OCEAN'S EDGE (GR) - Voyager (2023)
OCEAN'S EDGE (GR) - Voyager (2023)

Οι Αθηναίοι Ocean's Edge παιζουν ακρως ποιοτικο ΟΡΘΟΔΟΞΟ προγκ μεταλ με επιρροές απο Dream Theater και Symphony X.
Συγκινουμαι ιδιαιτερα που η κυκλοφορία αυτη βρισκει επιτελούς το φως της δημοσιότητας καθώς γνωρίζω από πρώτο χερι τις θυσίες και τις δυσκολίες που πέρασε η μπάντα, αφου αποτέλεσα μέλος της μεχρι και την πρωτη καραντίνα, και πριν με κερδισει ολοκληρωτικα το επικο ατσάλι.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven
Re: OCEAN'S EDGE (GR) - Voyager (2023)
Χάρηκα που επιτέλους βγήκε!!! Μπορώ να πω ότι η πρώτη ακρόαση μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Και ναι οι επιρροές είναι αυτές ακριβώς που λέει το κουτάκι μας.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Αυτοί είστε.πριν με κερδισει ολοκληρωτικα το επικο ατσάλι.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Δε θα είμαι υπερβολικός αν πω πως ο δίσκος είναι κόσμημα.
Symphony X + Dream Theater όντως και μάλιστα από τις πιο καλές τους περιόδους.
Και έχω την αίσθηση πως δε βγαίνουν τέτοιοι λυρικοί προγκ δίσκοι σήμερα όπως τότε... οπότε ακόμα πιο πολύ
Symphony X + Dream Theater όντως και μάλιστα από τις πιο καλές τους περιόδους.
Και έχω την αίσθηση πως δε βγαίνουν τέτοιοι λυρικοί προγκ δίσκοι σήμερα όπως τότε... οπότε ακόμα πιο πολύ

Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
Prepare for the time it has come