IRON SAVIOR (GER) - Firestar 2023
- asgardlord
Re: IRON SAVIOR (GER) - Firestar 2023
Το άκουσα χθες, ειχα χασει επαφη μετα τα δυο πρωτα, πολύ καλό!!!!
Iron wields from armored wrists
- Advancing Yokeda
Ε, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ακούσεις Rise of the hero και Titancraftasgardlord έγραψε: ↑Τετ 18 Οκτ 2023, 16:11 Το άκουσα χθες, ειχα χασει επαφη μετα τα δυο πρωτα, πολύ καλό!!!!
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
τι διαβάζω, που είναι το κράτος τι γίνεται εδώ;asgardlord έγραψε: ↑Τετ 18 Οκτ 2023, 16:11 Το άκουσα χθες, ειχα χασει επαφη μετα τα δυο πρωτα, πολύ καλό!!!!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- asgardlord
'Eκανα playlist και διορθώνω πάραυτα την αβλεψία μου!
Iron wields from armored wrists
- Bersekeros
Πολύ τίμιο και ποιοτικό power metal.
Μου άρεσε πολύ περισσότερο από το αντίστοιχο φετινό Primal Fear (Code Red) και χάνει ίσως στα σημεία / λεπτομέρειες από το φετινό U.D.O. (Touchdown) και στο μεγάλο όνομα του παππού.
Μου άρεσε πολύ περισσότερο από το αντίστοιχο φετινό Primal Fear (Code Red) και χάνει ίσως στα σημεία / λεπτομέρειες από το φετινό U.D.O. (Touchdown) και στο μεγάλο όνομα του παππού.
Το τσίμπησα χαλαρά έπος, καλύτερο από το φετινό Primal Fear. Το πάει τρένο ο φαλάκρας.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Έλα ρε τόσο καλό είναι το UDO? Εγώ δεν τολμάω να το ακουμπήσω...επειδή το λες όμως πάω να το κατεβάσω τώρα. Για να δούμε...Bersekeros έγραψε: ↑Τετ 18 Οκτ 2023, 23:08 Πολύ τίμιο και ποιοτικό power metal.
Ο UDO γενικά κάνει καλούς δίσκους αν και μερικοί είναι διεκπαιρεωτικοί σε φάση άντε να βγει. Το φετινό είναι πολύ καλό.
- CountRaven
Παίζει δυνατά.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018