ETERNAL KNIGHT (BR) - Flight of The Falcon (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 5906
Εγγραφή: Παρ 29 Δεκ 2017, 19:30

ETERNAL KNIGHT (BR) - Flight of The Falcon (2023)

Δημοσίευση από Scrollkeeper »

Βραζιλιάνοι που συνεχίζουν να κυλάνε τον τροχό που ανακάλυψαν άλλοι πολύ πριν από αυτούς με τίμιο αποτέλεσμα και θετικό πρόσημο. Τα φωνητικά νομίζω θα είναι το make it or break it δεδομένο της όλης φάσης.

I. Flight of the Falcon - 0:00
II. Captain Howdy - 4:27
III. Lonely is the Mountain - 9:26
IV. Grown Man Blues - 13:45
V. Fire of the Centuries - 19:25
VI. Draco - 25:01
VII. Void - 29:16
VIII. Dinosaur Stomp - 35:03
IX. A Lot of Years For Ben Gunn - 40:59
X. Dark Spectre - 43:40

Eternal Knight is:
Christopher Lennon | Vocals and Keyboards
Júlio César | Guitars and Backing Vocals
Gabriel Tusset | Bass Guitar
Alan Rios | Drums

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”