PRYDAIN (INT) - The Gates of Aramore (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Re: PRYDAIN (INT) - The Gates of Aramore (2023)

Δημοσίευση από CountRaven »

Xstroyer έγραψε: Παρ 26 Μάιος 2023, 08:17 Βρε, αυτά είναι προφανή όταν έχεις εμπειρία στο χώρο και γνωρίζεις την πραγματική δυναμική του καθενός αυτή τη στιγμή. Το μάτι βλέπει αυτά που άλλος δεν παρατηρεί και καταλαβαίνεις πέντε πράγματα παραπάνω. Σαν να δεις την ανακοίνωση της χ, ψ νέας μπάντας π.χ. σε No Remorse και να έχει 15000 like σε σύνολο 16000 ακολουθων. Δεν γίνονται αυτά, πληρωμένα είναι.

Αυτό για μένα είναι κατάντια, αλλά και αναγνώριση της αδυναμίας από αυτόν που βρίσκεται από πίσω. Όποιος και να είναι, όποιος και να ήταν, όποιος και να νομίζει οτι είναι.
Είναι θλιβερό σημείο των καιρών το πόση πολύ ενέργεια και χρήμα αποτελείται για μια χούφτα likes στα social media. Το μεγάλο μπαμ έρχεται βέβαια και η φούσκα θα σκάσει. Και εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Re: PRYDAIN (INT) - The Gates of Aramore (2023)

Δημοσίευση από CountRaven »

Xstroyer έγραψε: Παρ 26 Μάιος 2023, 09:32 Για να μείνουμε στη μουσική και για να μη φαίνεται ότι πηδάω αυτό το κομμάτι για να γράψω το κοντό και το μακρύ μου σαν κουτσομπόλης, το album είναι αξιόλογο για τους οπαδούς του ιδιώματος. Όλα είναι σωστά και όπως πρέπει, μέσα στα "guidelines" τους: παραγωγή και ήχος, performance, φωνή, εξώφυλλο. Σίγουρα θα γοητεύσει κάποιους φίλους του είδους που το ψάχνουν και στο underground, αλλά εμένα προσωπικά μου λείπει το πιο βασικό. Τα τραγούδια, οι συνθέσεις. Μπορεί να είναι όλα σωστά, να "τικάρεις" κουτάκια για το πως "πρέπει" να είναι, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να υπάρχουν και τραγουδάρες. Εδώ δεν τις βρήκα, παρότι είναι ευχάριστο άκουσμα, αλλά δεν περνάει το όριο της αγοράς.

Πιστεύω πως οι πρώτες κριτικές θα είναι καλές, αλλά ίσως ξεφουσκώσει σύντομα, και δε νομίζω να το δούμε στο τέλος της χρονιάς σε πολλές λίστες με τα καλύτερα. Deja Vu όπως με πολλές κυκλοφορίες που ξεφουσκώνουν σύντομα. Επίσης, μάλλον θα το δείτε μόνο σε CD μιας και πιστεύω πως δεν "βγαίνει" η δυναμική του και για βινύλιο, εκτός και αν κάποιος είναι υπερβολικά φιλόδοξος.
Είμαστε όλοι σούζα με το νέο επιχείρημα @Xstroyer που έχει εμφανιστεί τελευταία στο φόρουμ, για το αν το τάδε άλμπουμ θα είναι στη λίστα της χρονιάς.

Ανεξάρτητα με τη βαρύτητα του παραπάνω κριτηρίου -για μένα πχ. η λίστα της χρονιάς δεν λέει απολύτως τίποτα, δεν φτιάχνω καν-, καλό είναι να σταθούμε σε μερικά πολύ σωστά points στο παραπάνω post:

Ποιοτικά τραγούδια κύριοι. Που αντέχουν στο χρόνο. Το ΜΕΓΑΛΟ ζήτημα και ζητούμενο σήμερα.

Πως τα πάνε σε αυτόν τον τομέα οι αγαπημένες σας μπάντες;
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”