DESERT NEAR THE END (GR) - The Dawning Of the Son (2022)
DESERT NEAR THE END (GR) - The Dawning Of the Son (2022)

1.Break the Chains
2.Rise for Dominion
3.A Wolf Amongst Lions
4.Iron Rain
5.I Am Hell and Hell Is Me
6.Wound My Way
7.Obsidian Angel
8.Beyond the Gates
Πεμπτος δισκος για τους Αθηναι.....μπλα μπλα μπλα.....
Ω ΝΑ ΣΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!
Γιατι περιμενουμε το νεο Guardian, οταν αυτο ειναι ηδη εδω?
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven
Re: DESERT NEAR THE END (GR) - The Dawning Of the Son (2022)
Πέφτω συνέχεια επάνω τους τελευταία.
Μιλάμε για έπος.
Μιλάμε για έπος.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Το ΤΡΑΧΥ euroPOWER οπως θα επρεπε να παιζεται και το κυνηγαμε πλεον με το δικαννο και μονο στο underground, οσο η υπολοιπη Ευρωπη χορευει με Sabaton, Powerwolf, gloryhammer, twilight force, serenity, ΒΙΒ, Dragony και τα ρέστα.
Εδω ολο το αλμπουμ απο bandcamp. Δυστυχως δεν βλεπω physical...ακομα.
ρε μου έπεσε ο καφές από το χέρι. Τι έπος είναι αυτό; Πού τους είχατε κρυμμένους τόσα χρόνια;
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- TitusGroan
Δεν ειναι του στυλ μου καθολου, αλλα ναι οντως λεει. Καταλαβαινω τον ενθουσιασμο αρκετων!
- CountRaven
Ναι ρε παίζει κανονικό release.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Διαβάζοντας τη λίστα με τα Φλώρινα, χορευτικά "Power Metal" των καιρών μας, όπως την παραθέτει ο @theBox με πιάνει και μια απελπισία. Άντε να εξαιρέσω τους Twilight ForcetheBox έγραψε: ↑Σάβ 04 Ιουν 2022, 14:40Το ΤΡΑΧΥ euroPOWER οπως θα επρεπε να παιζεται και το κυνηγαμε πλεον με το δικαννο και μονο στο underground, οσο η υπολοιπη Ευρωπη χορευει με Sabaton, Powerwolf, gloryhammer, twilight force, serenity, ΒΙΒ, Dragony και τα ρέστα.
Εδω ολο το αλμπουμ απο bandcamp. Δυστυχως δεν βλεπω physical...ακομα.
Τούτο εδώ το επάκι θυμίζει καρφί τα δύο πρώτα Guardian.
Οι οποίοι είδα παίζουν κάτω από τους Sabaton εδώ Ελλάδα.
Oh well...
- CountRaven
@theBox
Είδα καλά;
ΚΡΑΖΕΙΣ Gloryhammer;
Είδα καλά;
ΚΡΑΖΕΙΣ Gloryhammer;
Πλακα εχουν, βγαζουν χαβαλε που αυτοτρολλαρονται (σε αντιθεση με τους υπολοιπους της λιστας), μετα το ντραμα με την αλλαγη τραγουδιστη κουρασε λιγο η φαση, το νεο κομματι πολυ μετριο ΑΛΛΑ σε καθε περιπτωση κανενας απο αυτους δεν συγκρινεται με το κανονικο europower που ακουμε εδω.
Τα πρώτα DNtE μου θύμιζαν πολύ Iced Earth, αλλά πάθαινα συνέχεια το εξής. Ενώ αρχικά έλεγα "ω, γαμώ!", όσο ο δίσκος περνούσε, όλο και κουραζόμουν. Μου έλειπαν τα καλά ρεφρέν και οι διαφοροποιήσεις, γενικά σημεία που να θέλω να ξανακούσω. Το προηγούμενο τους δεν το άκουσα καν, αλλά εδώ έχουμε σαφέστατη διαφοροποίηση , με το κομμάτι όντως να θυμίζει τρομερά Guardian πρώτων album. Θέλω πάντως να ακούσω και όλο το δίσκο, αλλά το δείγμα είναι εξαιρετικό.
- LuciferSteele
δίνει πόνο ε
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- Corum Jhaelen Irsei
οταν καποιος γραφει ακριβως αυτο που θες να γραψεις...Silenius έγραψε: ↑Παρ 10 Ιουν 2022, 14:48 Τα πρώτα DNtE μου θύμιζαν πολύ Iced Earth, αλλά πάθαινα συνέχεια το εξής. Ενώ αρχικά έλεγα "ω, γαμώ!", όσο ο δίσκος περνούσε, όλο και κουραζόμουν. Μου έλειπαν τα καλά ρεφρέν και οι διαφοροποιήσεις, γενικά σημεία που να θέλω να ξανακούσω. Το προηγούμενο τους δεν το άκουσα καν, αλλά εδώ έχουμε σαφέστατη διαφοροποίηση , με το κομμάτι όντως να θυμίζει τρομερά Guardian πρώτων album. Θέλω πάντως να ακούσω και όλο το δίσκο, αλλά το δείγμα είναι εξαιρετικό.
- CountRaven
Είναι λυσσασμένο. Το άκουσα πάλι χτες.