GHOST (SWE) - Phantomine (EP 2023)
Re: GHOST (SWE) - Phantomine (EP 2023)
ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ! Οντως ο δισκος τα σπαει, αλλα ειναι για εμας τους 100-200 παππουδες... Οι γκοστ ειναι για ολους.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven
Θα ανοίξω topic "AOR έπη που μπορούν να διασκευάσουν οι GHOST".
ΜΟΝΟΕΔΩ.
ΜΟΝΟΕΔΩ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Ναι, λες και ΔΕΝ εχουν κανει κουλτουρε διασκευες ηδη...αυτο που λες ειναι θεμα χρονου.CountRaven έγραψε: ↑Τετ 17 Μάιος 2023, 09:00 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ θέλω σαν τρελός να κάνουν καμιά διασκευή από κανένα κουλτουρέ AOR έπος και να γαμάει!
Θα μπορούσαν ΑΝΕΤΑ!
- CountRaven
Εννοείται έχουν κάνει κουλτουρέ διασκευές για αυτό το λέω!theBox έγραψε: ↑Τετ 17 Μάιος 2023, 09:04Ναι, λες και ΔΕΝ εχουν κανει κουλτουρε διασκευες ηδη...αυτο που λες ειναι θεμα χρονου.CountRaven έγραψε: ↑Τετ 17 Μάιος 2023, 09:00 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ θέλω σαν τρελός να κάνουν καμιά διασκευή από κανένα κουλτουρέ AOR έπος και να γαμάει!
Θα μπορούσαν ΑΝΕΤΑ!
Και ναι είναι θέμα χρόνου να διασκευάσουν I Might Lie από Andy Taylor -για παράδειγμα- και να παίξουν επιτέλους officially το riff που έχουν ξεσηκώσει.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Το απώγειο της καριέρας τους θα είναι η εκπροσώπηση της Σουηδίας στη eurovision τη χρονιά της έλευσης του αντιχρίστου.
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
Prepare for the time it has come
- CountRaven
Απλά θέμα χρόνου.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 17 Μάιος 2023, 09:09Το απώγειο της καριέρας τους θα είναι η εκπροσώπηση της Σουηδίας στη eurovision τη χρονιά της έλευσης του αντιχρίστου.
Δεν μπορούν να μας κλέψουν κοινό . Οι "ατσαλενιοι" έχουν διαρροές.theBox έγραψε: ↑Τετ 17 Μάιος 2023, 08:54 Ποτε παντως δεν καταλαβα γιατι κυριως οι AOR- αδες τριγγάρονται με τους Γκοστ. Τι διάολο, το μεροκάμάτο σας κλέβουν; Ισα ισα που έχοντας ΚΑΙ τετοια στοιχεια, μπάζουν νεο κοσμο, παιδακια στη φαση. Τι θα ακουσει ο 15χρονος σημερα για να ερθει σε επαφη με τον ηχο; Το Runaway ή το Spillways?
Εκτος αν ΔΕΝ θελουμε νεο κοσμο. Εκει παω πασο.
- CountRaven
Μα δεν εννοεί να κλέψουν, απλά από Ghost ενδεχομένως να πάει μετά και σε κολονάτο ποτήρι εξαιτίας των επιρροών.Grin έγραψε: ↑Τετ 17 Μάιος 2023, 09:52Δεν μπορούν να μας κλέψουν κοινό . Οι "ατσαλενιοι" έχουν διαρροές.theBox έγραψε: ↑Τετ 17 Μάιος 2023, 08:54 Ποτε παντως δεν καταλαβα γιατι κυριως οι AOR- αδες τριγγάρονται με τους Γκοστ. Τι διάολο, το μεροκάμάτο σας κλέβουν; Ισα ισα που έχοντας ΚΑΙ τετοια στοιχεια, μπάζουν νεο κοσμο, παιδακια στη φαση. Τι θα ακουσει ο 15χρονος σημερα για να ερθει σε επαφη με τον ηχο; Το Runaway ή το Spillways?
Εκτος αν ΔΕΝ θελουμε νεο κοσμο. Εκει παω πασο.
Ναι δεν εννοω να κλεψουν. Εννοω να ΦΕΡΟΥΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ. Δεν ειναι σημαντικο αυτο;
- aorpanos72
Να γράψεις μόνο σου...θα μποϋκοτάρω οτιδήποτε θα περιέχει την λέξη Ghost δίπλα στο AOR....και θα παρακαλέσω τους φίλους του είδους να πράξουν το ίδιο. Άντε γιατί παραξεφυγαμε με τους τιούτους.CountRaven έγραψε: ↑Τετ 17 Μάιος 2023, 09:03 Θα ανοίξω topic "AOR έπη που μπορούν να διασκευάσουν οι GHOST".
ΜΟΝΟΕΔΩ.

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- crimsonglory
Να πω κι εγώ την μαλακία μου. Πρώτον η διασκευή στο phnatom of the opera που άκουσα ήταν όντως πολύ καλή. Το Genesis θα το ακούσω με την πρώτη ευκαιρία. Από την άλλη, αυτό με το θα φέρουν κόσμο οι Ghost οπουδήποτε μου ακούγεται λίγο σαν ευσεβής πόθος, όταν το 80% (ας πούμε) του κοινού τους είναι το ίδιο που θα πάει Vic, Arctic Monkeys, Thievery Corporation, Red Hot Chilli Peppers και γενικά όπου παίζει ''ωραία φάση''. Δεν μιλάω για το πόσο ποιοτικό (ή όχι) είναι αυτό που κάνουν αλλά για το ποιο είναι το κοινό τους στην συντριπτική πλειοψηφία του.