WINGS OF STEEL (US) - Gates of Twilight (2023)
Re: WINGS OF STEEL (US) - Gates of Twilight (2023)
Ναι , στο ep οι μπλουζιες/χαρντροκιες δε με χαλούσαν. Γενικά η προσέγγιση μοιάζει λίγο διαφορετική στις δύο κυκλοφορίες, για αυτό και μπερδεύτηκα με τον τραγουδιστή. Το full lenght μοιάζει πιο πλαστικό , πιο τυποποιημένο. Οι υπέρμαχοι του θα έλεγαν πιο επαγγελματικό και δουλεμενο, αλλά προτιμώ την πιο γνήσια και ευθεία προσέγγιση του ep. Αλλά σίγουρα πρέπει να τα ξανακουσω, για να μην αερολογώ .
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
- SifiSMelodicRock
Απ ότι βλέπω οι παραπάνω φίλοι επικομεταλάδες & Σία @Priamos @Progress_Lost @Metal_Warrior δυσανασχετούν με το καινούριο Wings Of Steel αριστούργημα .
Παρακαλείτε ο αξιότιμος admin του Forum @CountRaven γνωστός και ώς "Κeeper Of The Seven Scrolls" να μεταφέρει το παρών έπος στο Thread " Hard Rock, Melodic Rock, AOR " όπου θα μπορεί να βρεί και την απαραίτητη αποθέωση που του αξίζει......
Παρακαλείτε ο αξιότιμος admin του Forum @CountRaven γνωστός και ώς "Κeeper Of The Seven Scrolls" να μεταφέρει το παρών έπος στο Thread " Hard Rock, Melodic Rock, AOR " όπου θα μπορεί να βρεί και την απαραίτητη αποθέωση που του αξίζει......
- Progress_Lost
Ας κάτσει εδώ μωρέ... Το φαι μας τρώει;SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Σάβ 10 Ιουν 2023, 22:09 Απ ότι βλέπω οι παραπάνω φίλοι επικομεταλάδες & Σία @Priamos @Progress_Lost @Metal_Warrior δυσανασχετούν με το καινούριο Wings Of Steel αριστούργημα .

- CountRaven
Δεν με χαλάνε οι hard rock στιγμές.
Αλλά σαν σύνολο και αν πρέπει να διαλέξω θα πω και εγώ πως προτιμώ το EP.
Όμως ως μεμονωμένη κυκλοφορία δεν μπορώ παρά να μην γουστάρω και με το άλμπουμ και ΝΑΙ μακάρι να βγουν και άλλα τέτοια.
Αν και τους κόβω και εγώ να δίνουν περισσότερη βάση στο Hard Rock.
Αλλά σαν σύνολο και αν πρέπει να διαλέξω θα πω και εγώ πως προτιμώ το EP.
Όμως ως μεμονωμένη κυκλοφορία δεν μπορώ παρά να μην γουστάρω και με το άλμπουμ και ΝΑΙ μακάρι να βγουν και άλλα τέτοια.
Αν και τους κόβω και εγώ να δίνουν περισσότερη βάση στο Hard Rock.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Τις προάλλες επισκέφτηκα έναν ηλικιωμένο συγγενή στον οίκο ευγηρίας ηλικιωμένων που φιλοξενείται. Πήγα με όλη τη καλή διάθεση περιμένοντας να χαρεί που θα με δει καθώς δεν δέχεται συχνά επισκέψεις και είναι κρίμα. Για να κάνω την επίσκεψη πιο όμορφη πήρα και ένα κουτί φρέσκες τουλούμπες γεμάτες με σιρόπι, μαλακές και ζυμωτές με σκοπό να κεράσω και τους υπολοίπους φιλοξενούμενους. Να σημειώσω ότι τις πήρα από γνωστό ζαχαροπλαστείο, ιδιαίτερα ακριβές αλλά αξίζουν κάθε ευρώ. Η επίσκεψη αντιμετωπίστηκε με συγκρατημένη ευγένεια: "δεν ήτανε ανάγκη να έρθεις, καλά είμαι εδώ βλέπω όλη μέρα Ευαγγελάτο". Τις τουλούμπες μου τις γύρισαν πίσω καθώς ήθελαν παστάκια.

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- aorpanos72
Το πιο επικό ποστ στο thread των Wings of steel.... Βγήκε ο καφές από την μύτη. Και έμεινα με την αγωνία...τελικά της έφαγες τις τουλουμπες;;
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
ήτανε νοστιμότατες.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Καταρχάς, να είμαστε πρώτα άνθρωποι. Εγώ θα τις δεχόμουν τις τουλούμπες έστω και με προσποιητή ευγένεια/ενθουσιασμό, αν και σαφώς θα προτιμούσα κωκάκια. Στη χειρότερη θα κερνούσα καμία hot φιλοξενούμενη, μπας και μου κάτσει.
Αλλά επειδή είναι προφανές ότι η ιστορία είναι αλληγορική, να αποκαλύψουμε το αληθινό νόημα πίσω από τις λέξεις:
Είμαι και καλά βαρύς "γιδοεπικομεταλλας" , αλλά στην πραγματικότητα κρα κάνουν οι οπές μου για μελισταλαχτες φλωριες και μόλις με ξεμπροστιαζουν περνάω στην αντεπίθεση...

Αλλά επειδή είναι προφανές ότι η ιστορία είναι αλληγορική, να αποκαλύψουμε το αληθινό νόημα πίσω από τις λέξεις:
Είμαι και καλά βαρύς "γιδοεπικομεταλλας" , αλλά στην πραγματικότητα κρα κάνουν οι οπές μου για μελισταλαχτες φλωριες και μόλις με ξεμπροστιαζουν περνάω στην αντεπίθεση...

- CountRaven
Οι αναλύσεις που ψάχνουμε.Zippo190 έγραψε: ↑Κυρ 11 Ιουν 2023, 10:02 Τις προάλλες επισκέφτηκα έναν ηλικιωμένο συγγενή στον οίκο ευγηρίας ηλικιωμένων που φιλοξενείται. Πήγα με όλη τη καλή διάθεση περιμένοντας να χαρεί που θα με δει καθώς δεν δέχεται συχνά επισκέψεις και είναι κρίμα. Για να κάνω την επίσκεψη πιο όμορφη πήρα και ένα κουτί φρέσκες τουλούμπες γεμάτες με σιρόπι, μαλακές και ζυμωτές με σκοπό να κεράσω και τους υπολοίπους φιλοξενούμενους. Να σημειώσω ότι τις πήρα από γνωστό ζαχαροπλαστείο, ιδιαίτερα ακριβές αλλά αξίζουν κάθε ευρώ. Η επίσκεψη αντιμετωπίστηκε με συγκρατημένη ευγένεια: "δεν ήτανε ανάγκη να έρθεις, καλά είμαι εδώ βλέπω όλη μέρα Ευαγγελάτο". Τις τουλούμπες μου τις γύρισαν πίσω καθώς ήθελαν παστάκια.![]()
![]()
![]()
![]()
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- SifiSMelodicRock
Γηράσκω αεί διδασκόμενος”.Είμαι και καλά βαρύς "γιδοεπικομεταλλας" , αλλά στην πραγματικότητα κρα κάνουν οι οπές μου για μελισταλαχτες φλωριες και μόλις με ξεμπροστιαζουν περνάω στην αντεπίθεση...![]()
![]()
- Paul_Tziomakis
Σε αυτό το ύφος, αυτή είναι μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες που άκουσα τα τελευταία - δεν θυμάμαι κι εγώ πόσα - χρόνια. Ο τραγουδιστής έχει την ιδανική φωνή γι' αυτού του είδους το υλικό, οι συνθέσεις είναι άρτια εκτελεσμένες και η παραγωγή εξαιρετική. (θυμίζοντας τον χαρακτηριστικό επιμεταλλωμένο ήχο σε albums που παρήγαγε ο Keith Olsen γύρω στο '89) Αυτή η μπάντα έχει την εκπληκτική ικανότητα να μεταλλασει τον ήχο της με χαρακτηριστική άνεση και εκεί που τη μια ακούγεται σαν ένα συγκρότημα της αμερικανικής μεταλ σχολής, (Crimson Glory, Oliver Magnum κλτ.) την άλλη σου φέρνει έντονα στο μυαλό βρετανικά bluesy hard rock σχήματα όπως Riverdogs και Lionsheart. Top stuff.
ΥΓ. Φίλος μου πρόκειται να φιλοξενήσει την μπάντα στο podcast του σύντομα. Θα δημοσιεύσω το link με το που ανέβει το video.
ΥΓ. Φίλος μου πρόκειται να φιλοξενήσει την μπάντα στο podcast του σύντομα. Θα δημοσιεύσω το link με το που ανέβει το video.
Φαίνεται φοβερό! Τραγουδισταράς τεράστιος, συνθέσεις χαμός! Ερώτηση: θα το βρούμε πουθενά σε φυσική μορφή, όπως και το ep? @Xstroyer Θα γίνει τίποτε στο αγαπημένο κατάστημα?
Ήδη περνάνε τον Ατλαντικό σε φτερά από ατσάλι. Σύντομα θα βρίσκονται εκεί που πρέπει.
- Progress_Lost
Καλό αλμπουμ συνολικά με μερικές πολύ καλές στιγμές και φοβερά φωνητικά. Βαθμός: 7/10