SKINHER (GR) - Heartstruck (2023)
- Advancing Yokeda
Re: SKINHER (GR) - Heartstruck (2023)
Ναι, μπορεί οι Ghost να είναι μουσικάρες, μπορεί να έχουν να δώσουν πολλά, αλλά η ιστορία καταγράφει πως πρωτοασχοληθήκαμε μαζί τους λόγω ενός δανεικού ριφ.
Στους Skinher είναι όλα υπέροχα και δε θυμίζουν έντονα τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο αν θες να το ακούσεις...
Στους Skinher είναι όλα υπέροχα και δε θυμίζουν έντονα τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο αν θες να το ακούσεις...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
Αυτό με το δανεικό riff πρώτη φορά το ακούω, μάλλον αναφέρεσαι στην αρχή του Ritual ε; Τώρα το σιγοτραγουδάω και κάνω τον συνειρμό χαχα.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Κυρ 04 Ιουν 2023, 16:03 Ναι, μπορεί οι Ghost να είναι μουσικάρες, μπορεί να έχουν να δώσουν πολλά, αλλά η ιστορία καταγράφει πως πρωτοασχοληθήκαμε μαζί τους λόγω ενός δανεικού ριφ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- aorpanos72
Υπάρχει και βίντεο ανάλυση..για την σχέση του ritual με το Symphony και με Μercyful fate witches dance.....
Oταν τα λέω εγώ είμαι κακός....
Αλλά ...
Αλλά ...
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
XAXAXAXAXAaorpanos72 έγραψε: ↑Κυρ 04 Ιουν 2023, 16:47 Υπάρχει και βίντεο ανάλυση..για την σχέση του ritual με το Symphony και με Μercyful fate witches dance.....
Αλλά ...
Πνίγηκα ρε μαλακά. Βήχω.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018