ACID BLADE (GER) - Power Dive (2022)
- CountRaven
ACID BLADE (GER) - Power Dive (2022)
Με τέτοιο και όνομα και λόγκο δεν πας ούτε για τσιγάρα αλλά το πρώτο single από το επερχόμενο ντεμπούτο κάτι λέει.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Re: ACID BLADE (GER) - Power Dive (2022)
Καθόλου κακό το κομμάτι, η φωνή μου θυμίζει κάτι πολύ έντονα και δε μπορώ να καταλάβω τί.
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
ρε καλό είναι.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Progress_Lost
Eίναι οι πρώην Angel Blade.. είχαν ένα φοβερό κομμάτι στο πρώτο τους demo... κρίμα που άλλαξαν ύφος...
Το κομματι ειναι πολυ καλο παιδια. Μακαρι να ειναι ετσι ολος ο δισκος
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Θυμιζει και λιγο Tarpey παντως. Οχι τοσο η ιδια η χροια, οσο ο τροπος που τραγουδαει και πως εχουν χειριστει τη φωνη στην παραγωγη.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 24 Μάιος 2022, 14:47 Καθόλου κακό το κομμάτι, η φωνή μου θυμίζει κάτι πολύ έντονα και δε μπορώ να καταλάβω τί.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven
Αυτή η σχολή ή αυτή η μάστιγα. Όπως το πάρει κανείς.theBox έγραψε: ↑Σάβ 28 Μάιος 2022, 22:20Θυμιζει και λιγο Tarpey παντως. Οχι τοσο η ιδια η χροια, οσο ο τροπος που τραγουδαει και πως εχουν χειριστει τη φωνη στην παραγωγη.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 24 Μάιος 2022, 14:47 Καθόλου κακό το κομμάτι, η φωνή μου θυμίζει κάτι πολύ έντονα και δε μπορώ να καταλάβω τί.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Ναι εκείνη τη σχολή φωνητικών. Αλλά είμαι σίγουρος πως υπάρχει ένας άλλος που έχει φωνή καρμπόν.theBox έγραψε: ↑Σάβ 28 Μάιος 2022, 22:20Θυμιζει και λιγο Tarpey παντως. Οχι τοσο η ιδια η χροια, οσο ο τροπος που τραγουδαει και πως εχουν χειριστει τη φωνη στην παραγωγη.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 24 Μάιος 2022, 14:47 Καθόλου κακό το κομμάτι, η φωνή μου θυμίζει κάτι πολύ έντονα και δε μπορώ να καταλάβω τί.
Prepare for the final awakening