GRENADIER (CAN) - Trumpets Blare in Blazing Glory (2022)
GRENADIER (CAN) - Trumpets Blare in Blazing Glory (2022)
ΕΠΙΚΟ ντεθ μεταλ για χεβυμεταλλάδες παιζουν οι καναδοι στο ντεμπουτο τους και μας δινουν εναν απο τους καλυτερους δισκους της χρονιας.
Υποθέτω οτι η λεξη κλειδι (που κανει τζιζ) εδω περα ειναι ARGHOSLENT. Και παρολο που ηχητικα οι grenadier ειναι ΠΑΡΑ πολυ κοντα στους αμερικάνους, ιδεολογικα φαινεται να απεχουν πολυ (ευτυχως).
Οποτε τι θα ακουσουμε εδω μεσα? Ουσιαστικα θα ακουσουμε ΜΕΛΩΔΙΚΑ επικ χεβυ μεταλ ριφφ, ξεκουραστους ως επι το πλειστον ρυθμους, ελαχιστο μπλαστ, και τυπικα ντεθ μεταλ φωνητικα. Το selling ποιντ οπως καταλαβατε ηδη ειναι τα ΡΙΦ! ΤΑ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΡΙΦ.
Αν θα θελατε να μαθετε την απαντηση στην ερωτηση "Πως θα ηχουσαν οι SLOUGH FEG αν επαιζαν ντεθ μεταλ?" Πατήστε πλέι.
ο @Scrollkeeper εχει προσκυνησει ηδη, ενώ αναμενονται αντιδράσεις απο @Advancing Yokeda και @Priamos
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven
Re: GRENADIER (CAN) - Trumpets Blare in Blazing Glory (2022)
Ο μπασίστας των Καναδών Emblem παίζει μπάσο και εδώ.
viewtopic.php?f=19&t=165&p=32139&hilit=Emblem#p32139
viewtopic.php?f=19&t=165&p=32139&hilit=Emblem#p32139
Είναι στην Drakkar όμως τα παιδιά. Άρα δεν θα σας αφήνουν οι άπλυτοι να τους ακούτε, θα έχετε πρόβλημα.Υποθέτω οτι η λεξη κλειδι (που κανει τζιζ) εδω περα ειναι ARGHOSLENT. Και παρολο που ηχητικα οι grenadier ειναι ΠΑΡΑ πολυ κοντα στους αμερικάνους, ιδεολογικα φαινεται να απεχουν πολυ (ευτυχως).
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Αυτό όπως επίσης και ο ήχος που δεν έχει λούστρο.
edit: Βασικά τώρα που το ψευτοακούω ο δίσκος είναι πολύ καλός. Όταν τα καλά ριφ συνοδευονται απο βρώμικο ήχο, μόνο καλό μπορεί να συμβεί.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Δε μου αρέσουν οι Arghoslent , οπότε δεν είναι έκπληξη ότι δεν μου άρεσαν κι αυτοί.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Θα εκοβα τα γενια μου οτι συμβαινει ακριβως το αντιθετο! Κοιτα να δεις...
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Επειδή μας έχεις ζαλίσει διαχρονικά με αυτούς

Το μόνο τραγούδι από ανοιχτά ναζιστική μπάντα που μου αρέσει, παραμένει το Siegfried από Bound for Glory.
Race of Cain, ascend to heaven,
With all respect που λένε και στο χωριό, αλλά νομίζω πως ο χαρακτηρισμός "άπλυτοι" δεν χρειάζεται. Νομίζω δεν χρειάζεται επίσης να το αναλύσω. Με αγάπη.CountRaven έγραψε: ↑Δευ 07 Νοέμ 2022, 03:16 Είναι στην Drakkar όμως τα παιδιά. Άρα δεν θα σας αφήνουν οι άπλυτοι να τους ακούτε, θα έχετε πρόβλημα.