DORO (GER) - Conqueress / Forever Strong And Proud (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Re: DORO (GER) - Conqueress / Forever Strong And Proud (2023)

Δημοσίευση από Bersekeros »

aorpanos72 έγραψε: Σάβ 16 Σεπ 2023, 08:54 Εγώ απο την άλλη δεν πρόκειται να στηρίξω κάποιον επειδή είναι από την χώρα μου....αν αυτό που δημιουργεί δεν λέει στα αυτιά μου. Η υποστήριξή της μετριότητας μόνο και μόνο λόγο εθνικής ταυτότητας με βρίσκει κάθετα αντίθετο.
Σωστό κι αυτό.

Αλλά νομίζω ότι γίνεται και σε άλλες χώρες, εκτός Γερμανίας, λιγότερο ή περισσότερο.

Κατά κάποιο τρόπο, μια "χρυσή" μετριότητα για τον υπόλοιπο κόσμο, να αποτελεί για τους φανς της χώρας, κάτι που λέει στα αυτιά τους, επειδή ακριβώς είναι από τη χώρα τους.
Είναι ο υποκειμενικός παράγοντας που υπεισέρχετσι στα μουσικά γούστα, που επηρεάζεται συνειδητά ή ασυνείδητα, από διάφορους παράγοντες και βιώματα.

Και στη χώρα μας σε ένα βαθμό γίνεται, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ονόματα και συγκροτήματα.

Το ίδιο θαρρώ γίνεται και με μεγάλες αγαπημένες μας μπάντες, που πολλές από αυτές, βγάζουν αντικειμενικά πολύ μέτριες κυκλοφορίες πλέον, σε σχέση με το ένδοξο παρελθόν τους, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουμε να τις στηρίζουμε.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Μα την χωρα μας εχω πρωτο παραδειγμα. Εχω χαλασει φιλιες γιατι ειπα σε φιλο μελος γνωστης μπαντας οτι η νεα τους δουλεια ειναι " λιαν επιεικως" μετρια.
Έχω μάθει πια να μην με διαφέρει η εντοπιότητα. Στο κατω κατω φτάσαμε σε μια ηλικία που δεν χρειάζεται να γλύφουμε κώλους για να έχουμε "κοινωνικο περιγυρο".
Τεσπα άσχετα όλα με το άλμπουμ της Doro... Πάω να βάλω ένα "Force Majeure" να θυμηθώ πως ήταν στα καλά της χρόνια.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Σε όλα αυτά τα ωραία, να προσθέσω ότι εκεί που εμείς θα θίξουμε ή κραξουμε κάτι, οι Γερμανοί φαίνονται να γουστάρουν τα πάντα. Θα στηρίξουν τα πάντα. Και έτσι οι Manowar φτάσανε εδώ που φτάσανε...

Συνέβαλαν στη διατήρηση του μέταλ αλλά στραγγάλισαν την ακμή του.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Πολύ σωστά το έχετε θέσει το θέμα.
Δεν διαφωνώ καθόλου.

Απλά, μάλλον προσπάθησα να αιτιολογήσω την οπτική γωνία της στήριξης των Γερμανών φανς, επ' αφορμή του νέου άλμπουμ της Δωροθέας.

Δεν κρύβω, ότι το θέμα οπαδός - φαν - στήριξη - κριτική - κράξιμο, έχει γίνει αντικείμενο πολύ μεγάλων συζητήσεων και όχι μόνο σε μουσικό επίπεδο. Και συνεχίζει να γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

aorpanos72 έγραψε: Σάβ 16 Σεπ 2023, 09:49
Τεσπα άσχετα όλα με το άλμπουμ της Doro... Πάω να βάλω ένα "Force Majeure" να θυμηθώ πως ήταν στα καλά της χρόνια.
"Force majeure"...."καλά της χρόνια".... :twisted: :twisted: :twisted:
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Zippo190 έγραψε: Σάβ 16 Σεπ 2023, 17:06
aorpanos72 έγραψε: Σάβ 16 Σεπ 2023, 09:49
"Force majeure"...."καλά της χρόνια".... :twisted: :twisted: :twisted:
Aπο αυτα που ακουμε στον καινουργιο ειναι για διπλη πλατινα
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”