WINGS OF STEEL (US) - Gates of Twilight (2023)
Re: WINGS OF STEEL (US) - Gates of Twilight (2023)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ δισκος, εξωπραγματικη φωνη, ζεστη παραγωγη και τρομερο songwriting, άλμπουμ λίστας με το πρώτο άκουσμα!
- SifiSMelodicRock
Λοιπόν μετά από 2 προσεκτικες ακροασεις έχω να πω ότι η μπάντα σπερνει και μάλλον μιλάμε για τον δισκο της χρονιάς αν και νωρίς ακομα.Στα hard rock feeling τραγούδια ( τα γουγκι μπουγκι του box,έκλαψα)
τους έχουν έντονο το bluesy Whitesnake στοιχείο το οποίο φαίνεται και στην κλιπαρα τους με το sexy περπάτημα της γκομενας στην αρχή .Στα μεταλ εγώ ακούω ένα ωραίο παντρεμα Crimson Glory με Queensryche .Αλλά το πιο ενδιαφέρον απ' όλα είναι τα φωνητικα αφού θυμιζουν έντονα ματιγιεβιτς με δοση από Mark Slaughter ( η σύγκριση και μόνο τιμαει τον τραγουδιστη ) Τέτοια μεταλ δισκαρα να με συνεπαρει είχα να ακούσω απ' το περσινο δισκακι των Evil Invaders .Τρομεροι !
τους έχουν έντονο το bluesy Whitesnake στοιχείο το οποίο φαίνεται και στην κλιπαρα τους με το sexy περπάτημα της γκομενας στην αρχή .Στα μεταλ εγώ ακούω ένα ωραίο παντρεμα Crimson Glory με Queensryche .Αλλά το πιο ενδιαφέρον απ' όλα είναι τα φωνητικα αφού θυμιζουν έντονα ματιγιεβιτς με δοση από Mark Slaughter ( η σύγκριση και μόνο τιμαει τον τραγουδιστη ) Τέτοια μεταλ δισκαρα να με συνεπαρει είχα να ακούσω απ' το περσινο δισκακι των Evil Invaders .Τρομεροι !
- aorpanos72
Αν τα παλικάρια ακούγονται έτσι από βιντεο κινητού....έχουμε σοβαρό προβλημα...
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- SifiSMelodicRock
Από bandcamp παραγγελία θα έχουμε τελωνειο γιατί βλέπω τιμή σε δολαρια ,έχει εμπειρία κάνεις ;
- aorpanos72
Κανονικά ναι Σήφη. Από όσο ξέρω.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Progress_Lost
Ακούστηκε το άλμπουμ (στο youtube)... καλό, αλλά λιγότερο μελωδικό από το EP...
- Metal_Warrior
και εγώ προς τα εκεί τείνω, δυνατό σίγουρα αλλά αναλογικά ένα κλικ κάτω από το EP. Το ακούω ακόμα και θα επανέλθω με πιο αναλυτική άποψηProgress_Lost έγραψε: ↑Κυρ 21 Μάιος 2023, 23:32 Ακούστηκε το άλμπουμ (στο youtube)... καλό, αλλά λιγότερο μελωδικό από το EP...
- CountRaven
"She Cries" μεγάλη κόμματαρα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Είναι καλό. Αρκετά καλό. Όπως πρέπει μελωδίες και φωνή για αυτό το στυλ.