BROTHERS OF THE SWORD (BRA) - Brothers still march 2023
- CountRaven
Re: BROTHERS OF THE SWORD (BRA) - Brothers still march 2023
Εκλαψα.SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Σάβ 10 Ιουν 2023, 19:19 Πλάκα πλάκα μετά από αρκετή ώρα που αναρωτιόμουν που είχα ξαναδεί τους συγκεκριμένους "μπράδαρς οφ τρου μέταχλ" θυμήθηκα ότι άνοιξαν το φετινό καρναβάλι του Ρίο πολύ επιτυχημένα μάλιστα γιατί οδηγούσαν το πρώτο άρμα .
Αν δεν με απατάει και η μνήμη μου βέβαια (αρχή αλτσχάιμερ βλέπεται λόγο ηλικίας) στα αριστερά τους λικνιζόταν ο φλωροταπεράς πιθανότατα Έρως και στα δεξιά τους η ανατολικού μπλοκ προελεύσεως μπαζοκαλονή (με κριτήρια ύψους και πορτοφολιού προφανώς) Κορίνα...
Ήθελα να ήξερα ποιοί κακομοίρηδες ηχολήπτες κλαίνε αφού προφανώς την παραγωγή και το μάστερινγκ το έκαναν από τα μηχανήματα που ψήρισαν από τους άτυχους στις φαβέλες
Αλλά όπως είπα και σε ένα άλλο ποστ:
Βρες το λάθος και διόρθωσε το XD
FS Challenge!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- SifiSMelodicRock
@CountRaven Aδυνατώ να σε ακολουθήσω ,καλώ τον αξιότιμο @aorpanos72 να μου προσφέρει την βοήθεια του κοινούCountRaven έγραψε: ↑Κυρ 11 Ιουν 2023, 12:29Εκλαψα.SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Σάβ 10 Ιουν 2023, 19:19 Πλάκα πλάκα μετά από αρκετή ώρα που αναρωτιόμουν που είχα ξαναδεί τους συγκεκριμένους "μπράδαρς οφ τρου μέταχλ" θυμήθηκα ότι άνοιξαν το φετινό καρναβάλι του Ρίο πολύ επιτυχημένα μάλιστα γιατί οδηγούσαν το πρώτο άρμα .
Αν δεν με απατάει και η μνήμη μου βέβαια (αρχή αλτσχάιμερ βλέπεται λόγο ηλικίας) στα αριστερά τους λικνιζόταν ο φλωροταπεράς πιθανότατα Έρως και στα δεξιά τους η ανατολικού μπλοκ προελεύσεως μπαζοκαλονή (με κριτήρια ύψους και πορτοφολιού προφανώς) Κορίνα...
Ήθελα να ήξερα ποιοί κακομοίρηδες ηχολήπτες κλαίνε αφού προφανώς την παραγωγή και το μάστερινγκ το έκαναν από τα μηχανήματα που ψήρισαν από τους άτυχους στις φαβέλες
FS Challenge!

- CountRaven
(αρχή αλτσχάιμερ βλέπεται λόγο ηλικίας)SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Κυρ 11 Ιουν 2023, 12:42@CountRaven Aδυνατώ να σε ακολουθήσω ,καλώ τον αξιότιμο @aorpanos72 να μου προσφέρει την βοήθεια του κοινούCountRaven έγραψε: ↑Κυρ 11 Ιουν 2023, 12:29Εκλαψα.SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Σάβ 10 Ιουν 2023, 19:19 Πλάκα πλάκα μετά από αρκετή ώρα που αναρωτιόμουν που είχα ξαναδεί τους συγκεκριμένους "μπράδαρς οφ τρου μέταχλ" θυμήθηκα ότι άνοιξαν το φετινό καρναβάλι του Ρίο πολύ επιτυχημένα μάλιστα γιατί οδηγούσαν το πρώτο άρμα .
FS Challenge!![]()
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018