STEELWITCH (GR) - The Witch is Back (2022)
Re: STEELWITCH (GR) - The Witch is Back (2022)
Ο παραλλιλισμος με deaf dealer ειναι ευστοχος.crimsonglory έγραψε: ↑Τετ 16 Μαρ 2022, 02:31 Φοβερό το EP! Μου έβγαλε κι ένα vibe deaf dealer. Πάρα πολύ δυνατά όλα τα κομμάτια. Και στο δισκάκι των deaf dealer να ήταν αυτά τα κομμάτια, από τα αγαπημένα μου του δίσκου θα ήταν. Μπράβο ρε πατρίδα!
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- TitusGroan
Σε βινυλιο θα βγει;
Δεν με ειχε ενθουσιάσει το αλμπουμ οταν βγηκε. Το ΕΡ ηταν εκπληκτικό και ειχε δημιουργησει μεγαλες προσδοκιες. Αυτό όμως ειχε διαφοροποιημενο στυλ, παραήταν maiden και μου φάνηκε κατωτερο του αναμενόμενου. Το ειχα αγοράσει το cd αλλά δεν ειχα βαλει να το ξανασκουσω απο τον Μάρτιο. Το ακουσα τώρα παλι ενοψει ανασκόπησης της χρονιάς (να ξέρουμε τι λίστα θα δώσουμε) και μου φάνηκε καταπληκτικό και απολαυστικότατο!!!
- Advancing Yokeda
Χα χα χα, είχα την ίδια ακριβώς εμπειρία χθες βράδυ και από το πουθενά. Κυριολεκτικά όμως, the witch is back!nicolasg έγραψε: ↑Παρ 02 Δεκ 2022, 20:15 Δεν με ειχε ενθουσιάσει το αλμπουμ οταν βγηκε. Το ΕΡ ηταν εκπληκτικό και ειχε δημιουργησει μεγαλες προσδοκιες. Αυτό όμως ειχε διαφοροποιημενο στυλ, παραήταν maiden και μου φάνηκε κατωτερο του αναμενόμενου. Το ειχα αγοράσει το cd αλλά δεν ειχα βαλει να το ξανασκουσω απο τον Μάρτιο. Το ακουσα τώρα παλι ενοψει ανασκόπησης της χρονιάς (να ξέρουμε τι λίστα θα δώσουμε) και μου φάνηκε καταπληκτικό και απολαυστικότατο!!!
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
- crimsonglory
Σήμερα και κατά την 65ή ακρόαση του EP παρατήρησα ότι είναι ο ίδιος τύπος που είναι slaughtered priest κ.ο.κ. Πολύ ταλέντο και μπράβο του. Μήπως έχει ακούσει κανείς κάποιο από τα άλλα project, που πρέπει να είναι τέρμα black, και να προτείνει κάτι συγκεκριμένο?
- Advancing Yokeda
Το EP είναι ένα από τα διαμάντια του ελληνικού heavy metal. Το φετινό έχει περισσότερα να δώσει από ότι φαινεται στην αρχή και είναι τεράστιο + για το γκρουπ ότι δεν λουστράρει τον ήχο του και κρατά μεταλλική βρωμιά.
Ό,τι παραπομπές των φωνητικών στον Dickinson σε στιγμές, εξανεμίστικαν στο δευτερόλεπτο μόλις αποκαλύφθηκε η μαγεία του δίσκου και το πνεύμα του Μαρκ, του Βασιλιά του Τέξας να διαπνέει σχεδόν ολόκληρο τον δίσκο.
Ό,τι παραπομπές των φωνητικών στον Dickinson σε στιγμές, εξανεμίστικαν στο δευτερόλεπτο μόλις αποκαλύφθηκε η μαγεία του δίσκου και το πνεύμα του Μαρκ, του Βασιλιά του Τέξας να διαπνέει σχεδόν ολόκληρο τον δίσκο.
Prepare for the final awakening
Παίζει κιθάρες και στο τελευταίο Obsecration που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι και το καλύτερο Obsecration. Από εκεί και πέρα, SAD και Necrohell είναι black metal, πιο ατμοσφαιρικό και suicidal το πρώτο και τέζα Darkthrone το δεύτερο.crimsonglory έγραψε: ↑Τρί 06 Δεκ 2022, 11:05 Σήμερα και κατά την 65ή ακρόαση του EP παρατήρησα ότι είναι ο ίδιος τύπος που είναι slaughtered priest κ.ο.κ. Πολύ ταλέντο και μπράβο του. Μήπως έχει ακούσει κανείς κάποιο από τα άλλα project, που πρέπει να είναι τέρμα black, και να προτείνει κάτι συγκεκριμένο?