CLARENT BLADE (GR) - The Book of all and None (2022)
CLARENT BLADE (GR) - The Book of all and None (2022)
Νεο προτζεκτ απο τον Ayloss των spectral lore και Mystras.
Εδω παιζει παλιακο μυστηριακο επικ μεταλς. Η συνθεση και το στυλ του κομματιου ειναι ακριβως αυτο που ψαχνουμε αλλα τα φωνητικα...οχι και τοσο.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Re: CLARENT BLADE (GR) - The Book of all and None (2022)
Σύνθεση πολύ καλή, τα φωνητικά δεν ακούγονται.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Ναι..αυτο. Ελπιζω οταν θα ερθει η ωρα για κατι πιο επισημο ή για full lenghth να το ξανασκεφτει και να φερει καποιον κανονικο τραγουδιστη να γραψει.
- CountRaven
Για τον πούτσο.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Ακούγεται σαν Black Sword Thunder Attack......μόνο που τραγουδάει ο παππούς μου. Και αυτός δεν είναι τραγουδιστής.
Χωρίς φωνητικά, όμως, αυτό ακούγεται υπέροχο!!!!!
Χωρίς φωνητικά, όμως, αυτό ακούγεται υπέροχο!!!!!
- Advancing Yokeda
Μου άρεσε τόσο πολύ που παραβλέπω τα φωνητικά. Ένα εφταράκι με τούτο μόνο μέσα δε θα με χάλαγε καθόλου...
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
O box να πει κακά λόγια για φωνητικά;!;;
Πρέπει να πω ότι αυτό με τρόμαξε!
...
Πολύ ωραία μουσική!! Και τα φωνητικά τα φοβόμουν χειρότερα. Με λίγο γενικότερο συμμάζεμα, θα μπορούσα να γίνω χαλαρά φαν τού project.

...
Πολύ ωραία μουσική!! Και τα φωνητικά τα φοβόμουν χειρότερα. Με λίγο γενικότερο συμμάζεμα, θα μπορούσα να γίνω χαλαρά φαν τού project.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
That was EXTREMELY unexpected!!!

Αλλα ναι, η ΜΟΥΣΙΚΗ θεωρω μας αγγιζει (σχεδον) όλους.
- CountRaven
Είναι τόσο επιτηδευμένο που με ξεπερνά πραγματικά.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- LuciferSteele
κρατάμε τη μουσική
η επιλογή των φωνητικών είναι ακατανόητη
η επιλογή των φωνητικών είναι ακατανόητη
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Χαίρεται από μένα και ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Όσον αφορά τα φωνητικά, να ξεκαθαρίσω ότι προφανώς είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να τραγουδήσω, το πρώτο κομμάτι το έβγαλα για φίλους και γνωστούς και δε περίμενα να ακουστεί παρα πέρα, είναι ντέμο του ντέμο δηλαδή. Tα κομμάτια του πρώτου ep θα επαναηχογραφηθούν με τραγουδιστή και πιθανότατα και κανονικό ντράμερ, νέα μίξη για το full length. Αλλά παρ΄όλα αυτά λέω να τα κυκλοφορήσω και όπως είναι τώρα, γιατί πέρα από ότι ο δίσκος θα πάρει λίγο καιρό, μου αρέσει αυτός ο παλιακός ήχος που έχει βγει.
Η αλήθεια είναι ότι αν και αγαπώ πολύ το επικό χέβι μέταλ έρχομαι από άλλο είδος (black metal) και οι αισθητικές μου είναι λίγο διαφορετικές, οπότε και καταλαβαίνω αν δεν αρέσει σε κάποιους ο τρόπος που το προσεγγίζω και είναι δεκτό, άλλωστε έχω και εγώ πολλά να μάθω ερχόμενος δημιουργικά για πρώτη φορά στο κόσμο του χέβι μέταλ. Ευχαριστώ οπότε για το feedback και για όσους δεν αντέχετε τις παραφωνίες μου, απλά παρακαλώ περιμένετε λίγο περισσότερο!
Η αλήθεια είναι ότι αν και αγαπώ πολύ το επικό χέβι μέταλ έρχομαι από άλλο είδος (black metal) και οι αισθητικές μου είναι λίγο διαφορετικές, οπότε και καταλαβαίνω αν δεν αρέσει σε κάποιους ο τρόπος που το προσεγγίζω και είναι δεκτό, άλλωστε έχω και εγώ πολλά να μάθω ερχόμενος δημιουργικά για πρώτη φορά στο κόσμο του χέβι μέταλ. Ευχαριστώ οπότε για το feedback και για όσους δεν αντέχετε τις παραφωνίες μου, απλά παρακαλώ περιμένετε λίγο περισσότερο!

- Advancing Yokeda
Βγάλτο όπως είναι (λέω εγώ). Το μέλλον είναι αβέβαιο για όλους. Πότε και σε τί φορμάτ το περιμένουμε?Ayloss έγραψε: ↑Τρί 05 Απρ 2022, 11:41 Χαίρεται από μένα και ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Όσον αφορά τα φωνητικά, να ξεκαθαρίσω ότι προφανώς είναι η πρώτη φορά που προσπαθώ να τραγουδήσω, το πρώτο κομμάτι το έβγαλα για φίλους και γνωστούς και δε περίμενα να ακουστεί παρα πέρα, είναι ντέμο του ντέμο δηλαδή. Tα κομμάτια του πρώτου ep θα επαναηχογραφηθούν με τραγουδιστή και πιθανότατα και κανονικό ντράμερ, νέα μίξη για το full length. Αλλά παρ΄όλα αυτά λέω να τα κυκλοφορήσω και όπως είναι τώρα, γιατί πέρα από ότι ο δίσκος θα πάρει λίγο καιρό, μου αρέσει αυτός ο παλιακός ήχος που έχει βγει.
Η αλήθεια είναι ότι αν και αγαπώ πολύ το επικό χέβι μέταλ έρχομαι από άλλο είδος (black metal) και οι αισθητικές μου είναι λίγο διαφορετικές, οπότε και καταλαβαίνω αν δεν αρέσει σε κάποιους ο τρόπος που το προσεγγίζω και είναι δεκτό, άλλωστε έχω και εγώ πολλά να μάθω ερχόμενος δημιουργικά για πρώτη φορά στο κόσμο του χέβι μέταλ. Ευχαριστώ οπότε για το feedback και για όσους δεν αντέχετε τις παραφωνίες μου, απλά παρακαλώ περιμένετε λίγο περισσότερο!![]()
Prepare for the final awakening
Έχω ψηθεί, γιατί έπιασες το πνεύμα του obscure 80s epic metal χωρίς να κάνεις στεγνή αντιγραφή, και διατηρείς το στοιχείο της έκπληξης (βοηθάει ότι προέρχεσαι από άλλο μουσικό χώρο και εμπλουτίζεις τη μουσική με αλλά "εξωγενή" στοιχεία αποφεύγοντας την ανακύκλωση και την "ενδογαμία") Ίσως, όπως είπα πιο πάνω, ο ήχος να θέλει λίγο συμμάζεμα για να εκμεταλλευτείς 100 % το δυναμικό της μουσικής.
Race of Cain, ascend to heaven,
Πριάμε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσε το πρώτο κομμάτι. Τα άλλα είναι ελαφρώς διαφορετικά στο στυλ, αλλά μοιάζουν μεταξύ τους στο ότι κάνουν αναφορές σε μπάντες της ίδιας περιόδου όπως Μanilla Road, Brocas Helm, Warlord/Lordian Guard, παλιά Fates Warning κλπ. Θα έλεγα ότι είναι tribute αλλά ελπίζω να βγει και ένας προσωπικός χαρακτήρας στο τέλος.
Yokeda σύντομα πιστεύω, φτιάχνω λίγο ακόμα τη κατάσταση όσο τα καταφέρνω με τα φωνητικά και κατά τ' άλλα είναι έτοιμο. Λογικά πρώτα digital και ένας φίλος θα κάνει κασέτα, μπορεί να κόψω και κάνα limited cd αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον.
Yokeda σύντομα πιστεύω, φτιάχνω λίγο ακόμα τη κατάσταση όσο τα καταφέρνω με τα φωνητικά και κατά τ' άλλα είναι έτοιμο. Λογικά πρώτα digital και ένας φίλος θα κάνει κασέτα, μπορεί να κόψω και κάνα limited cd αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον.