WINGS OF STEEL (US) - Gates of Twilight (2023)
- SifiSMelodicRock
Re: WINGS OF STEEL (US) - Gates of Twilight (2023)
Σε ελεύθερη μετάφραση το ποστ του Χρήστου .Τραβά σήκω φύγε απ' το forum εδώ είναι τσιφλίκι μας θα τα λέμε όπως γουστάρουμε εμείς !CountRaven έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 13:30Ναι συγνώμη, από σήμερα θα συμφωνούμε όλοι σε όσα λες. Εξάλλου χρίζεσαι από μόνος σου θεματοφύλακας σε φάση μόνος σου και όλοι μας.SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 13:21 Άσε που δουλεύω κιόλας ρε λυπηθείτε με ,με αναγκάζετε να απαντάω στα σεντόνια σας και στο τέλος προβλέπω να πουλάω τα cd μου για να επιβιώσω![]()
Το πρόβλημα με σένα δεν είναι οι απόψεις σου στο Χ ή Ψ θέμα. Είναι ότι έχεις μεγάλο θέμα να δεχτείς ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις, και το μετουσιώνεις αυτό σε μια διαδικασία επιβολής σε φάση "θα αντέχετε".
Δεν χρειάζεται λοιπόν να μπαίνεις στη διαδικασία να μετράς αντοχές. Γιατί άτομα με τη νοοτροπία τη δική σου εγώ προσωπικά τα έχω γραμμένα στα αρχίδια μου.
Ρε αν δεν αντέχετε τη συζήτηση με επιχειρήματα δεν είναι ανάγκη να χαλιεστε και να καταφεύγετε σε φθηνές ύβρις ,τραβά ένα Μπαν να τελειώνουμε admin είσαι άσε που ούτε αυτό χρειάζεται μπαίνω και μόνος μου σε sleeping mode όπως ήμουν τόσο καρό σιγά καλό θα μου κάνεις κιόλας . .
Επίσης πρέπει να έχεις master στην ψυχολογία με έχεις ψυχολογησει τόσο μα τόσο καλά !
Τι εχετε κανει εδω μωρεεεε;
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Μια χαρά δισκάρα είναι το "Strange and Beautiful". Φανταστικό hard rock από power-άδες που σας δείχνουν πως γίνεται. Εντελώς διαφορετικό από τα δυο προηγούμενα, αλλά δισκάρα που εγώ προσωπικά, ακούω ακόμα.SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 10:34 Επίσης καλώ @Xstroyer αν θα ήθελε ακόμα να ζει σε ένα multiverse σύμπαν όπου όλα τα συγκροτήματα θα έπαιζαν σαν Crimson glory του strange and beautiful
Αυτό δείχνει 2-3 πράγματα που ο Σήφης δεν κατανοεί και οδηγούν σε προβλήματα, μέχρι και της φυσιολογικής ροής του forum.
Δεν μας γνωρίζεις. Το μόνο που ξέρεις είναι μερικά ψευδώνυμα, τα οποία έχεις ταυτίσει με δικά σου συμπεράσματα και μουσική κατηγοριοποίηση. Επίσης νομίζεις πως μιλάς σε παιδάκια, στα οποία "μας τα κάνεις λίγο πιο κατανοητά", μιας και δεν ξέρουμε τίποτα άλλο, όπως μάλλον πιστεύεις, πέρα από αυτό με το οποίο έχεις συνδυάσει τον καθένα, ενώ εσύ μπορείς να έχεις άποψη και γνώση για όλα, από AOR μέχρι power. Όχι, δεν έχεις, και μας έχεις μουρλάνει στις αρλούμπες.
Σου αναφέρει κάποιος πως διάφοροι όροι που αναφέρθηκαν παραπάνω είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν παντού (ξεχάστε τη καραμέλα "μόνο στην Ελλάδα") και εσύ τους βγάζεις όλους άχρηστους και με μαύρα μεσάνυχτα, αναφέροντας δικές σου πηγές της τρύπιας κάλτσας ως "σωστά". Μας βάζεις το Heavy Harmonies, που αναφέρει το "Thundersteel" των Riot ως "melodic metal" (λολ) και αγνοείς το πιο βασικό πράγμα. Τον γενικότερο Τύπο της δεκαετίας του '80 (από όλες τις χώρες), τον οποίο πρέπει να αφουγκραστείς με το context της εποχής, το οποίο δεν έχει σχέση με το σήμερα. Μπορεί σήμερα να γελάμε με όρους τύπου "poser metal", "pop metal" κτλ, να μην είναι πλέον σχετικοί (ορθά, αν με ρωτήσει κάποιος) αλλά στο context της εποχής τους ('80s) υπήρχαν παντού, ακόμα και ως μουσικός προσδιορισμός για σχήματα όπως οι Bon Jovi. Επαναλαμβάνω, στο context της εποχής, από Τύπο αλλά ΚΑΙ μουσικούς ΚΑΙ οπαδούς.
Το Hair Metal που αναφέρθηκε, είναι ύστερος όρος (δεν υπήρχε στα '80s, δεν το συνάντησα πουθενά διαβάζοντας ΟΛΑ τα Kerrang και Metal Forces της δεκαετίας) και ήρθε όταν αυτό το πράγμα ξεφούσκωσε για να περιγράψει όλες τις "ποζεριές", όπως λέμε χαλαρά, και να τα διαφοροποιήσει από το (κανονικό) heavy metal π.χ. των Ιron Maiden. Αυτά είναι γεγονότα, αρέσει δεν αρέσει, το πιστεύεις ή όχι.
Aπό 'κει και πέρα, όπως στους Crimson Glory συναντάς ένα hard rock album, την ίδια διαφορετικότητα μπορείς να συναντήσεις σε άπειρες μπάντες, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη γενική κατηγοριοποίηση και το βασικό κοινό τους. Δεν με χαλάει ούτε με πονάει εμένα το "Destiny" των Saxon επειδή AOR-ίζει, το προσκυνάω. Όπως και άλλα πράγματα που δεν βλέπουν σπαθί ούτε με το κιάλι. Αυτή η διαφορετικότητα μιας μπάντας, υπάρχει και σε αμέτρητους μεταλλάδες τους οποίους συνδυάζεις μόνο με τυρί.
Εσύ μπορεί να νομίζεις πως οι "μεταλλάδες" εδώ μέσα είναι τίποτα ουγκάνοι, λαδωμένοι, με 7 κιλά μυτζήθρα στο ψυγείο και τις δισκοθήκες, με εμμονές "κατά" του AOR ή της "ποζεριάς" ξέρω-γω, ενώ εκ των πραγμάτων προκύπτει πως εσύ είσαι εμμονικός και κομπλεξικός με οτιδήποτε δεν ταιριάζει στη πλασματική κοσμοθεωρία σου.
Guess what. Κάνεις μια όμορφη γωνιά του internet να μοιάζει με τη σκατίλα του Facebook και αυτό δεν θα πάει καλά.
Δεν θα κάτσω να απαντήσω παραπάνω, διαβάσέ τα, σκέψου ότι δεν έχεις απέναντί σου αυτό που νομίζεις και ρώτα αν οι υπόλοιποι εδώ μέσα γνωρίζονται και στον πραγματικό κόσμο. Εκεί λοιπόν, δεν έχει καμία σχέση αυτό που νομίζεις. Και εκεί, μάλλον οι περισσότερο εμμονικοί ίσως να είναι οι 5-10 με τα μυαλά σου.
- SifiSMelodicRock
Ρε φιλαράκι πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το συνεχίζεις για ένα είδος το οποίο δεν έχεις ασχοληθεί τόσο όσο το power η το prog η δεν ξέρω εγώ τι ;Progress_Lost έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 14:05 Aσ´το Χρήστο. Το είπε καθαρά.. λέμε λέει το ΑΟR ποζεραδες.. βγάλε άκρη... Γράφουμε κ όλα πέφτουν στο κενό.. προφανώς δεν έχει διαβάσει κείμενα που το poser θεωρείται μια άλλη ορολογία που περιλαμβανει γκρουπ του melodic rock.. για κείνον το poser θεωρείται απλά ένας υποτιμητικός χαρακτηρισμός για τα glam/sleaze συγκροτήματα..
Και αν επιμένω είναι μόνο κ μόνο για τα ριβιου... δε θέλω να διαβάσει καμμία μπάντα το poser και πει οτι κοροϊδεύουμε, ειρωνευομαστε, κτλ.. ´Οποτε χρησιμοποιώ το poser μιλώ για συγκροτήματα μελωδικού - εμπορικού ήχου με "ευαίσθητη-αγαπησιαρικη θεματολογία." Και ας βάλει ο καθένας όποιο είδος νομίζει κάτω από την ταμπέλα... Αν θέλει ο Xstroyer να κάνει μια σύνδεση κ με το ΑΟR σε αυτά που ετοιμάζει, καλώς..
Άντε και να δεχτώ ότι ο όρος χρησιμοποιήθηκε λανθασμένα στο παρελθόν εσύ τι προσπαθείς εδώ να κάνεις να διαιωνίσεις ένα λάθος ;
Στο είπε και παραπάνω ο Χρήστος που δεν κατάλαβα γιατί μπερδεύτηκε στη συζήτηση λες και είστε τίποτα παιδάκια που δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας και να επιχειρηματολογήσετε
Το poser άσχετα απ' την δική σου Προσωπική αντίληψη και κοσμοθεωρία είναι ένας όρος ο οποίος χρησιμοποιείται υποτιμητικά απ' τις μάζες είναι ντεφακτο . Στο είπε και ο @aorpanos72 παραπάνω .
Τι μπαίνεις τώρα στη διαδικασία να μου αλλάξεις την έννοια λέξεων οι οποίες έχουν πάρει ξεκάθαρη έννοια στην πάροδο των χρόνων ;
- Progress_Lost
Φίλε δε προσπαθώ να σου αλλάξω καμμία άποψη.. στα mp3 που μας έρχονται για ριβιου οι ίδιες οι εταιρείες προωθούν τις μπάντες τους ως poser metal.. Υποτιμούν οι εταιρίες τα ίδια τους τα group? Πλέον το ποζερ χρησιμοποιείται από πολλούς για να περιγράψει είδος μουσικής, κ εσύ έχεις μείνει στους manowar.. να σου στείλω όποιο δελτιο τύπου θες... καλά να περνάς.. κλείνει το θέμα εδώ.. καλή συνεχεια
- CountRaven
Σταυρώνω ποστ @Xstroyer με καντηλάκι και θυμιατό.Xstroyer έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 14:46Μια χαρά δισκάρα είναι το "Strange and Beautiful". Φανταστικό hard rock από power-άδες που σας δείχνουν πως γίνεται. Εντελώς διαφορετικό από τα δυο προηγούμενα, αλλά δισκάρα που εγώ προσωπικά, ακούω ακόμα.SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 10:34 Επίσης καλώ @Xstroyer αν θα ήθελε ακόμα να ζει σε ένα multiverse σύμπαν όπου όλα τα συγκροτήματα θα έπαιζαν σαν Crimson glory του strange and beautiful
Αυτό δείχνει 2-3 πράγματα που ο Σήφης δεν κατανοεί και οδηγούν σε προβλήματα, μέχρι και της φυσιολογικής ροής του forum.
Δεν μας γνωρίζεις. Το μόνο που ξέρεις είναι μερικά ψευδώνυμα, τα οποία έχεις ταυτίσει με δικά σου συμπεράσματα και μουσική κατηγοριοποίηση. Επίσης νομίζεις πως μιλάς σε παιδάκια, στα οποία "μας τα κάνεις λίγο πιο κατανοητά", μιας και δεν ξέρουμε τίποτα άλλο, όπως μάλλον πιστεύεις, πέρα από αυτό με το οποίο έχεις συνδυάσει τον καθένα, ενώ εσύ μπορείς να έχεις άποψη και γνώση για όλα, από AOR μέχρι power. Όχι, δεν έχεις, και μας έχεις μουρλάνει στις αρλούμπες.
Σου αναφέρει κάποιος πως διάφοροι όροι που αναφέρθηκαν παραπάνω είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν παντού (ξεχάστε τη καραμέλα "μόνο στην Ελλάδα") και εσύ τους βγάζεις όλους άχρηστους και με μαύρα μεσάνυχτα, αναφέροντας δικές σου πηγές της τρύπιας κάλτσας ως "σωστά". Μας βάζεις το Heavy Harmonies, που αναφέρει το "Thundersteel" των Riot ως "melodic metal" (λολ) και αγνοείς το πιο βασικό πράγμα. Τον γενικότερο Τύπο της δεκαετίας του '80 (από όλες τις χώρες), τον οποίο πρέπει να αφουγκραστείς με το context της εποχής, το οποίο δεν έχει σχέση με το σήμερα. Μπορεί σήμερα να γελάμε με όρους τύπου "poser metal", "pop metal" κτλ, να μην είναι πλέον σχετικοί (ορθά, αν με ρωτήσει κάποιος) αλλά στο context της εποχής τους ('80s) υπήρχαν παντού, ακόμα και ως μουσικός προσδιορισμός για σχήματα όπως οι Bon Jovi. Επαναλαμβάνω, στο context της εποχής, από Τύπο αλλά ΚΑΙ μουσικούς ΚΑΙ οπαδούς.
Το Hair Metal που αναφέρθηκε, είναι ύστερος όρος (δεν υπήρχε στα '80s, δεν το συνάντησα πουθενά διαβάζοντας ΟΛΑ τα Kerrang και Metal Forces της δεκαετίας) και ήρθε όταν αυτό το πράγμα ξεφούσκωσε για να περιγράψει όλες τις "ποζεριές", όπως λέμε χαλαρά, και να τα διαφοροποιήσει από το (κανονικό) heavy metal π.χ. των Ιron Maiden. Αυτά είναι γεγονότα, αρέσει δεν αρέσει, το πιστεύεις ή όχι.
Aπό 'κει και πέρα, όπως στους Crimson Glory συναντάς ένα hard rock album, την ίδια διαφορετικότητα μπορείς να συναντήσεις σε άπειρες μπάντες, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη γενική κατηγοριοποίηση και το βασικό κοινό τους. Δεν με χαλάει ούτε με πονάει εμένα το "Destiny" των Saxon επειδή AOR-ίζει, το προσκυνάω. Όπως και άλλα πράγματα που δεν βλέπουν σπαθί ούτε με το κιάλι. Αυτή η διαφορετικότητα μιας μπάντας, υπάρχει και σε αμέτρητους μεταλλάδες τους οποίους συνδυάζεις μόνο με τυρί.
Εσύ μπορεί να νομίζεις πως οι "μεταλλάδες" εδώ μέσα είναι τίποτα ουγκάνοι, λαδωμένοι, με 7 κιλά μυτζήθρα στο ψυγείο και τις δισκοθήκες, με εμμονές "κατά" του AOR ή της "ποζεριάς" ξέρω-γω, ενώ εκ των πραγμάτων προκύπτει πως εσύ είσαι εμμονικός και κομπλεξικός με οτιδήποτε δεν ταιριάζει στη πλασματική κοσμοθεωρία σου.
Guess what. Κάνεις μια όμορφη γωνιά του internet να μοιάζει με τη σκατίλα του Facebook και αυτό δεν θα πάει καλά.
Δεν θα κάτσω να απαντήσω παραπάνω, διαβάσέ τα, σκέψου ότι δεν έχεις απέναντί σου αυτό που νομίζεις και ρώτα αν οι υπόλοιποι εδώ μέσα γνωρίζονται και στον πραγματικό κόσμο. Εκεί λοιπόν, δεν έχει καμία σχέση αυτό που νομίζεις. Και εκεί, μάλλον οι περισσότερο εμμονικοί ίσως να είναι οι 5-10 με τα μυαλά σου.
ΕΥΓΕ!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- SifiSMelodicRock
Λοιπόν παιδιά τέρμα τελευταίο post αυτό εδώ πραγματικά ήταν το τελευταίο που ξεχείλισε το ποτήρι
Take care όμορφα να περνάτε !
Επειδή δεν θέλω επουδενί να χαλάσω το όμορφο ιντερνετικό παρεάκι σας μπαίνω σε sleeping mode ώστε να ξεβρωμισετε και εσείς .Αν τυχόν οποιοσδήποτε θέλει κάτι στέλνει pm το οποίο θα βλέπω οπότε τυχόν μπαίνω .Guess what. Κάνεις μια όμορφη γωνιά του internet να μοιάζει με τη σκατίλα του Facebook και αυτό δεν θα πάει καλά.
Take care όμορφα να περνάτε !
- CountRaven
@SifiSMelodicRock
Εγώ προσωπικά bans δεν μοιράζω. Και γενικά τα bans δεν είναι και στην νοοτροπία του site. 10 διαφορετικά άτομα όμως, με 10 διαφορετικές αφορμές σε 10 διαφορετικά topics σου έχουμε πει με 10 διαφορετικούς τρόπους, πως η στείρα επιμονή σου και η προσπάθεια επιβολής της άποψης σου μας κουράζει.
Αν δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί η φάση εδώ πέρα, ναι καλύτερα να μην συμμετέχεις γιατί χαλιέσαι εσύ ο ίδιος.
Έτσι και αλλιώς όπως βλέπεις οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σου απαντάμε γιατί χαλιόμαστε.
Γενικά με κάλυψε ο @Xstroyer μέχρι κεραίας ΜΑ ΜΕΧΡΙ κεραίας.
Κρίνεις και επιλέγεις. Αν και για μένα δεν κολλάς εδώ μέσα, οπότε καλύτερα να την κάνεις.
Εγώ προσωπικά bans δεν μοιράζω. Και γενικά τα bans δεν είναι και στην νοοτροπία του site. 10 διαφορετικά άτομα όμως, με 10 διαφορετικές αφορμές σε 10 διαφορετικά topics σου έχουμε πει με 10 διαφορετικούς τρόπους, πως η στείρα επιμονή σου και η προσπάθεια επιβολής της άποψης σου μας κουράζει.
Αν δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί η φάση εδώ πέρα, ναι καλύτερα να μην συμμετέχεις γιατί χαλιέσαι εσύ ο ίδιος.
Έτσι και αλλιώς όπως βλέπεις οι περισσότεροι δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να σου απαντάμε γιατί χαλιόμαστε.
Γενικά με κάλυψε ο @Xstroyer μέχρι κεραίας ΜΑ ΜΕΧΡΙ κεραίας.
Κρίνεις και επιλέγεις. Αν και για μένα δεν κολλάς εδώ μέσα, οπότε καλύτερα να την κάνεις.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Ρε Σήφη, από την αρχή σου εξηγώ ότι κάτι δεν πάει καλά με το στυλακι σου και πιθανόν να μην το αντιλαμβάνεσαι. Υπάρχει μια λανθάνουσα επιθετικότητα, εύκολα ανιχνεύσιμη από τους υπόλοιπους που οδηγεί στο φαινόμενο της αυτοεκπληρούμενης προφητείας. Περιμένεις συγκεκριμένα πράγματα από μας και κάνεις ενέργειες που θα επιβεβαιώσουν την εικόνα που έχεις ήδη στο μυαλό σου. Είναι ξεκάθαρο ότι μόνος φορτισμένος συναισθηματικά στις συζητήσεις που κάνουμε είσαι. Εξαρχής βγάζεις χολή και πικρία για την "σκληρή και άδικη συμπεριφορά" που έχετε υποστεί οι μελωδικοι από τους μεταλλαδες και προσπαθείς να προκαλέσεις αντιδράσεις. Το θέμα είναι ότι , πέρα από τον Χρήστο που εκδήλωσε την ενόχληση του, οι υπόλοιποι είμαστε παγερά αδιάφοροι για τα απωθημένα και τις προκαταλήψεις που πιθανόν να έχεις και θέλουμε απλά να συνεχιστεί η χαλαρή κουβέντουλα και ο χαβαλες για τις μουσικές που μας αρέσουν, που με την ένταση που έχεις φέρει, έχουν ψιλοδιακοπεί.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- CountRaven
Μα παγερά αδιάφορος είμαι και εγώ για τα απωθημένα και τις προκαταλήψεις. Όταν βλέπω όμως τη ροή του χαβαλέ και της χαλαρής κουβέντας και χαλάει, όχι μια αλλά 100 φορές, ε οφείλω να υπογραμμίσω το πρόβλημα.Priamos έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 15:29 Ρε Σήφη, από την αρχή σου εξηγώ ότι κάτι δεν πάει καλά με το στυλακι σου και πιθανόν να μην το αντιλαμβάνεσαι. Υπάρχει μια λανθάνουσα επιθετικότητα, εύκολα ανιχνεύσιμη από τους υπόλοιπους που οδηγεί στο φαινόμενο της αυτοεκπληρούμενης προφητείας. Περιμένεις συγκεκριμένα πράγματα από μας και κάνεις ενέργειες που θα επιβεβαιώσουν την εικόνα που έχεις ήδη στο μυαλό σου. Είναι ξεκάθαρο ότι μόνος φορτισμένος συναισθηματικά στις συζητήσεις που κάνουμε είσαι. Εξαρχής βγάζεις χολή και πικρία για την "σκληρή και άδικη συμπεριφορά" που έχετε υποστεί οι μελωδικοι από τους μεταλλαδες και προσπαθείς να προκαλέσεις αντιδράσεις. Το θέμα είναι ότι , πέρα από τον Χρήστο που εκδήλωσε την ενόχληση του, οι υπόλοιποι είμαστε παγερά αδιάφοροι για τα απωθημένα και τις προκαταλήψεις που πιθανόν να έχεις και θέλουμε απλά να συνεχιστεί η χαλαρή κουβέντουλα και ο χαβαλες για τις μουσικές που μας αρέσουν, που με την ένταση που έχεις φέρει, έχουν ψιλοδιακοπεί.
ανετα κερνουσα τον Defeis μια μακαροναδα με ταραμα ,αντσουγια και πεπεροντσινο να μας αναλυσει τη σχεση μελωδικου/ποζερ/επικου αλλα με πετυχαινετε στενα οικονομικα..
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
αν χρειαστεί θα τσοντάρω.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- TitusGroan
Μου αρεσει πολυ το ep. Πολυ δυνατες συνθεσεις. Στο αλμπουμ σαν να λειπει κατι...
- Progress_Lost
Ακριβώς..TitusGroan έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 21:00
Μου αρεσει πολυ το ep. Πολυ δυνατες συνθεσεις. Στο αλμπουμ σαν να λειπει κατι...
- aorpanos72
Aπο την σελίδα τους στο instagram.

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net