WINGS OF STEEL (US) - Gates of Twilight (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Grin

Re: WINGS OF STEEL (US) - Gates of Twilight (2023)

Δημοσίευση από Grin »

CountRaven έγραψε: Δευ 26 Ιουν 2023, 05:31
Οι Αοράδες είναι περισσότερο κουλτουριάρηδες & ρομαντικοί & σοβαροί & ερωτιάρηδες .
Καλώ @Grin.
Πάντα υπάρχει πρόχειρος ένας Κισλόφσκι, ένας Κούντερα δίπλα σε Peter Cetera, Christopher Cross αλλά και μια φωτογραφία της Elena Christensen
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Βγήκε ο καφές από την μύτη :D
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
SifiSMelodicRock

Δημοσίευση από SifiSMelodicRock »

Λοιπόν ως άλλος @CountRaven καλώ
@Paul_Tziomakis και @Grin να εξηγήσουν εδώ στους φίλους μας τους powerεπικαδες τι genre είναι αυτό που παίζουν οι τεράστιοι Crimson Glory στο strange and beautiful .

Επίσης καλώ @Xstroyer αν θα ήθελε ακόμα να ζει σε ένα multiverse σύμπαν όπου όλα τα συγκροτήματα θα έπαιζαν σαν Crimson glory του strange and beautiful
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Hard rock παίζουν .. με επιρροές από Led Zeppelin. Εμένα μου αρέσει πολύ αν και διαφορετικο από τα δύο πρώτα. Που μου αρέσουν εξίσου. Αλλά ειδικά επειδή σπάει τα νεύρα των μεταλαδων γενικότερα, το αγαπώ λίγο παράπανω 🤣
Είμαι σίγουρος ότι ο Xstroyer δεν θα ήθελε αυτό το παράλληλο σύμπαν :D
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Εικόνα
Aγορα πρώτη μέρα κυκλοφορίας παρέα με την κασέτα εταιρίας.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Eννοείται Πάνο ότι ο καθένας ακούει ότι του αρέσει... Και έχει δικαίωμα να χαρακτηρίζει αυτό που ακούει όπως θέλει... Αν κάποιος ακούει thrash αλλά θέλει να το λέει punk πάλι δικαίωμά του.. Αλλά νομίζω Πάνο δε γίνεται επειδή κάτι δεν άρεσει σε κάποιον να βγάζει ψέμα όλο το παρελθόν και την ιστορία...

Θυμάσαι Πάνο το ριβιού της Σαμπανίκου στο μεταλ χαμμερ για τον Michael Bolton;; "Δε πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα δίσκο του Michael Bolton στα γραφεία του χαμμερ έλεγε.. " Ήταν οι εποχές (90s) που ό,τι είχε λίγη κιθάρα τα έμπλεκαν με το μεταλ σαν κάτι που ανήκει στο ευρύτερο ροκ... Αυτό λέμε... Κάπου το γενικότερο ύφος των συγκροτημάτων της εποχής τα είχε φέρει κοντά.. Άλλοτε σαν μελωδικό ή poser..

Αν μια μελωδία είχε πιο ποπ χαρακτήρα, δεν έλεγες θυμίζει την μπαλάντα των REO Speedwagon ή την μπαλάντα των Poison (γιατί το μεταλ κοινό που απευθύνονταν μάλλον δεν θα ήξερε τίποτα από τα 2).. έλεγες poser και όλοι έμπαιναν στο νόημα... δηλαδή κάτι μελωδικό/εμπορικό χωρίς τη γνωστή παραμόρφωση του μεταλ... Νομίζω το θυμάσαι αυτό... Δεν είπαμε ότι oι Journey, oι REO και το AOR είναι το ίδιο με το glam και ότι τα βάπτισαν όλα poser... Aλλά ναι τις νέες μελωδικές μπάντες των 90s, άσχετα αν είχαν επιρροές από glam ή ΑΟR, πολλοί τις έλεγαν poser για να περιγράψουν το γενικότερο μελωδικό τους ύφος.. Νομίζω κατάλαβες τι εννοούσα και πόσο παρερμηνεύτηκε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Progress_Lost την Δευ 26 Ιουν 2023, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Progress_Lost έγραψε: Δευ 26 Ιουν 2023, 11:46 ......Αν κάποιος ακούει thrash αλλά θέλει να το λέει punk πάλι δικαίωμά του..
Όπως έλεγε και ο μεγάλος Πρασουλας.. "πανκιδες με μακρυά μαλλιά" :D
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Τα παπάρια μου έγιναν Αγιέτ Ηρακλής.

Ευτυχώς σύντομα Grin θα ανεβάσει νέα ανάλυση First Date.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

@SifiSMelodicRock

Επίσης θα πω το εξής.

Από ότι έχω καταλάβει από τα λεγόμενα σου υπάρχει κανονικό κόμπλεξ με τους Μετλλάδες / το Μέταλ γενικά. Ένα χαρακτηριστικό που το έχω δει σε μεγάλο μέρος των Ελλήνων "μελωδικών" -ειδικά μιας συγκεκριμένης κλίκας- έτσι για να θυμηθούμε τα χρόνια τα καλά.

Και στα μάτια τα δικά μου όταν βλέπω πραγματικούς Βετεράνους όπως ο @Priamos που στα χρόνια του Singing Swords ήταν η επιτομή του κραξίματος, να αντιμετωπίζουν χαλαρά τέτοιες κουβέντες, όταν βλέπω την αφρόκρεμα της φάσης όπως @Grin και @aorpanos72 να κάνει χαβαλέ, αλλά βλέπω εσένα να επιχειρηματολογείς με σθένος και με μένος, καταλαβαίνω ότι κάτι παίζει. Κοίταξε το λίγο αυτό.

Τέλος με αναγκάζεις να το πω και αυτό μιας και αναφέρεσαι συνέχεια στην εξίσωση "εδώ είναι Metal site και όχι Heavy Harmonies, τραβάτε εκεί που ξέρουν". Μου φαίνεται ότι μας υποτιμάς λίγο αδερφέ. Μην πω ότι μας υποτιμάς πολύ. 10 τίτλους από τα δικά σου χωράφια να ποστάρω στο μπαμ μπαμ -με topics ή playlist σε εκπομπή-, στο αγαπημένο σου Heavy Harmonies και στα συναφή, ούτε αναφορά δεν θα υπάρχει. Και το ίδιο μπορούν να κάνουν και άλλοι εδώ μέσα, είτε δηλώνουν του χώρου, είτε όχι. Μην μας υποτιμάς λοιπόν άμεσα ή έμμεσα με χαρακτηρισμούς ή συγκρίσεις που αφορούν το δικό σου γίγνεσθαι. Ακούμε και γουστάρουμε ΜΟΥΣΙΚΗ χωρίς διαχωρισμούς.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

https://www.forgotten-scroll.net/metal- ... -twilight/

Review για το άλμπουμ από @Progress_Lost

Σας τα εξηγεί όμορφα.
Άβαταρ μέλους
SifiSMelodicRock

CountRaven έγραψε: Δευ 26 Ιουν 2023, 12:23 @SifiSMelodicRock

Επίσης θα πω το εξής.

Από ότι έχω καταλάβει από τα λεγόμενα σου υπάρχει κανονικό κόμπλεξ με τους Μετλλάδες / το Μέταλ γενικά. Ένα χαρακτηριστικό που το έχω δει σε μεγάλο μέρος των Ελλήνων "μελωδικών" -ειδικά μιας συγκεκριμένης κλίκας- έτσι για να θυμηθούμε τα χρόνια τα καλά.

Απλά τιλταρω όταν διαβάζω ανακρίβειες

Και στα μάτια τα δικά μου όταν βλέπω πραγματικούς Βετεράνους όπως ο @Priamos που στα χρόνια του Singing Swords ήταν η επιτομή του κραξίματος, να αντιμετωπίζουν χαλαρά τέτοιες κουβέντες, όταν βλέπω την αφρόκρεμα της φάσης όπως @Grin και @aorpanos72 να κάνει χαβαλέ, αλλά βλέπω εσένα να επιχειρηματολογείς με σθένος και με μένος, καταλαβαίνω ότι κάτι παίζει. Κοίταξε το λίγο αυτό.

Τέλος με αναγκάζεις να το πω και αυτό μιας και αναφέρεσαι συνέχεια στην εξίσωση "εδώ είναι Metal site και όχι Heavy Harmonies, τραβάτε εκεί που ξέρουν". Μου φαίνεται ότι μας υποτιμάς λίγο αδερφέ. Μην πω ότι μας υποτιμάς πολύ. 10 τίτλους από τα δικά σου χωράφια να ποστάρω στο μπαμ μπαμ -με topics ή playlist σε εκπομπή-, στο αγαπημένο σου Heavy Harmonies και στα συναφή, ούτε αναφορά δεν θα υπάρχει. Και το ίδιο μπορούν να κάνουν και άλλοι εδώ μέσα, είτε δηλώνουν του χώρου, είτε όχι. Μην μας υποτιμάς λοιπόν άμεσα ή έμμεσα με χαρακτηρισμούς ή συγκρίσεις που αφορούν το δικό σου γίγνεσθαι. Ακούμε και γουστάρουμε ΜΟΥΣΙΚΗ χωρίς διαχωρισμούς.
Αυτό το πράγμα που πρέπει να απαντάω ένας σε δεκαπέντε εδώ μέσα που ο καθένας έχει την δική του κοσμοθεωρία πραγματικά με ξεπερνάει .

Anyway πάμε στο ζητούμενο ,εσύ δηλαδή έχεις καταλάβει ότι εγώ έχω κόμπλεξ με το μέταλ και όχι συγκεκριμένα με την ποζεραδικη αντίληψη των Manowar και κάποιων θερμοκεφαλων οπαδών τους ;.

Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό μετά από 45 χρόνια !!!

Όλο μου λες να το κοιτάξω και να το κοιτάξω και.να το κοιτάξω, εσείς που προσπαθείτε να με πείσετε ότι ορθά αποκαλείτε το Aor ποσεραδες ;

Είναι fail τέρμα και τελείωσε ,δεν επιδέχεται καν συζήτησης !

Σας απάντησα με επιχειρήματα βαριέμαι να ξαναγράφω διαβάστε παραπάνω

Και σαφώς δεν σας υποτιμω αν θεωρούσα ότι είστε ανάξιοι συζήτησης δεν θα βρισκόμουν εδώ να επιχειρηματολογήσω

Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω με εσάς είναι γιατί με βάζετε στην διαδικασία να εξηγώ τα αυτονόητα .....

Είστε φόρουμ λόγου όταν ανοίγετε συζητήσεις θα έχετε και άντερα να τις αντέχετε

*Το μέταλ το λατρεύω οσο λατρεύω το Αορ και επίσης θα κραξω το ίδιο και χειρότερα τον wannabe Αορα που θα ειρωνευτεί το μέταλ

Επίσης μπρο μου αυτό εδώ δεν ισχύει και το ξέρεις πολυ καλά

"Ακούμε και γουστάρουμε ΜΟΥΣΙΚΗ χωρίς διαχωρισμούς."

Μέχρι χθες κραζατε Europower κτλπ έστω σε επίπεδο καζουρας οπότε μην προσπαθείς να αντιστρέψεις τους ρόλους μας
Άβαταρ μέλους
SifiSMelodicRock

Άσε που δουλεύω κιόλας ρε λυπηθείτε με ,με αναγκάζετε να απαντάω στα σεντόνια σας και στο τέλος προβλέπω να πουλάω τα cd μου για να επιβιώσω 😅😛
Άβαταρ μέλους
CountRaven

SifiSMelodicRock έγραψε: Δευ 26 Ιουν 2023, 13:21 Άσε που δουλεύω κιόλας ρε λυπηθείτε με ,με αναγκάζετε να απαντάω στα σεντόνια σας και στο τέλος προβλέπω να πουλάω τα cd μου για να επιβιώσω 😅😛
Ναι συγνώμη, από σήμερα θα συμφωνούμε όλοι σε όσα λες. Εξάλλου χρίζεσαι από μόνος σου θεματοφύλακας σε φάση μόνος σου και όλοι μας.

Το πρόβλημα με σένα δεν είναι οι απόψεις σου στο Χ ή Ψ θέμα. Είναι ότι έχεις μεγάλο θέμα να δεχτείς ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις, και το μετουσιώνεις αυτό σε μια διαδικασία επιβολής σε φάση "θα αντέχετε".

Δεν χρειάζεται λοιπόν να μπαίνεις στη διαδικασία να μετράς αντοχές. Γιατί άτομα με τη νοοτροπία τη δική σου εγώ προσωπικά τα έχω γραμμένα στα αρχίδια μου.
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

πόσο γαμάτο? πόσο γκρουπάρα?

τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Aσ´το Χρήστο. Το είπε καθαρά.. λέμε λέει το ΑΟR ποζεραδες.. βγάλε άκρη... Γράφουμε κ όλα πέφτουν στο κενό.. προφανώς δεν έχει διαβάσει κείμενα που το poser θεωρείται μια άλλη ορολογία που περιλαμβανει γκρουπ του melodic rock.. για κείνον το poser θεωρείται απλά ένας υποτιμητικός χαρακτηρισμός για τα glam/sleaze συγκροτήματα..

Και αν επιμένω είναι μόνο κ μόνο για τα ριβιου... δε θέλω να διαβάσει καμμία μπάντα το poser και πει οτι κοροϊδεύουμε, ειρωνευομαστε, κτλ.. ´Οποτε χρησιμοποιώ το poser μιλώ για συγκροτήματα μελωδικού - εμπορικού ήχου με "ευαίσθητη-αγαπησιαρικη θεματολογία." Και ας βάλει ο καθένας όποιο είδος νομίζει κάτω από την ταμπέλα... Αν θέλει ο Xstroyer να κάνει μια σύνδεση κ με το ΑΟR σε αυτά που ετοιμάζει, καλώς..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Progress_Lost την Δευ 26 Ιουν 2023, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”