SKINHER (GR) - Heartstruck (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Re: SKINHER (GR) - Heartstruck (2023)

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Ναι, μπορεί οι Ghost να είναι μουσικάρες, μπορεί να έχουν να δώσουν πολλά, αλλά η ιστορία καταγράφει πως πρωτοασχοληθήκαμε μαζί τους λόγω ενός δανεικού ριφ.

Στους Skinher είναι όλα υπέροχα και δε θυμίζουν έντονα τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο αν θες να το ακούσεις...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Advancing Yokeda έγραψε: Κυρ 04 Ιουν 2023, 16:03 Ναι, μπορεί οι Ghost να είναι μουσικάρες, μπορεί να έχουν να δώσουν πολλά, αλλά η ιστορία καταγράφει πως πρωτοασχοληθήκαμε μαζί τους λόγω ενός δανεικού ριφ.

Στους Skinher είναι όλα υπέροχα και δε θυμίζουν έντονα τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο αν θες να το ακούσεις...
Αυτό με το δανεικό riff πρώτη φορά το ακούω, μάλλον αναφέρεσαι στην αρχή του Ritual ε; Τώρα το σιγοτραγουδάω και κάνω τον συνειρμό χαχα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Υπάρχει και βίντεο ανάλυση..για την σχέση του ritual με το Symphony και με Μercyful fate witches dance.....
Oταν τα λέω εγώ είμαι κακός....

Αλλά ...

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

aorpanos72 έγραψε: Κυρ 04 Ιουν 2023, 16:47 Υπάρχει και βίντεο ανάλυση..για την σχέση του ritual με το Symphony και με Μercyful fate witches dance.....
Oταν τα λέω εγώ είμαι κακός....

Αλλά ...

XAXAXAXAXA

Πνίγηκα ρε μαλακά. Βήχω.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”