TRIUMPHER (GR) - Storming the Walls (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Skullfist

Re: TRIUMPHER (GR) - Storming the Walls (2023)

Δημοσίευση από Skullfist »

Πολύ δυνατή κυκλοφορία. Κάποια κομμάτια είναι πάρα πολύ δυνατα, κάποια άλλα πιο μέτρια. Σκοτεινό και επικό σε σημεία, με ενδιαφέρουσες ιδέες και ποικιλομορφια στις συνθέσεις. Τοπ 10 τουλάχιστον για φετος
Άβαταρ μέλους
Xstroyer

Δημοσίευση από Xstroyer »

ΑΛΗΘΙΝΟ metal, όσο λίγα. Όχι "true" όπως το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι και ειδικά αυτοί που δεν το ακούν, αλλά ΑΛΗΘΙΝΟ.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Xstroyer έγραψε: Δευ 01 Μάιος 2023, 17:29 ΑΛΗΘΙΝΟ metal, όσο λίγα. Όχι "true" όπως το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι και ειδικά αυτοί που δεν το ακούν, αλλά ΑΛΗΘΙΝΟ.
Μπαίνω και ξεσκονίζω κάθε μέρα το τόπικ περιμένοντας απάντηση @Xstroyer που επιτέλους ήρθε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
nicolasg

Δημοσίευση από nicolasg »

Τι κόλλημα αυτός ο δίσκος!
Και παρολιγο να τον υποτιμήσω μεσα στο βομβαρδισμό κυκλοφοριων και στον "σύγχρονο" ιντερνετικο τρόπο ακροασης .
Άβαταρ μέλους
Vic
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Vic »

Kαι μένα μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο δίσκος. Μου άρεσαν πολύ και οι Saboter και το συνεχίζουν εξαιρετικά το μίγμα τους, μου αρέσουν πολύ και ξεχωριστά οι μονάδες τους, ειδικά φωνή και τύμπανα. Το Blazing Circle κάτι μου θυμίζει αλλά δεν ξέρω τι, πάντως είναι ΧΤΗΝΩΔΕΣ ΕΠΟΣ.
Άβαταρ μέλους
nick

Δημοσίευση από nick »

Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”