WARLORD (US) - The Hunt for Damien (2023 DCD Edition)
- CountRaven
WARLORD (US) - The Hunt for Damien (2023 DCD Edition)

Νέα edition της συλλογής των re recordings με τον Νικόλα Λεπτό στα φωνητικά.
Κυκλοφορεί 26 Μαϊου στην High Riller, περιέχει bonus CD με τις τελευταίες συνθέσεις του Tsami και πολύ ενδιαφέρον bonus υλικό.
Disc 1
1. Child of the Damned
2. Winter Tears
3. Black Mass
4. Lucifer's Hammer
5. Mrs. Victoria
6. Lost and Lonely Days
7. Battle of the Living Dead
8. Winds of Thor
9. Night of the Fury
Disc 2
1. Conquerors - William J Tsamis Final Compostion #1
2. William J Tsamis Final Composition #2
3. Child of the Damned (Nicholas Leptos audition)
4. Winter Tears (Nicholas Leptos audition)
5. Night of the Fury (with Gregg Analla vocals)
6. Child of the Damned (with Gregg Analla vocals)
7. Winter Tears (with Gregg Analla vocals)
8. Achillies Revenge (with unreleased vocal intro)
9. Lordian Guard - Invaders (different mix)
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: WARLORD (US) - The Hunt for Damien (2023 DCD Edition)
Κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού και αστείου και εν μέσω του ορυμαγδού των επανακυκλοφοριών της αγαπημένης μπάντας, είχα πει ότι μέχρι και αυτό θα επανακυκλοφορήσει. Να που γίνεται και αυτό και φυσικά θα αγοραστεί και τα bonus φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον. Εύχομαι και του χρόνου να δούμε τον Zonder live με τους υπόλοιπους.
- CountRaven
Δεν θα έλεγα ότι εύχομαι το ίδιο, πάντως τα bonus είναι όλα καταπληκτικά.Celephais έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 16:56 Κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού και αστείου και εν μέσω του ορυμαγδού των επανακυκλοφοριών της αγαπημένης μπάντας, είχα πει ότι μέχρι και αυτό θα επανακυκλοφορήσει. Να που γίνεται και αυτό και φυσικά θα αγοραστεί και τα bonus φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον. Εύχομαι και του χρόνου να δούμε τον Zonder live με τους υπόλοιπους.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Metal_Warrior
ενδιαφέρον, αναρωτιέμαι αν πρόκειται να ξαναβγεί τίποτε άλλο, ο Tsamis πριν χρόνια υποσχόταν πως οι κυκλοφορίες των Warlord θα είναι πάντα διαθέσημες μέσω reprints και είχε υποσχεθεί και άλλα πράγματα, ποιος ξέρει τι θα γίνει τώρα με αυτά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metal_Warrior την Κυρ 14 Μάιος 2023, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χρήστο το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέτε και δε διαφωνώ καθόλου. Θα ήταν πολύ πιο σωστό να εμφανίζονταν ως tribute μπάντα. Απλά δεν τους είδα ποτέ για μια σειρά από διαβολικές συμπτώσεις και το περιμένω πως και πως ακόμα και αυτό.Δεν θα έλεγα ότι εύχομαι το ίδιο, πάντως τα bonus είναι όλα καταπληκτικά.
- CountRaven
Ναι ρε καταλαβαίνω. Απλά δε θα είναι Warlord αυτό που θα δεις οπότε πάλι δεν θα τους έχεις δει χαχα!Celephais έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 17:14Χρήστο το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέτε και δε διαφωνώ καθόλου. Θα ήταν πολύ πιο σωστό να εμφανίζονταν ως tribute μπάντα. Απλά δεν τους είδα ποτέ για μια σειρά από διαβολικές συμπτώσεις και το περιμένω πως και πως ακόμα και αυτό.Δεν θα έλεγα ότι εύχομαι το ίδιο, πάντως τα bonus είναι όλα καταπληκτικά.
- CountRaven
Ε νομίζω βγαίνουν συνέχεια από High Roller.Metal_Warrior έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 17:07 ενδιαφέρον, αναρωτιέμαι αν πρόκειται να ξαναβγεί τίποτε άλλο, ο Tsamis πριν χρόνια υποσχόταν πως οι κυκλοφορίες των Warlord θα είναι πάντα διαθέσημες μέσω reprints και είχε υποσχεθεί και άλλα πράγματα, ποιος ξέρει τι θα γίνει τώρα με αυτά;
Δεν ξέρω αν πρέπει να τους ξανασκάσω Ήδη το original Hunt ήταν τρελή απατεωνιά, αν και το ήθελα για να έχω κάποιες ηχογραφήσεις με Λεπτό.CountRaven έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 17:05
Δεν θα έλεγα ότι εύχομαι το ίδιο, πάντως τα bonus είναι όλα καταπληκτικά.
Τώρα τα "ακυκλοφόρητα"με προβληματίζουν... Υποθέτω ότι είναι κάποιες πρόβες Τσάμη, μόνο κιθάρα;
Για δώσε μας λίγο τα φώτα σου, να ξέρουμε τι μας περιμένει, γενικότερα για τα bonus.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
CountRaven έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 16:50 1. Conquerors - William J Tsamis Final Compostion #1
2. William J Tsamis Final Composition #2

System overload για μένα.
Ήθελα να τα ακούσω από τότε που συζητήθηκε μετά τον θάνατο του Μπιλ.
Παύλο, τι έχει ειπωθεί για τα συγκεκριμένα;Pavlos έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 21:46CountRaven έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 16:50 1. Conquerors - William J Tsamis Final Compostion #1
2. William J Tsamis Final Composition #2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Race of Cain, ascend to heaven,
Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ο Giles ανέφερε κάποτε στο facebook ότι ο Bill είχε γράψει δύο ή τρία τραγούδια γύρω στο 2017. Και από τότε πολλοί περίμεναν να ακούσουν αυτά τα τραγούδια. It seems the time has come....Priamos έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 21:50Παύλο, τι έχει ειπωθεί για τα συγκεκριμένα;Pavlos έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 21:46CountRaven έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 16:50 1. Conquerors - William J Tsamis Final Compostion #1
2. William J Tsamis Final Composition #2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το χα παραγγείλει αυτό σε μεγάλη παραγγελία που έκανα από Nuclear Blast πριν μια εβδομάδα...Θα ρθει τέλη Μαΐου, λογικά και θα το ανοίξω τότε να σας πω. Μπορεί να παίξει και upload
- CountRaven
Τα final compositions δεν τα έχω ακούσει.Priamos έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 20:11Δεν ξέρω αν πρέπει να τους ξανασκάσω Ήδη το original Hunt ήταν τρελή απατεωνιά, αν και το ήθελα για να έχω κάποιες ηχογραφήσεις με Λεπτό.CountRaven έγραψε: ↑Κυρ 14 Μάιος 2023, 17:05
Δεν θα έλεγα ότι εύχομαι το ίδιο, πάντως τα bonus είναι όλα καταπληκτικά.
Τώρα τα "ακυκλοφόρητα"με προβληματίζουν... Υποθέτω ότι είναι κάποιες πρόβες Τσάμη, μόνο κιθάρα;
Για δώσε μας λίγο τα φώτα σου, να ξέρουμε τι μας περιμένει, γενικότερα για τα bonus.
Ουσιαστικά με τον Tsamis δεν ξαναμίλησα από το Holy Empire και μετά. Δεν έγινε κάτι απλά χάσαμε επαφή. Οπότε εφόσον δεν υπήρχε συχνή επαφή δεν είχα και την ανάλογη τροφοδοσία με υλικό όπως συνέβαινε μέχρι τότε. Τα δύο final compositions είναι μεταγενέστερα (2017).
Από την εποχή που δουλεύαμε την ανθολογία Warlord, ο Bill ήξερε την εμμονή μου με demos και outtakes και μου έστελνε ότι είχε διαθέσιμο. Happy times.
Μου έλεγε επίσης και φυσικά καμάρωνα και καμαρώνω για αυτό, πόσο πολύ σωστό αυτί και αίσθηση της μελωδίας έχω. Και ότι αποτυπώνω όλη αυτή την μουσικότητα με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο στη γραφή μου (bonus track: το review μου -στο FS φυσικά- στο Holy Empire που ήταν και το πρώτο που βγήκε για το δίσκο, το είχε τσεκάρει ο ίδιος ο Tsamis για τυχόν διορθώσεις, όπως φυσικά και το βιβλίο μου).
Με βάση το παραπάνω background λοιπόν, είχα την τύχη να ακούω υλικό από το Holy από τα πολύ πρώτα στάδια της δημιουργίας του. -σε μορφή demos-.
Θυμάμαι ατελείωτες κουβέντες με τον Bill μέχρι τα ξημερώματα, αναλύοντας σημεία των υπό κατασκευή -τότε- κομματιών του Holy Empire.
Φυσικά είχα δώσει τον λόγο μου πως αυτό το υλικό δεν θα το μοιραστώ πουθενά, πράγμα που τήρησα στο ακέραιο.
Η τελευταία μου επαφή με την οικογένειά Warlord ήταν με τον Giles όταν μου ζητήθηκε να γράψω τις σημειώσεις για τις επανακυκλοφορίες της High Roller, κάτι που ήθελε και ο ίδιος ο Tsamis.
Τότε μου ζητήθηκε και παρέδωσα ότι αρχειακό υλικό είχα από Warlord μιας και μάζευαν για να μπουν bonus στα reissues. Το παρέδωσα μαζί με τα κείμενα μου και από τότε (τέλη 2015) δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ίσως με τον Giles 1-2 φορές σποραδικά.
Όλα τα παραπάνω τα σημειώνω για εξηγήσω πως στο πλαίσιο όλης αυτής της αλυσίδας έχω στα χέρια μου το συγκεκριμένο υλικό που υπάρχει στο δεύτερο CD εδώ και πολλά πολλά χρόνια, οπότε μπορώ να γράψω πέντε πράγματα.
Ο Gregg Analla έπαιζε με τον Zonder στους Slavior -απο εκεί προήλθε και ο Philip Bynoe-. Τραγουδούσε επίσης και στους Seventhsign, τους λυρικούς Prog θεούς από το Νέο Μεξικό.
Η audition που έκανε για τους Warlord ήταν αρκετά τίμια και μπορώ να πως η φωνή του ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα.
Ακόμα θυμάμαι πόσο ευχάριστα είχα εκπλαγεί όταν μου είχε στείλει ο Bill την συγκεκριμμένη audition (αυτά τα τρία κομμάτια). Τσέκαρα και την ημερομηνία που μου τα έστειλε: 20 Αυγούστου 2012.
Στις εκτελέσεις που έχω εγώ τραγουδάει πάνω από τη φωνή του Rucker, του είχαν δώσει δηλαδή τα κομμάτια από το δίσκο και όχι κάποιες μίξεις χωρίς φωνή, δεν ξέρω αν αυτό θα αλλάξει τώρα.
Οι εκτελέσεις του Λεπτού -της audition- λάμπουν στην κυριολεξία. Για μένα ο Λεπτός έπρεπε να τραγουδήσει από την αρχή, και στο πρώτο tour, και στα live που ήρθαν μετά.
Υπάρχει και άλλη audition με Έλληνα πάλι να εφόσον δεν το βλέπω δημοσιευμένο πλέον αυτό το υλικό, δεν θα πω περισσότερα.
Το CD πάντως θα το αγοράσω και εγώ. Ειδικά σε αυτή τη διπλή έκδοση, αξίζει τον κόπο.
Εγώ το συγκεκριμένο το είχα από μια έκδοση που είχε έρθει μαζί με το Metal Hammer -με άλλο εξώφυλλο-. Την αυτόνομη δεν την είχα αγοράσει ποτέ. Ευκαιρία είναι τώρα.
Για κάποιον που το έχει ήδη το συγκεκριμένο release στην πρώτη μόνη έκδοση, αποτελούν τα bonus tracks κίνητρο ποιότητας; Για μένα ναι. Δηλαδή υπάρχει υλικό για ακρόαση. Δεν είναι δηλαδή ένα CD γεμάτο με instrumental πρόβες πχ. που εκεί οκ αρχίζεις και μετράς ποσοστά φανατικότητσς, για να βγει το πόρισμα του ραφιού.
- Advancing Yokeda
Η όλη ιστορία είναι οι 2 τελευταίες συνθεσεις του Τσάμη. Άραγε θα βρίσκονται και στο βινύλιο? Το Aliens γιατί δεν το έβαλαν μέσα, που το καραγουσταρω με Λεπτό?
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
Prepare for the time it has come
- CountRaven
Το LP θα είναι μόνο και θα έχει μόνο τα κομμάτια του πρώτου CD.