LEATHÜRBITCH (US) - Shattered Vanity (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vasilis2112

LEATHÜRBITCH (US) - Shattered Vanity (2023)

Δημοσίευση από vasilis2112 »

Μπάντα από την οποία είχα προσδοκίες μόνο και μόνο από το συσχετισμό μελών της με μπάντες που έχω σε μεγάλη εκτίμηση όπως οι Spellcaster Silver Talon και οι Magnabolt.
Δυστυχώς δεν κατάφεραν στα αυτιά μου να επιβεβαιώσουν όποιες αξιώσεις είχα με τις μέχρι τώρα δουλειές τους και το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και τώρα.
Πως φαίνονται σε εσάς οι δουλειές τους;

Άβαταρ μέλους
CountRaven

Re: LEATHÜRBITCH (US) - Shattered Vanity (2023)

Δημοσίευση από CountRaven »

Άκουγα πριν λίγο το promo. Έχει τις στιγμές του το άλμπουμ αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτό το Heavy / Speed που παίζουν με πήγε και στα ουράνια.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Πριν ακούσω νότα 9/10 εξώφυλλο.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

ότι έχει να κάνει με Magnabolt θα ακουστεί.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Xstroyer

Δημοσίευση από Xstroyer »

Ωραίο δισκάκι, καλύτερο από τη προηγούμενη μετριότητα. Sleazy speed metal!
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Το περασα μια χθες λογω συσχετισμου με magnabolt. Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε αυτο που ακουσα.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

Λοιπόν έριξα μερικές αυτιές. Λυπάμαι αλλά είναι για σφαλιάρες. Και όχι γιατί δεν έχουν τις δυνατότητες αλλά επειδή δεν ξέρουν τι θέλουν. Και γενικά αυτή η φάση με τις νέες μπάντες που φλερτάρουν ταυτόχρονα με το speed/power/glam πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται να μου έχεις U.S. power πχ το ομώνυμο κομμάτι και στα καπάκια nasty reputation και φλέρτ με glam. Πολύ καλό το δισκάκι αλλά όχι στο σύνολο του.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Zippo190 έγραψε: Κυρ 01 Οκτ 2023, 11:03 Λοιπόν έριξα μερικές αυτιές. Λυπάμαι αλλά είναι για σφαλιάρες. Και όχι γιατί δεν έχουν τις δυνατότητες αλλά επειδή δεν ξέρουν τι θέλουν. Και γενικά αυτή η φάση με τις νέες μπάντες που φλερτάρουν ταυτόχρονα με το speed/power/glam πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται να μου έχεις U.S. power πχ το ομώνυμο κομμάτι και στα καπάκια nasty reputation και φλέρτ με glam. Πολύ καλό το δισκάκι αλλά όχι στο σύνολο του.
Ακριβώς το ίδιο λέω και εγώ απο την ανάποδη... δεν μπορείς να έχεις glam κομμάτια και να μου ξεκινάς με Power metal... Βρείτε τι θέτε ρε παιδιά. Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται .... Φυσικά θα γίνουν cult trend και τα Cosplay 80s κοριτσάκια του Instagram θα μας το ποστάρουν με το εξώφυλλο και εκεινες ντυμένες σαν αυτο...
Social media's Metal (Μεταξύ μας ας μείνουν στο Heavy /Power γιατι στο glam δεν λένε και παρα πολλά)
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Grin

Δημοσίευση από Grin »

Τι πάθατε πάλι; Κι άλλοι μεταλάδες που γκλαμάρουν; :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”