JUDICATOR (US) - The Majesty of Decay (2022)
JUDICATOR (US) - The Majesty of Decay (2022)
https://www.facebook.com/10006351690912 ... /?app=fbl
Παρακατω το πρωτο single "high priestess" το οποιο ΣΙΓΟΥΡΑ θα αποτελεσει τεραστια εκπληξη για τους φιλους της μπαντας, ενω οπως λενε τα μελη στα σοσιαλ, το υπολοιπο αλμπουμ ΔΕΝ θα εχει μεγαλη σχεση με αυτο, ακολουθώντας πιο συμβατικες Judy φορμες. Παντως εγω βρηκα το πειραμα αυτο ΤΕΛΕΙΟ.
JUDICATOR - ‘THE MAJESTY OF DECAY’
Out 25 November, 2022 via Prosthetic Records!
Watch the music video & read the album announcement here: https://metalinjection.net/video/judica ... ones-metal
Pre-Order Now here: https://lnk.to/Judicator
Tracklist:
1. Euphoric Parasitism
2. The Majesty of Decay
3. From the Belly of the Whale
4. Daughter of Swords
5. Ursa Minor
6. Ursa Major
7. The High Priestess
8. The Black Elk
9. Judgment
10. Metamorphosis
Recording Lineup:
John Yelland - Vocals
Balmore Lemus - Guitar
John Dolan - Bass
Jordan Elcess - Drums
With special guests…
Angel Chatzitheodorou (Angel Wolf - Black) – Vocals (track 9)
Ty Christian (Lords of the Trident) & Francisco Javier Perez – Backing Vocals (tracks 1-10)
Alexander Bosson (Helion Prime, Lunar, Planeswalker) – Drums & Percussion (tracks 1-10)
Jason Ashcraft (Helion Prime, Dire Peril, Planeswalker - Band) – Rhythm Guitars (tracks 4-5, 7-10)
Connor McCray (Vis Mystica) – Guitar solo & clean guitars (track 9), additional guitar leads (track 2)
Balmore Lemus – Bass (tracks 6-7)
John Yelland – Additional keys (tracks 4, 10)
Francisco Perez – Keys & Orchestration (tracks 1-10)
Mason Petersen – Tenor saxophone (track 7, 10)
Michael Bigelow – Baritone saxophone (track 7)
Gus Bogdanow – Trumpet (track 7)
All lyrics and music written by John Yelland
Produced by Judicator
Brass recorded by Michael Sasich at Man vs. Music
Drums edited by Carlos Alvarez at Dirty Viking Audio
Guitar, bass, and vocals edited by Will Salazar at Reverent Sound Studios
Mixed by Carlos Alvarez at Dirty Viking Studios
Mastered by Brett Caldas-Lima at Tower Studio
Artwork by Marc Whisnant
Judicator logo by Christopher Horst at Horst Type Foundry
Παρακατω το πρωτο single "high priestess" το οποιο ΣΙΓΟΥΡΑ θα αποτελεσει τεραστια εκπληξη για τους φιλους της μπαντας, ενω οπως λενε τα μελη στα σοσιαλ, το υπολοιπο αλμπουμ ΔΕΝ θα εχει μεγαλη σχεση με αυτο, ακολουθώντας πιο συμβατικες Judy φορμες. Παντως εγω βρηκα το πειραμα αυτο ΤΕΛΕΙΟ.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Progress_Lost
Re: JUDICATOR (US) - The Majesty of Decay (2022)
Kαι δεύτερο δείγμα από το νέο άλμπουμ, και αυτό λίγο πιο έξω από τα νερά τους - και να συμφωνήσω με τον φίλο theBox, τους πάει αυτό το στυλ... (α, και ο τραγουδιστής δε θυμίζει λίγο πια τον θεό Weird Al Yankovic?!! )
ΣΟΒΑΡΗ κυκλοφορια υψηλης κουλτουρας που μονο ως avantgarde power metal θα μπορουσα να την χαρακτηρίσω. Δεν θυμάμαι να υπαρχει κατι αντιστοιχο εκει εξω, ουτε καν στο χωρο του prog/power.
Ανέλπιστα ποιοτικο, κι εγω περιμενα οτι η φυγη του/της Cordisco θα αποτελουσε ταφοπλακα για τη μπάντα.
- CountRaven
Πρώτοι εδώ.theBox έγραψε: ↑Τρί 29 Νοέμ 2022, 09:21
ΣΟΒΑΡΗ κυκλοφορια υψηλης κουλτουρας που μονο ως avantgarde power metal θα μπορουσα να την χαρακτηρίσω. Δεν θυμάμαι να υπαρχει κατι αντιστοιχο εκει εξω, ουτε καν στο χωρο του prog/power.
Ανέλπιστα ποιοτικο, κι εγω περιμενα οτι η φυγη του/της Cordisco θα αποτελουσε ταφοπλακα για τη μπάντα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Progress_Lost
Ρε γαμώτο τέτοιες δουλειές χρειάζεται το μεταλ. Aπιθανο άλμπουμ... Το συγκρότημα φεύγει από την επιρροή των Guardian και φτιάχνει έναν δικό του απίστευτο ήχο.. Μεγάλη πλάκα με το κομμάτι "Metamorphosis":
- CountRaven
Έτοιμο και το review από @Progress_Lost - Το άλμπουμ είναι πράγματι απίθανο.
https://www.forgotten-scroll.net/metal- ... -of-decay/
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Δεν έκανα τίποτα εγώ ρε!!CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 03 Δεκ 2022, 16:37 Έτοιμο και το review από @Priamos - Το άλμπουμ είναι πράγματι απίθανο.

Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Ειδα update στο τοπικ και τελευταια απαντηση απο "Priamos". Παραξενευτηκα πολυ, κλωνιστηκε το ειναι μου θα ελεγα. Μετα ανοιξα και διαβασα και πηγαν ολα στη θεση τους.
- TitusGroan
Αντε με το καλο, και support στους Ayreon
- CountRaven
Priamos έγραψε: ↑Σάβ 10 Δεκ 2022, 11:47Δεν έκανα τίποτα εγώ ρε!!CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 03 Δεκ 2022, 16:37 Έτοιμο και το review από @Priamos - Το άλμπουμ είναι πράγματι απίθανο.![]()
Κάποιος έκλεψε το όνομα μου!
![]()
Χαχα ναι λάθος tag! Το διόρθωσα!
- CountRaven
Fixed!CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 03 Δεκ 2022, 16:37 Έτοιμο και το review από @Progress_Lost - Το άλμπουμ είναι πράγματι απίθανο.
Είπα να το κατεβάσω , για να μπορώ μετά να επιστρέψω με αγνή δίκαιη boomer αγανάκτηση για το "που πάει αυτή η νεολαία!;!;!" .

Race of Cain, ascend to heaven,
- asgardlord
Εγώ θα έλεγα τον συνομωσιολόγο απ' το Stranger Things!Progress_Lost έγραψε: ↑Τρί 08 Νοέμ 2022, 17:52 α, και ο τραγουδιστής δε θυμίζει λίγο πια τον θεό Weird Al Yankovic?!!
Iron wields from armored wrists