OVERKILL (US) - Scorched (2023)
- aorpanos72
OVERKILL (US) - Scorched (2023)

Νέο Άλμπουμ για τους Θεούς του Thrash από το New Jersey.
Κυκλοφόρησε σήμερα 14-04-2023 από την Nuclear Blast
Πρώτο Single
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aorpanos72 την Παρ 14 Απρ 2023, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- aorpanos72
Re: Overkill( US) - Scorched (2023)
Φαντάσου να έχεις να βγάλεις άλμπουμ 7 χρόνια και να πέφτεις στα μπουνιδια του Bobby "Blitz" Ellsworth και της παρέας του.
Καλή συνέχειά σε ότι κάνεις Lars
Καλή συνέχειά σε ότι κάνεις Lars

μπουνίδια!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Advancing Yokeda
μπουνίδια!
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
Prepare for the time it has come
Επιτέλους! Τόσο καιρό περιμέναμε καυλωμενοι
- CountRaven
Re: OVERKILL (US) - Scorched (2023)
Από μένα είναι όχι.
Taking Over και Feel the Fire ως εκεί.
Taking Over και Feel the Fire ως εκεί.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Τα πέντε πρώτα της μπάντας είναι έπη. Το under the influence υστερεί λίγο μόνο. Όπως και οι δίσκοι που έβγαλαν από το ironbound του 2010 και μετά ,έχουν να δώσουν πολλά
Αρκετά μέτριος ο νέος δίσκος, τον περίμενα καλυτερο
Αρκετά μέτριος ο νέος δίσκος, τον περίμενα καλυτερο
- aorpanos72
Μέχρι και το horroscope...προσκυνώ γονυπετης σαν πιστός στην Τήνο το 15 Αύγουστο. Το τελευταίο δεν το έχω ακούσει όλο ακόμα . Αλλά γενικά μετά το 2006 δεν έχω δώσει την απαραίτητη προσοχή σε τίποτα δικό τους.
- CountRaven
Κεράκι στη Παναγίτσα άναψε.aorpanos72 έγραψε: ↑Σάβ 15 Απρ 2023, 19:28 Μέχρι και το horroscope...προσκυνώ γονυπετης σαν πιστός στην Τήνο το 15 Αύγουστο. Το τελευταίο δεν το έχω ακούσει όλο ακόμα . Αλλά γενικά μετά το 2006 δεν έχω δώσει την απαραίτητη προσοχή σε τίποτα δικό τους.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Τους έχω χάσει εδώ και χρόνια. Όποτε βγάζουν ένα νέο album, του δίνω ακροάσεις, αλλά δεν μου μιλάνε καθόλου πλέον. Βασικά, όσο περνάνε τα χρόνια πέφτει γενικώς και η μπάντα μέσα μου (εκτός από 3 albums), απλώς όπως γίνεται με πολλούς "παλιούς" έχουμε "μάθει" να τους λέμε "μπαντάρες", "δεν βγαίνουν τέτοια σήμερα" και άλλες όμορφες boomerιές. Sorry, αλλά HARD PASS.
- aorpanos72
Live ακομα σκοτωνουν το 99.99 % του οτιδηποτε βγαινει σημερα.
Περιμένω σαν τρελός να τους δω λαιβ
- CountRaven
@Xstroyer
Σιγά μην λέμε το "δεν βγαίνουν τέτοια σήμερα" για τα ύστερα Overkill. Για άλλα το λέμε.
Σιγά μην λέμε το "δεν βγαίνουν τέτοια σήμερα" για τα ύστερα Overkill. Για άλλα το λέμε.
Όσο σεβαστά και ενδεχομένως ακριβή και να λέμε για τα ύστερα Overkill (αν και Ironbound/Electric Age τα θεωρώ ε-ξαι-ρε-τι-κά και οι προσκυνητές μπορούν να κάνουν δώρο στον εαυτό τους τουλάχιστον την ακρόαση του Ironbound), θέλω να πω και εγώ ότι τα 5 πρώτα Overkill είναι σερί μιας ΜΠΑΝΤΑΡΑΣ με δισκογραφία και έπη ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΕΤΣΙ, 1000%.
Under the Influence θα ήταν δισκάρα ακόμα και αν είχε μόνο το Overkill III.
- CountRaven
Βρε βρε ο @Vic !Vic έγραψε: ↑Τετ 03 Μάιος 2023, 16:56 Όσο σεβαστά και ενδεχομένως ακριβή και να λέμε για τα ύστερα Overkill (αν και Ironbound/Electric Age τα θεωρώ ε-ξαι-ρε-τι-κά και οι προσκυνητές μπορούν να κάνουν δώρο στον εαυτό τους τουλάχιστον την ακρόαση του Ironbound), θέλω να πω και εγώ ότι τα 5 πρώτα Overkill είναι σερί μιας ΜΠΑΝΤΑΡΑΣ με δισκογραφία και έπη ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΕΤΣΙ, 1000%.
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπουμε.