αποκαλυφθεί για όσους έτυχε να τους δείτε λάιβ το τελευταίο εξάμηνο.Η εμφάνιση στη σκηνή (μιλιταρε φούμο εξάρτηση αρβύλες κλπ άπαντες) και η ολική αλλαγή των φωνητικών,που θα ακούσουμε στο ep που ετοιμάζεται(τέλος η χαρακτηριστικη χροιά αλά Udo..).
Πολύ καλό και χαβαλε παιδί ο Πάνος(Warbringer).Απ'τά λατρεμένα Σέρρας ο μικρος κι έφυγε μαζί με το ασημακι μου τον Γιάννη(ήταν ο έτερος κιθαρίστας) λόγω μαζικων διαφωνιών στη κατεύθυνση της μπάντας.Οι δύο έχουν ήδη αποκαλυφθεί για όσους έτυχε να τους δείτε λάιβ το τελευταίο εξάμηνο.Η εμφάνιση στη σκηνή (μιλιταρε φούμο εξάρτηση αρβύλες κλπ άπαντες) και η ολική αλλαγή των φωνητικών,που θα ακούσουμε στο ep που ετοιμάζεται(τέλος η χαρακτηριστικη χροιά αλά Udo..).
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- Advancing Yokeda
καθόλου άχρηστο... τον πρωινό καφέ ξεροσφύρι θα τον πιούμε?
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Το ντεμπούτο, προσωπικά, το καραγούσταρα!FarCry έγραψε: ↑Παρ 22 Σεπ 2023, 03:31 Να δώσω λίγο άχρηστο ινφο?
Είμαι πάντα υπέρ των αλλαγών αν αυτές εκφράζουν τον καλλιτέχνη (κι όχι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ/ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλο) κι αν μού κάνουν κι εμένα, ακόμη καλύτερα!
Αναμένουμε.
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Τζουμάκας >> δισκογραφία Ungol
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.