VIRGIN STEELE (US) - The Passion of Dionysus (2023)
- Advancing Yokeda
Re: VIRGIN STEELE (US) - The Passion of Dionysus (2023)
το πρωί ξυπνάμε με Warrant - Cherry pie, όχι καινούριο Virgin Steele.aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 09 Ιουν 2023, 09:17 Σηκώθηκα το πρωί με μια απογοήτευση για την Ζωή...Ανοίγω το φόρουμ και βλέπω νέο τραγούδι Virgin Steele. Πατάω το play ...μετά απο 4 λεπτά ένα χαμόγελο διαγράφεται στο πρόσωπο μου... " Σηκω Πανο, όπως βλέπεις υπάρχουν και χειρότερα σε αυτήν την ζωή".... και πήγα να φτιάξω το καφεδάκι μου.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- aorpanos72
Αυτό εμφανίσθηκε μπροστά μου....και ευχαριστώ τον David για το boost. (Όχι ρε φίλε Cherry Pie το σιχάθηκα από τότε που έπαιζε κάθε μέρα στο MTV)Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 09 Ιουν 2023, 10:18το πρωί ξυπνάμε με Warrant - Cherry pie, όχι καινούριο Virgin Steele.aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 09 Ιουν 2023, 09:17 Σηκώθηκα το πρωί με μια απογοήτευση για την Ζωή...Ανοίγω το φόρουμ και βλέπω νέο τραγούδι Virgin Steele. Πατάω το play ...μετά απο 4 λεπτά ένα χαμόγελο διαγράφεται στο πρόσωπο μου... " Σηκω Πανο, όπως βλέπεις υπάρχουν και χειρότερα σε αυτήν την ζωή".... και πήγα να φτιάξω το καφεδάκι μου.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
Α και νόμιζα ότι μόνο εγώ σηκώνομαι βρίζοντας, απλά επειδή ξύπνησα!aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 09 Ιουν 2023, 09:17 Σηκώθηκα το πρωί με μια απογοήτευση για την Ζωή...Ανοίγω το φόρουμ και βλέπω νέο τραγούδι Virgin Steele. Πατάω το play ...μετά απο 4 λεπτά ένα χαμόγελο διαγράφεται στο πρόσωπο μου... " Σηκω Πανο, όπως βλέπεις υπάρχουν και χειρότερα σε αυτήν την ζωή".... και πήγα να φτιάξω το καφεδάκι μου.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Μόνο χρήσιμες συμβουλές στο ΦΣ.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 09 Ιουν 2023, 10:18το πρωί ξυπνάμε με Warrant - Cherry pie, όχι καινούριο Virgin Steele.aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 09 Ιουν 2023, 09:17 Σηκώθηκα το πρωί με μια απογοήτευση για την Ζωή...Ανοίγω το φόρουμ και βλέπω νέο τραγούδι Virgin Steele. Πατάω το play ...μετά απο 4 λεπτά ένα χαμόγελο διαγράφεται στο πρόσωπο μου... " Σηκω Πανο, όπως βλέπεις υπάρχουν και χειρότερα σε αυτήν την ζωή".... και πήγα να φτιάξω το καφεδάκι μου.
Βλέπω και αγάπη για Cherry Pie από φίλους επικάδες. Έτσι όλοι μονιασμένοι να είμαστε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- aorpanos72
Ας πούμε τώρα κάτι μουσικό....σίγουρα τα τραγούδια είναι μιξαρισμενα;; Λειπει η συνοχή παντελώς στον ήχο. @CountRaven εσύ που έχεις και το προμο έτσι ακούγεται και εκεί;;
Δεν γουστάρει ο Defeis να το δώσει σε κανένα μηχανικό ήχο να του το σουλουπωσει;
Δεν γουστάρει ο Defeis να το δώσει σε κανένα μηχανικό ήχο να του το σουλουπωσει;
- CountRaven
Παιδιά αυτή είναι η παραγωγή. Δεν βγάζει κανένα απολύτως νόημα γιατί και ο DeFeis επιμένει σε τέτοιες παραγωγές και η SPV δέχεται το αποτέλεσμα (καλά στο τελευταίο υπάρχει εξήγηση).aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 09 Ιουν 2023, 22:01 Ας πούμε τώρα κάτι μουσικό....σίγουρα τα τραγούδια είναι μιξαρισμενα;; Λειπει η συνοχή παντελώς στον ήχο. @CountRaven εσύ που έχεις και το προμο έτσι ακούγεται και εκεί;;
- Advancing Yokeda
aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 09 Ιουν 2023, 22:01 Ας πούμε τώρα κάτι μουσικό....σίγουρα τα τραγούδια είναι μιξαρισμενα;;

Εκεί πάνω στο δεύτερο ερωτηματικό κόντεψα κι εγώ να πνιγώ.
I mean, η παραγωγή είναι το τελευταίο που θα σκεφτόμουν σε αυτό το ηχητικό χάλι....
Όπως λέει και ο @CountRaven TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟΥΣ VIRGIN STEELE
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
Ότι δεν βγαίνει νόημα είπα. Με τις επιλογές αυτής της μπάντας. Και με την παραγωγή.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Σάβ 10 Ιουν 2023, 08:47aorpanos72 έγραψε: ↑Παρ 09 Ιουν 2023, 22:01 Ας πούμε τώρα κάτι μουσικό....σίγουρα τα τραγούδια είναι μιξαρισμενα;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εκεί πάνω στο δεύτερο ερωτηματικό κόντεψα κι εγώ να πνιγώ.
I mean, η παραγωγή είναι το τελευταίο που θα σκεφτόμουν σε αυτό το ηχητικό χάλι....
Όπως λέει και ο @CountRaven TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟΥΣ VIRGIN STEELE
Στις συνθέσεις μπορώ να διακρίνω μια μικρή φλόγα ακόμα ...
Αν θέλει ο Δαβίδ μπορεί πιστεύω. Το έχω ξαναγράψει.
- Advancing Yokeda
Αγαπώ Virgin Steele. Μακάρι να μοιραζόμουν την αισιοδοξία σου πάνω στον συνθετικό τομέα. Το ίδιο και για Manowar.
Νομίζω πως ακόμα και αν είχαν κάτι να πουν, πλέον δε μπορούν.
- CountRaven
Μωρέ δίκιο έχεις, απλά τους λατρεύω και τους δύο και πάντα ελπίζω.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Δευ 12 Ιουν 2023, 18:02Αγαπώ Virgin Steele. Μακάρι να μοιραζόμουν την αισιοδοξία σου πάνω στον συνθετικό τομέα. Το ίδιο και για Manowar.
Νομίζω πως ακόμα και αν είχαν κάτι να πουν, πλέον δε μπορούν.
- aorpanos72
Μου αρέσει που τους λέμε μπάντα... Πια ο Defeis κάνει τα πάντα...και ο Pursino έχει γίνει απλά hired Gun...Το αποκλείω να συμφωνεί με την κατάσταση των τελευταίων άλμπουμς....αλλά δεν θα χάσει και το μαρούλι των ζωντανών εμφανίσεων αποχωρώντας (και καλά κάνει).
- CountRaven
Αυτό.aorpanos72 έγραψε: ↑Δευ 12 Ιουν 2023, 20:36 Μου αρέσει που τους λέμε μπάντα... Πια ο Defeis κάνει τα πάντα...και ο Pursino έχει γίνει απλά hired Gun...Το αποκλείω να συμφωνεί με την κατάσταση των τελευταίων άλμπουμς....αλλά δεν θα χάσει και το μαρούλι των ζωντανών εμφανίσεων αποχωρώντας (και καλά κάνει).
- TitusGroan
Εμενα μ αρεσει
- TitusGroan
Επανερχομαι γιατι πιστευω αδικα πεσατε να τον φατε το δισκο!
Δεν το εχω ακουσει σε φυσικη μορφη, αλλα το ακουσα ολο στο youtube music και η παραγωγη ειναι ικανοποιητικη. Με χαλανε καποια εφε στα φωνητικα αλλα ειναι αποδεκτα.
Ο δισκος ειναι καλος δωστε του μια ευκαιρεια. Οσοι περιμενετε Noble Savage ή Marriage αφηστε το
Δεν το εχω ακουσει σε φυσικη μορφη, αλλα το ακουσα ολο στο youtube music και η παραγωγη ειναι ικανοποιητικη. Με χαλανε καποια εφε στα φωνητικα αλλα ειναι αποδεκτα.
Ο δισκος ειναι καλος δωστε του μια ευκαιρεια. Οσοι περιμενετε Noble Savage ή Marriage αφηστε το
- CountRaven
Εμένα οι βασικές μου ενστάσεις είναι για την παραγωγή. Το ξαναλέω.