PRIMAL FEAR (GER) - Code Red 2023
- Bersekeros
Re: PRIMAL FEAR (GER) - Code Red 2023
Το άκουσα.
Πάντα ευχάριστη η εξαιρετική φωνή του Ralph Scheepers που μου αρέσει πολύ και ο δίσκος ακούγεται ευχάριστα.
Δεν είναι ο δίσκος που θα τρέξεις να ξαναβάλεις στο repeat, ωστόσο έχει κάποια highlights, που αξίζουν να τα ξανακούσει κάποιος.
Σε γενικές γραμμές, δεν ενθουσιάστηκα, αλλά ούτε και απογοητεύτηκα.
Πρόκειται για ένα άλμπουμ στη γνώριμη τεχνοτροπία του ευρωπαϊκού power metal των Primal Fear, που ικανοποιεί, κυρίως λόγω της φωνής του τραγουδιστή, παρά για την καινοτομία ή τις ρηξικέλευθες συνθέσεις που περιλαμβάνει.
Σίγουρα μπορούν και καλύτερα, αλλά χρειάζεται να καινοτομήσουν και να ρισκάρουν περισσότερο συνθετικά.
Πάντα ευχάριστη η εξαιρετική φωνή του Ralph Scheepers που μου αρέσει πολύ και ο δίσκος ακούγεται ευχάριστα.
Δεν είναι ο δίσκος που θα τρέξεις να ξαναβάλεις στο repeat, ωστόσο έχει κάποια highlights, που αξίζουν να τα ξανακούσει κάποιος.
Σε γενικές γραμμές, δεν ενθουσιάστηκα, αλλά ούτε και απογοητεύτηκα.
Πρόκειται για ένα άλμπουμ στη γνώριμη τεχνοτροπία του ευρωπαϊκού power metal των Primal Fear, που ικανοποιεί, κυρίως λόγω της φωνής του τραγουδιστή, παρά για την καινοτομία ή τις ρηξικέλευθες συνθέσεις που περιλαμβάνει.
Σίγουρα μπορούν και καλύτερα, αλλά χρειάζεται να καινοτομήσουν και να ρισκάρουν περισσότερο συνθετικά.
Στηρίζω τον Μπερζέρκερο, Primals σταθερή αξία, απλά δύσκολα ξεχωρίζεις κάποια από τις πρόσφατες δουλειές τους.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Μπιφτέκι. Καλοψημένο.
Νόστιμο;
Ταβερνίσιο.
Μήτε σαν της μαμάς είναι, μήτε γκουρμεδιάρικο είναι, συγκλονισμό δεν παθαίνεις, πας και ξαναπάς όμως στο κουτούκι "Ο Καλός Γερμανός" για το στανταράκι της γιουροπάουερ τιμιότητας, χορταίνεις πάντα, κι αφήνεις και μπουρμπούρι!
Μεταξύ μας πόσο μεράκι να βάλει ο μάστορας μετά από 30 χρόνια σχάρα;
Νόστιμο;
Ταβερνίσιο.
Μήτε σαν της μαμάς είναι, μήτε γκουρμεδιάρικο είναι, συγκλονισμό δεν παθαίνεις, πας και ξαναπάς όμως στο κουτούκι "Ο Καλός Γερμανός" για το στανταράκι της γιουροπάουερ τιμιότητας, χορταίνεις πάντα, κι αφήνεις και μπουρμπούρι!
Μεταξύ μας πόσο μεράκι να βάλει ο μάστορας μετά από 30 χρόνια σχάρα;
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Μια χαρα εχω να πω εγω.Θελουμε μεταλλομανα γερμανια δυνατη και φετος με νεα απο μπαμπαUdo και Piet παμε εξαιρετικα.
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..