ONWARD (US) - Of Epoch and Inferno (2022)
- Advancing Yokeda
Re: ONWARD (US) - Of Epoch and Inferno (2022)
Τώρα ξέρει ο Τόμπυ που θα στέλνει για early reviews.
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
Δεν έχω καταλάβει τίποτα σε αυτό το μπάχαλο.
Υπόγραψε να κυκλοφορήσει το album σε κάποια εταιρεία. ΟΚ.
Το review από που προέκυψε; Έχει ανακοινώσει η εταιρεία ημερομηνία κυκλοφορίας; Έχει ξεκινήσει το promo; Ή απλώς έτσι του έκατσε του Τόμπυ και έστειλε μόνος του; Όλα λάθος τα βλέπω, οπότε και όλα μπορούν να πάνε λάθος και να στραβώσουν.
Το review από που προέκυψε; Έχει ανακοινώσει η εταιρεία ημερομηνία κυκλοφορίας; Έχει ξεκινήσει το promo; Ή απλώς έτσι του έκατσε του Τόμπυ και έστειλε μόνος του; Όλα λάθος τα βλέπω, οπότε και όλα μπορούν να πάνε λάθος και να στραβώσουν.
- CountRaven
Αν κάποιος διαβάσει το τόπικ από την αρχή και δει και τα ενεργά links θα καταλάβει ότι το μπάχαλο μάλλον από την πλευρά των εταιριών ήρθε στην προκειμένη.Xstroyer έγραψε: ↑Τετ 10 Αύγ 2022, 13:42 Δεν έχω καταλάβει τίποτα σε αυτό το μπάχαλο.
Ο Cruz ανακοίνωσε τον δίσκο και μετά τον άδειασε.
Από εκεί και πέρα ο δημιουργός δίνει όπου εκείνος κρίνει σκόπιμο ένα advance promo του υλικού για review. Ούτε η πρώτη φορά είναι που γίνεται κάτι τέτοιο, ούτε η τελευταία.
Όπως αναφέρεται παραπάνω ακόμα ψάχνει deal για το LP, οπότε είμαστε σε shopping φάση ακόμα.
Το label θα το ανακοινώσει εκείνος.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Sorry παιδιά, αλλά όλο αυτό είναι λάθος από πολλές πλευρές. Αν ο δημιουργός μπορεί να δίνει ένα advance promo όπου θέλει, όποτε θέλει, ας βγάλει το άλμπουμ μόνος του και όλα καλά.
Όσον αφορά τα reviews, όταν παρουσιάζεται ένα review, ο αναγνώστης του θα πρέπει να μπορεί μετά να παραγγείλει ή να προπαραγγείλει το άλμπουμ κάπου και όχι να μη ξέρει καν πότε θα κυκλοφορήσει.
Η κυκλοφορία καίγεται έτσι.
Όσον αφορά τα reviews, όταν παρουσιάζεται ένα review, ο αναγνώστης του θα πρέπει να μπορεί μετά να παραγγείλει ή να προπαραγγείλει το άλμπουμ κάπου και όχι να μη ξέρει καν πότε θα κυκλοφορήσει.
Η κυκλοφορία καίγεται έτσι.
- CountRaven
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις reviews που γίνονται σε early stage.
Πάρε για παράδειγμα τις προσκρούσεις. Από τις οποίες 8 στις 10 γίνονται πολλές φορές αμέσως μετά το mastering και χωρίς καν να έχει βρεθεί εταιρία.
Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα η φιέστα ενός pre listening τόσο σαν event όσο και σαν δημοσίευση -κείμενο στα media-, συμβάλλει στο label shopping. Έχω τουλάχιστον δύο περιπτώσεις μπαντών αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου, που έκαναν pre listening για το οποίο έγραψαν και μεγάλα περιοδικά. Με τη μια μίλαγα εκείνη την εποχή για συμβόλαιο με Steel Gallery.
Από εκεί και πέρα και για να το κλείσω εδώ το θέμα ο Knapp μου έστειλε τον δίσκο, τον ρώτησα αν θέλει αναλυτικό review μου είπε ναι και το έκανα.
Αν και πότε θα βρει εταιρία και ποια και πότε θα ξεκινήσει το promo, δεν με απασχολεί. Εγώ κοιτάω το FS και τους αναγνώστες μου.
Πάρε για παράδειγμα τις προσκρούσεις. Από τις οποίες 8 στις 10 γίνονται πολλές φορές αμέσως μετά το mastering και χωρίς καν να έχει βρεθεί εταιρία.
Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα η φιέστα ενός pre listening τόσο σαν event όσο και σαν δημοσίευση -κείμενο στα media-, συμβάλλει στο label shopping. Έχω τουλάχιστον δύο περιπτώσεις μπαντών αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου, που έκαναν pre listening για το οποίο έγραψαν και μεγάλα περιοδικά. Με τη μια μίλαγα εκείνη την εποχή για συμβόλαιο με Steel Gallery.
Από εκεί και πέρα και για να το κλείσω εδώ το θέμα ο Knapp μου έστειλε τον δίσκο, τον ρώτησα αν θέλει αναλυτικό review μου είπε ναι και το έκανα.
Αν και πότε θα βρει εταιρία και ποια και πότε θα ξεκινήσει το promo, δεν με απασχολεί. Εγώ κοιτάω το FS και τους αναγνώστες μου.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
@Xstroyer
Υγ. Και επειδή ακριβώς υπάρχει point για αυτό που λες για διαθεσιμότητα και επειδή ακόμα είναι στο ψάξιμο -τουλάχιστον για το LP- για να είμαι και εγώ ενταξι του πρότεινα να βάλω τον όρο advance promo στο πεδίο του label και φυσικά συμφώνησε.
Υγ. Και επειδή ακριβώς υπάρχει point για αυτό που λες για διαθεσιμότητα και επειδή ακόμα είναι στο ψάξιμο -τουλάχιστον για το LP- για να είμαι και εγώ ενταξι του πρότεινα να βάλω τον όρο advance promo στο πεδίο του label και φυσικά συμφώνησε.
Δεν αναφέρομαι στο δικό σου review αλλά σε αυτό το οποίο του στοίχησε τη κυκλοφορία με Κρουζ, όπως λέει.
Το φάουλ που βρίσκω στην εταιρεία είναι ότι δεν είδα κάποια ανακοίνωση. Θα πρέπει να γράψουν κάτι, αρέσει δεν αρέσει, χειροκροτήσουν ή γιουχάρουν. Η εταιρεία πρέπει να είναι ξεκάθαρη με το λόγο της.
Όσον αφορά το advance listening, είτε είναι μαστεραρισμένο το υλικό, είτε όχι, εννοείται οτι πολλές φορές κυκλοφορεί σε ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο και το λάθος για μένα, αλλά η πλήρης ασυνεννοησία μεταξύ εταιρείας και μπάντας.
Το φάουλ που βρίσκω στην εταιρεία είναι ότι δεν είδα κάποια ανακοίνωση. Θα πρέπει να γράψουν κάτι, αρέσει δεν αρέσει, χειροκροτήσουν ή γιουχάρουν. Η εταιρεία πρέπει να είναι ξεκάθαρη με το λόγο της.
Όσον αφορά το advance listening, είτε είναι μαστεραρισμένο το υλικό, είτε όχι, εννοείται οτι πολλές φορές κυκλοφορεί σε ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο και το λάθος για μένα, αλλά η πλήρης ασυνεννοησία μεταξύ εταιρείας και μπάντας.
- CountRaven
Ναι σε αυτά έχεις απόλυτο δίκιο αγαπητέ. Για αυτό υπάρχει και η φράση "το μπάχαλο μάλλον από την πλευρά των εταιριών ήρθε στην προκειμένη" στο παραπάνω ποστ μου.Xstroyer έγραψε: ↑Τετ 10 Αύγ 2022, 19:22 Δεν αναφέρομαι στο δικό σου review αλλά σε αυτό το οποίο του στοίχησε τη κυκλοφορία με Κρουζ, όπως λέει.
Ότι και να έγινε με το "άλλο review" η προηγούμενη εταιρία οφείλει μια ανακοίνωση αν μη τι άλλο.
Επίσης εγώ προσωπικά θεώρησα απαραίτητο ένα ολοκληρωμένο review στην παρούσα φάση. Μιας και είδα πως ο Knapp άρχισε να ανεβάζει στη σελίδα του -με copy / paste- τις γνώμες φίλων του στου οποίους έδωσε επίσης το άλμπουμ, παράλληλα με αυτά τα posts σκάει και η ανακοίνωση της ακύρωσης -από τον Knapp, η οποία μετά σβήστηκε αλλά έχει μείνει σε αυτό το νήμα-. Σβήνει την ανακοίνωση ακύρωσης λοιπόν και συνεχίζει να ποστάρει γνώμες φίλων.
Οποιοσδήποτε το βλέπει αυτό -also know as μελλοντικός αγοραστής του άλμπουμ- σίγουρα παθαίνει μια σύγχυση. Με αυτό το σκεπτικό του πρότεινα να βγει ένα επίσημο review με τον χαρακτηρισμό advance promo. Να ξέρουμε τουλάχιστον όλοι ότι το άλμπουμ θα βγει κάποια στιγμή και να υπάρχει και μια πρώτη εικόνα του υλικού.
- CountRaven
Update:
The new Onward album "Of Epoch and Inferno" is 100% confirmed for release this fall 2022 on Moribund Records!
I am also taking to another label about releasing a limited edition vinyl pressing. Thanks for your support and I'll keep you posted every step of the way!
The new Onward album "Of Epoch and Inferno" is 100% confirmed for release this fall 2022 on Moribund Records!
I am also taking to another label about releasing a limited edition vinyl pressing. Thanks for your support and I'll keep you posted every step of the way!
- LuciferSteele
εγώ αυτογκόλ Κναπ βλέπω στην όλη ιστορία. να με συγχωρήσετε αλλά τα δείγματα γραφής του Cruz δεν δείχνουν ροπή προς τέτοιου είδους αστοχίες
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- CountRaven
Chris P. @ Mercury Radio - 12-8-2022
Iris Divine - Sapphire
Infidel Rising - Silence Of The Night
Valiant Sentinel - Age Of Mythology
Onward - Onward We Sail
Resistance - Valhalla has Locked it's Doors
Kaledon - At The Gates of the Realm
Seax - Speed Inferno
Moonrock - The Master
Vision - Damn Dark Night
Somber View - Flight into Imagination
Olórin - The White Rider
- CountRaven
Κνάπ σε αγαπάμε!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Advancing Yokeda
Το ακούω σερί από χθες.
1. Μουσικάρα! Οργασμός από ριφφ και overall uspm ποιότητας.
2. Τα φωνητικά δεν είναι αντάξια τόσο καταπληκτικής μουσικής.
3. Μου φέρνει στο νου περισσότερο τους Pharaoh και λιγότερο τους γνωστούς Onward.
4. Είναι πιο σκληρό άκουσμα από τα παλιότερα Onward.
5. Μετά από μερικές ακροάσεις, είχα έντονο αυτό το γνώριμο "what if" feeling όσον αφορά τα φωνητικά. (αν τραγουδούσε ο τάδε, κτλ)
1. Μουσικάρα! Οργασμός από ριφφ και overall uspm ποιότητας.
2. Τα φωνητικά δεν είναι αντάξια τόσο καταπληκτικής μουσικής.
3. Μου φέρνει στο νου περισσότερο τους Pharaoh και λιγότερο τους γνωστούς Onward.
4. Είναι πιο σκληρό άκουσμα από τα παλιότερα Onward.
5. Μετά από μερικές ακροάσεις, είχα έντονο αυτό το γνώριμο "what if" feeling όσον αφορά τα φωνητικά. (αν τραγουδούσε ο τάδε, κτλ)
Prepare for the final awakening