RAGE AND FIRE (POR) - The Last Wolf (2023)
- CountRaven
RAGE AND FIRE (POR) - The Last Wolf (2023)
RAGE AND FIRE - The Last Wolf
Date available: June 23, 2023.
Available formats for pre-ordering:
- CD
- 180gr LP black, limited 400
- 180gr LP silver, limited 100
RAGE AND FIRE was formed in Lisbon, Portugal, during 2021, by Mário Figueira (guitars) and Rick (bass and vocals) who played together in RAVENSIRE until the band broke up in 2020. By mid-2021, they had made a home recording of three songs and they released these as a demo-tape adding a cover of "I Wanna Be Somebody" by W.A.S.P. That was named "Demo 1986+35" because of the regrettable historical lateness of its actual creation, and it sold out very quickly.
RAGE AND FIRE caught the attention of the underground metal scene and recordings started for the debut full-length under the title, "The Last Wolf". Recommended for fans of IRONSWORD, RAVENSIRE, MANILLA ROAD, HYBORIAN STEEL, TALES OF MEDUSA, even RUNNING WILD, the debut album of RAGE AND FIRE is full of frantic riffs, and a true barbaric spirit.
TRACKLISTING:
1. Rage and Fire
2. 20th Century Man
3. Shapeshifter
4. The Summoning
5. Tell the Tales (of Medusa)
6. Ebb and Flow (Wax and Wane)
7. Black Wind
8. The Last Wolf
LINE-UP:
Rick: Vocals, Bass
Mário Figueira: Guitars
Fred Brum: Guitars
Vasco Machado: Drums
Pre-order at www.noremorse.gr
Date available: June 23, 2023.
Available formats for pre-ordering:
- CD
- 180gr LP black, limited 400
- 180gr LP silver, limited 100
RAGE AND FIRE was formed in Lisbon, Portugal, during 2021, by Mário Figueira (guitars) and Rick (bass and vocals) who played together in RAVENSIRE until the band broke up in 2020. By mid-2021, they had made a home recording of three songs and they released these as a demo-tape adding a cover of "I Wanna Be Somebody" by W.A.S.P. That was named "Demo 1986+35" because of the regrettable historical lateness of its actual creation, and it sold out very quickly.
RAGE AND FIRE caught the attention of the underground metal scene and recordings started for the debut full-length under the title, "The Last Wolf". Recommended for fans of IRONSWORD, RAVENSIRE, MANILLA ROAD, HYBORIAN STEEL, TALES OF MEDUSA, even RUNNING WILD, the debut album of RAGE AND FIRE is full of frantic riffs, and a true barbaric spirit.
TRACKLISTING:
1. Rage and Fire
2. 20th Century Man
3. Shapeshifter
4. The Summoning
5. Tell the Tales (of Medusa)
6. Ebb and Flow (Wax and Wane)
7. Black Wind
8. The Last Wolf
LINE-UP:
Rick: Vocals, Bass
Mário Figueira: Guitars
Fred Brum: Guitars
Vasco Machado: Drums
Pre-order at www.noremorse.gr
- Συνημμένα
-
- FB_IMG_1685984225209.jpg (89.06 KiB) Προβλήθηκε 417 φορές
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Re: RAGE AND FIRE (POR) - The Last Wolf (2023)
Η αρχική ανακοίνωση συνεργασίας με No Remorse εδώ: viewtopic.php?f=5&t=6392&p=68108&hilit= ... ire#p68108
Για την ανταλλαγή ασμάτων φόρου τιμής μεταξύ Tales of Medusa και Rage and Fire διαβάζεις εδώ: viewtopic.php?p=68084#p68084
Για την ανταλλαγή ασμάτων φόρου τιμής μεταξύ Tales of Medusa και Rage and Fire διαβάζεις εδώ: viewtopic.php?p=68084#p68084
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Μόνο εμένα δε μου άρεσε το κομμάτι ή απλά δεν το γράφετε?
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- aorpanos72
Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 06 Ιουν 2023, 19:09 Μόνο εμένα δε μου άρεσε το κομμάτι ή απλά δεν το γράφετε?
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
μια χαρά είναι σε φάση πιο κλασσικομέταλλοι Ravensire.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 06 Ιουν 2023, 19:09 Μόνο εμένα δε μου άρεσε το κομμάτι ή απλά δεν το γράφετε?

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- CountRaven
Εμένα δε μου αρέσει καθόλου αυτή η φάση. Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό και την τιμιότητα όλων αυτών των σχημάτων τα οποία θα στηρίζει πάντα το FS αλλά προσωπικά και σε μουσικό επίπεδο δεν νιώθω καθόλου εν τέλη. Οπότε απλά προσπερνώ και το άλμπουμ θα το στείλω στον @Zippo190 για κριτική.
- Advancing Yokeda
ούτε εγώ ένιωσα... ούτε με τα φωνητικά (θυμάμαι στους Ravensire ακόμα ψιλοτραγουδούσε) ούτε με τη μουσική που ακούγεται generic παρά επική.CountRaven έγραψε: ↑Τετ 07 Ιουν 2023, 01:24 Εμένα δε μου αρέσει καθόλου αυτή η φάση. Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό και την τιμιότητα όλλων αυτών των σχημάτων τα οποία θα στηρίζει πάντα το FS αλλά προσωπικά και σε μουσικό επίπεδο δεν νιώθω καθόλου εν τέλη. Οπότε απλά προσπερνώ και το άλμπουμ θα το στείλω στον @Zippo190 για κιριτική.
Και ειλικρινά όμως, όταν άκουσα πρώτα το δείγμα Protean Shield και στο καπάκι Rage and fire από το demo (τα ανέβασε την ίδια μέρα η noremorse για προπαραγγελία), ούτε 1 λεπτό δεν άντεξα από τους Πορτογάλους.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Advancing Yokeda
- Advancing Yokeda
Κατώτερο από Ravensire, Ironsword, Grey Wolf. Έχουν θέματα με τη σύνθεση, την επαναληψιμότητα, την προβλεψιμότητα, τη φωνή, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ξεχωρίζω το Last Wolf και το Black Wιnd σαν τα πιο ενδιαφέροντα. Κρίμα...