SCALD (RUS) - Ancient Doom Metal
- CountRaven
SCALD (RUS) - Ancient Doom Metal
Δεν βάζω ακόμα χρόνια κυκλοφορίας γιατί δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.
Όμως το επόμενο άλμπουμ των SCALD ετοιμάζεται και μάλιστα όπως δηλώνει η ίδια η μπάντα βρίσκεται πολύ κοντά στο στάδιο της ολοκλήρωσης.
Ancient Doom Metal ο τίτλος του με τον Felipe Plaza Kutzbach στα φωνητικά (Procession κτλ).
Η μπάντα έχει δώσει δείγματα γραφής με το 7" που έχει κυκλοφορήσει.
Σε αυτό εδώ το τόπικ που λέει για το 7", έχουμε κάπως συζητήσει την φάση Scald χωρίς Agyl.
viewtopic.php?f=5&t=3253&p=53029&hilit=Scald#p53029
Εγώ θυμίζω πως γενικά είμαι κατά, αλλά με τα κομμάτια του εφταριού γούσταρα αρκετά.
Όμως το επόμενο άλμπουμ των SCALD ετοιμάζεται και μάλιστα όπως δηλώνει η ίδια η μπάντα βρίσκεται πολύ κοντά στο στάδιο της ολοκλήρωσης.
Ancient Doom Metal ο τίτλος του με τον Felipe Plaza Kutzbach στα φωνητικά (Procession κτλ).
Η μπάντα έχει δώσει δείγματα γραφής με το 7" που έχει κυκλοφορήσει.
Σε αυτό εδώ το τόπικ που λέει για το 7", έχουμε κάπως συζητήσει την φάση Scald χωρίς Agyl.
viewtopic.php?f=5&t=3253&p=53029&hilit=Scald#p53029
Εγώ θυμίζω πως γενικά είμαι κατά, αλλά με τα κομμάτια του εφταριού γούσταρα αρκετά.
- Συνημμένα
-
- FB_IMG_1668737004052.jpg (11.07 KiB) Προβλήθηκε 313 φορές
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Re: SCALD (RUS) - Ancient Doom Metal
Ντροπή! Μέγιστη ντροπή.
Που συνεχίζει να υπάρχει το ονομα Sclad χωρίς Agyl και που δεν εχουν ομοεθνή τους στη φωνή, παρά τον συμπαθή αλλά λίγο Φελίπε.
Ακόμα και το 7ρι ήταν μεγάλη προσβολή και στο συνθετικό επίπεδο και στη φωνητική ικανότητα, που έβαλαν τους Scald στην κορυφή των κορυφών.
Αν αλλάζανε ονομα θα γουσταρα με τα 1000.
Κυριολεκτικά, όμως, οι Scald δεν υπάρχουν....
Που συνεχίζει να υπάρχει το ονομα Sclad χωρίς Agyl και που δεν εχουν ομοεθνή τους στη φωνή, παρά τον συμπαθή αλλά λίγο Φελίπε.
Ακόμα και το 7ρι ήταν μεγάλη προσβολή και στο συνθετικό επίπεδο και στη φωνητική ικανότητα, που έβαλαν τους Scald στην κορυφή των κορυφών.
Αν αλλάζανε ονομα θα γουσταρα με τα 1000.
Κυριολεκτικά, όμως, οι Scald δεν υπάρχουν....
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Re: SCALD (RUS) - Ancient Doom Metal
Δεν συνηθίζω να είμαι τόσο απόλυτος, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορώ να ταυτιστώ με κάποιες μπάντες χωρίς συγκεκριμένη φωνή. Μια από αυτές είναι οι Scald. Θα δούμε τι θα δούμε και μάλλον θα ξαναμιλήσουμε σχετικά...