WINGS OF STEEL (US) - Gates of Twilight (2023)
- Progress_Lost
Re: WINGS OF STEEL (US) - Gates of Twilight (2023)
* το ότι έβαλες το "πάντα" μου αρκεί... το πρόβλημα λύθηκε... γιατί ξέρεις και εσύ προφανώς ότι οι μπαλάντες των Σλιζογκλαμ είναι το ίδιο ρομαντικές στους στίχους με ΑΟR - μα ακριβώς όμως. Oύτε "sex drugs and Rock N Roll αλήτικη αισθητική" ούτε τίποτα. Πχ οι Lilian Axe...
** ¨Ησουν άξιος "αντίπαλος" πάντως! Υπόστηριξες μέχρι τέλος και με πάθος την άποψη ότι το AOR δεν έχει σχέση με glam/sleaze και δεν πρέπει να λέγεται poser.. Aν δεν ήταν και οι τόσοι στίχοι παντού στο internet με το τόσο ίδιο περιέχομενο θα κέρδιζες!! Τι να κάνουμε... αυτά συνέβαιναν πάντα... έτσι ο τύπος ταξινομούσε τα συγκροτήματα.. με βάση τα κοινά χαρακτηριστικά... Η πιο γνωστή περίπτωση που θα ξέρεις είναι οι Venom.. Τους λένε όλοι black metal (ενώ προφανώς μουσικά δεν ήταν) μόνο και μόνο από τους στίχους.. Και ούτε καν όλοι οι δίσκοι τους ή όλα τα τραγούδια τους είχαν black περιεχομενο... Αλλά κάποιοι στίχοι τους αρκούσαν για να τους βάλουν στο black...
** ¨Ησουν άξιος "αντίπαλος" πάντως! Υπόστηριξες μέχρι τέλος και με πάθος την άποψη ότι το AOR δεν έχει σχέση με glam/sleaze και δεν πρέπει να λέγεται poser.. Aν δεν ήταν και οι τόσοι στίχοι παντού στο internet με το τόσο ίδιο περιέχομενο θα κέρδιζες!! Τι να κάνουμε... αυτά συνέβαιναν πάντα... έτσι ο τύπος ταξινομούσε τα συγκροτήματα.. με βάση τα κοινά χαρακτηριστικά... Η πιο γνωστή περίπτωση που θα ξέρεις είναι οι Venom.. Τους λένε όλοι black metal (ενώ προφανώς μουσικά δεν ήταν) μόνο και μόνο από τους στίχους.. Και ούτε καν όλοι οι δίσκοι τους ή όλα τα τραγούδια τους είχαν black περιεχομενο... Αλλά κάποιοι στίχοι τους αρκούσαν για να τους βάλουν στο black...
- SifiSMelodicRock
Μπρο μου δεν γίνεται να κερδίσεις γιατί είχες χάσει πριν καν ξεκινήσει η συζήτηση
Με την λογική τη δική σου και οι Ηelloween στην μετά Kai Hansen εποχή παίζουν Αor
Το ότι τα μουσικά είδη είναι συγκοινωνούντα δοχεία και θα βρεις ομοιότητες μεταξύ τους σαφώς ισχύει αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι και το ίδιο πράγμα
Αύριο θα στο εξηγήσω αναλυτικότερα
Επίσης μην προσπαθείς να παίξεις μπάλα σε ένα τερέν που δέν ξέρεις καλά .Είναι σαν να βάλεις εμένα να σου κάνω ανάλυση για το Black Μetal και το Grindcore
Oι Lilian Axe δεν είναι σλιζογλαμ είναι Commercial Hard Rock μην μπερδεύεσαιτο ότι έβαλες το "πάντα" μου αρκεί... το πρόβλημα λύθηκε... γιατί ξέρεις και εσύ προφανώς ότι οι μπαλάντες των Σλιζογκλαμ είναι το ίδιο ρομαντικές στους στίχους με ΑΟR - μα ακριβώς όμως. Oύτε "sex drugs and Rock N Roll αλήτικη αισθητική" ούτε τίποτα. Πχ οι Lilian Axe...
Με την λογική τη δική σου και οι Ηelloween στην μετά Kai Hansen εποχή παίζουν Αor
Το ότι τα μουσικά είδη είναι συγκοινωνούντα δοχεία και θα βρεις ομοιότητες μεταξύ τους σαφώς ισχύει αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι και το ίδιο πράγμα
Αύριο θα στο εξηγήσω αναλυτικότερα
Επίσης μην προσπαθείς να παίξεις μπάλα σε ένα τερέν που δέν ξέρεις καλά .Είναι σαν να βάλεις εμένα να σου κάνω ανάλυση για το Black Μetal και το Grindcore

- SifiSMelodicRock
Θα επακολουθήσει χτύπημα κάτω απ τη μέση αλλά μην τρελαθείς θα το ποστάρω έτσι για το σασπένς αλλά και για να δώ την έκφραση στα επικά σας ροδοκόκκινα μαγουλάκια

- Progress_Lost
Δεν είπαμε ποτέ ότι είναι το ίδιο πράγμα... Απλά λόγω κάποιων κοινών χαρακτηριστικών τα έβαλαν κάτω από την ίδια ομπρέλα που την ονόμασαν poser... (Aπό Μetal Τemple: Poser Party Rockers Lilian Axe return with the new album "Deep Red Shadows"... )
Βλέπεις ότι ο ίδιος χαρακτηρισμός χρησιμοποιείται από πολλούς για αυτά που εσύ κρίνεις διαφορετικά... απλά όλοι κοιτάνε το γενικότερο ύφος...
Aς το αφήσουμε εδώ... για κάτι που θα πεις, υπάρχουν άλλα τόσα που το αναιρούν... δεν έχει νόημα... όλοι έχουν λάθος ... Kαλή συνέχεια στο φόρουμ..
Βλέπεις ότι ο ίδιος χαρακτηρισμός χρησιμοποιείται από πολλούς για αυτά που εσύ κρίνεις διαφορετικά... απλά όλοι κοιτάνε το γενικότερο ύφος...
Aς το αφήσουμε εδώ... για κάτι που θα πεις, υπάρχουν άλλα τόσα που το αναιρούν... δεν έχει νόημα... όλοι έχουν λάθος ... Kαλή συνέχεια στο φόρουμ..
- SifiSMelodicRock
Progress_Lost έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 03:26 Δεν είπαμε ποτέ ότι είναι το ίδιο πράγμα... Απλά λόγω κάποιων κοινών χαρακτηριστικών τα έβαλαν κάτω από την ίδια ομπρέλα που την ονόμασαν poser... (Aπό Μetal Τemple: Poser Party Rockers Lilian Axe return with the new album "Deep Red Shadows"... )
Το Metal Temple επειδή το παρακολουθώ αρκετά ειναι κατα συντριπτική πλειοψηφία ένα site το οποίο θα διαβάσεις Μεταλ κριτικές οπότε λογικό είναι οι Μεταλάδες αρθρογράφοι να έχουν μαύρα μεσάνυχτα(Aπό Μetal Τemple: Poser Party Rockers Lilian Axe return with the new album "Deep Red Shadows"... )
- Progress_Lost
Για αυτό σου λέω.. είναι όλοι λαθος και εσύ σωστός.. Και όσοι έγραφαν τόσα χρόνια στο αγγλικό χαμμερ, στο kerrang, στο metal forces, τα αφιερώματα του σειρηνάκη στο invader... όλοι λάθος... δεν υπάρχουν κοινά στοιχεία... αυτά που ακούμε δεν ισχύουν...
Τέλος
Τέλος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Progress_Lost την Δευ 26 Ιουν 2023, 03:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
O Sifis έχει μαγκωσει με τα σαγόνια του τις υπερδιογκωμενες, πρησμένες (από τις λίγες επαναλήψεις -πολλα κιλά και τίγκα πρωτεϊνη) , αποτριχωμενες γαμπες μας , σαν άλλο πεισματάρικο pit bull και δεν τις αφήνει με τίποτα!!
Εγω πάντως δε θα έλεγα τους lilian axe poser μπάντα, γιατί έχω τρία cd τους και τους ψιλογουσταρω. Αν δε τους γουσταρα, σιγα μην τους λυπομουν!
Και ποζεραδες και φλώρους, θα τους έλεγα, κι ότι γουσταρα! Αρκεί να μην ήταν τίποτα λυσσασμένοι οπαδοί τους μπροστά και μου ζαλιζαν τα έρμα τα αρχιδακια μου μετά , (καλή ώρα) μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία!

Εγω πάντως δε θα έλεγα τους lilian axe poser μπάντα, γιατί έχω τρία cd τους και τους ψιλογουσταρω. Αν δε τους γουσταρα, σιγα μην τους λυπομουν!

Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- Progress_Lost
Μα και οι ίδιοι οι lilian axe έχουν διαφορετικό ύφος από δίσκο σε δίσκο - ακόμη και από τραγούδι σε τραγούδι... Έχουν περάσει σχεδόν από κάθε παρακλάδι...Priamos έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 03:39 O Sifis έχει μαγκωσει με τα σαγόνια του τις υπερδιογκωμενες, πρησμένες (από τις λίγες επαναλήψεις -πολλα κιλά και τίγκα πρωτεϊνη) , αποτριχωμενες γαμπες μας , σαν άλλο πεισματάρικο pit bull και δεν τις αφήνει με τίποτα!!![]()
Εγω πάντως δε θα έλεγα τους lilian axe poser μπάντα, γιατί έχω τρία cd τους και τους ψιλογουσταρω. Αν δε τους γουσταρα, σιγα μην τους λυπομουν!Και ποζεραδες και φλώρους, θα τους έλεγα, κι ότι γουσταρα! Αρκεί να μην ήταν τίποτα λυσσασμένοι οπαδοί τους μπροστά και μου ζαλιζαν τα έρμα τα αρχιδακια μου μετά , (καλή ώρα) μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία!
![]()
![]()
- SifiSMelodicRock
Λοιπόν επειδή δεν θέλω τώρα να νομίζεις οτι σου πουλάω μούρη και το τελιωνω εδώ .Θες να διαβάσεις για Αορ Ηard Rock σλιζογκλαμ και τα σχετικά ;
Δεν θα το κάνεις σε Μεταλ site θα πας στους ειδικούς Heavy Harmonies ,Sleaze Roxx κτλπ
Πήγαινε στο Heavy Harmοnies και δες πως είναι listed οι Lilian Axe
Άσε με εμένα εγώ παίζει να είμαι ο χειρότερος π@πάρας
Δεν θα το κάνεις σε Μεταλ site θα πας στους ειδικούς Heavy Harmonies ,Sleaze Roxx κτλπ
Πήγαινε στο Heavy Harmοnies και δες πως είναι listed οι Lilian Axe
Άσε με εμένα εγώ παίζει να είμαι ο χειρότερος π@πάρας
- SifiSMelodicRock
Εδώ είσαι εν μέρη σωστός γιατί σε ένα δυο δίσκους ψιλογκλαμίζουν γιαυτο σου άφησα το παραθυράκι πριν που έγραψες εμένα μου αρκεί αυτό μπλα μπλα...Εσύ όμως θα πρέπει να δεις την γενικότερη δισκογραφία τους ολοκληρωμένα για να τους κατατάξεις .Και οι Μetallica έβγαλαν το Load αλλά δεν θα γυρίσεις να τους πεις Hard Rock μπάνταProgress_Lost έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 03:42Μα και οι ίδιοι οι lilian axe έχουν διαφορετικό ύφος από δίσκο σε δίσκο - ακόμη και από τραγούδι σε τραγούδι... Έχουν περάσει σχεδόν από κάθε παρακλάδι...Priamos έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 03:39 O Sifis έχει μαγκωσει με τα σαγόνια του τις υπερδιογκωμενες, πρησμένες (από τις λίγες επαναλήψεις -πολλα κιλά και τίγκα πρωτεϊνη) , αποτριχωμενες γαμπες μας , σαν άλλο πεισματάρικο pit bull και δεν τις αφήνει με τίποτα!!![]()
Εγω πάντως δε θα έλεγα τους lilian axe poser μπάντα, γιατί έχω τρία cd τους και τους ψιλογουσταρω. Αν δε τους γουσταρα, σιγα μην τους λυπομουν!Και ποζεραδες και φλώρους, θα τους έλεγα, κι ότι γουσταρα! Αρκεί να μην ήταν τίποτα λυσσασμένοι οπαδοί τους μπροστά και μου ζαλιζαν τα έρμα τα αρχιδακια μου μετά , (καλή ώρα) μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία!
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SifiSMelodicRock την Δευ 26 Ιουν 2023, 03:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SifiSMelodicRock
Εσύ πάντως Πρίαμε παίζει να μου είσαι ο συμπαθέστερος επικάς εδώ μέσαO Sifis έχει μαγκωσει με τα σαγόνια του τις υπερδιογκωμενες, πρησμένες (από τις λίγες επαναλήψεις -πολλα κιλά και τίγκα πρωτεϊνη) , αποτριχωμενες γαμπες μας , σαν άλλο πεισματάρικο pit bull και δεν τις αφήνει με τίποτα!!

- SifiSMelodicRock
Παίζει να φταίει ο συγκεκριμένος τύπος κεριού που χρησιμοποιείς για την αποτρίχωσηSifiSMelodicRock έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 03:56Εσύ πάντως Πρίαμε παίζει να μου είσαι ο συμπαθέστερος επικάς εδώ μέσαO Sifis έχει μαγκωσει με τα σαγόνια του τις υπερδιογκωμενες, πρησμένες (από τις λίγες επαναλήψεις -πολλα κιλά και τίγκα πρωτεϊνη) , αποτριχωμενες γαμπες μας , σαν άλλο πεισματάρικο pit bull και δεν τις αφήνει με τίποτα!!![]()

- Progress_Lost
To θέμα δεν είναι μια μπάντα, ένα άλμπουμ ή ένα τραγούδι.. αυτό που εξακολουθείς και αρνείσαι (και καλά κάνεις αφού δεν το δέχεσαι) είναι ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ όλων αυτών των ειδών που κάποιοι ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ τα έχουν κατατάξει στο λεγόμενο poser.. αυτά τα κοινά τα βρήκαν στο ύφος, στίχους, εμφάνιση...
Κανείς δε λέει ότι όλα αυτά είναι τα ίδια, αλλά τι να κάνουμε κάποιοι δημοσιογράφοι βρήκαν κοινά στοιχεία και έβαλαν και το ΑOR... ΟΚ, δεν το δέχεσαι αυτό. Όλες οι εγκυκλοπαίδειες και περιοδικά αναφέρουν ως κοινό χαρακτηριστικό του AOR και του glam το soft rock... Aπλά στο AOR έγινε μίξη με την pop ενώ στο glam με το heavy metal. Kάποιοι στα μεταλ περιοδικά αυτό το soft το χαρακτήρισαν καλώς ή κακώς poser... Λες ότι δεν ισχύει αυτό και δεν το έχεις δει για το ΑΟR...Tην Lee Aaron την έφαγε η μαρμάγκα;; Αυτό το metal/AOR/poser έχει ξεχαστεί, ε;;
Ας είναι...
Κανείς δε λέει ότι όλα αυτά είναι τα ίδια, αλλά τι να κάνουμε κάποιοι δημοσιογράφοι βρήκαν κοινά στοιχεία και έβαλαν και το ΑOR... ΟΚ, δεν το δέχεσαι αυτό. Όλες οι εγκυκλοπαίδειες και περιοδικά αναφέρουν ως κοινό χαρακτηριστικό του AOR και του glam το soft rock... Aπλά στο AOR έγινε μίξη με την pop ενώ στο glam με το heavy metal. Kάποιοι στα μεταλ περιοδικά αυτό το soft το χαρακτήρισαν καλώς ή κακώς poser... Λες ότι δεν ισχύει αυτό και δεν το έχεις δει για το ΑΟR...Tην Lee Aaron την έφαγε η μαρμάγκα;; Αυτό το metal/AOR/poser έχει ξεχαστεί, ε;;
Ας είναι...
- CountRaven
Καλώ @Grin.Οι Αοράδες είναι περισσότερο κουλτουριάρηδες & ρομαντικοί & σοβαροί & ερωτιάρηδες .
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- aorpanos72
Σε όλα μέσα έπεσε... Είμαστε οι άτιμοι. Μόνο κουλτούρα
....Αν δεν δω μια φορά την βδομάδα ταινία του Λανθιμου αρρωσταίνω (όταν την δω
). Ρομαντικοί είναι οι επίκαδες....ακόμα πιστεύουν ότι τα σπαθιά είναι Noble μορφή ηρωισμού.... Εγώ προτιμώ πυραύλους. Ερωτιαρηδες είμαστε οι άτιμοι ..... Το φουστάνι μας έχει καταστρέψει την ζωή. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aorpanos72 την Δευ 26 Ιουν 2023, 08:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net