HUNTED (UK) - Deliver Us (2021)
- CountRaven
HUNTED (UK) - Deliver Us (2021)
Καλώ @theBox
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: HUNTED (UK) - Deliver Us (2021)
ΠΩΣ μας ειχε ξεφυγει αυτο εδω ρε Αλανια?
Μηλαμε για σοβαρο US metal, με τις τεχνικες κιθαρες του, τις τσιριδες του, την καβλα του και αρκετα ωραια κομματια. Η μπαντα φαινεται να χρωσταει σχεδον τα παντα στους SANCTUARY, αλλα εμφανιζονται κι αλλες επιρροες εδω κι εκει.
περναω τωρα την πρωτη ακροαση και το βρισκω ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
@Zippo190 ξυπνα, συναγερμός!
Μηλαμε για σοβαρο US metal, με τις τεχνικες κιθαρες του, τις τσιριδες του, την καβλα του και αρκετα ωραια κομματια. Η μπαντα φαινεται να χρωσταει σχεδον τα παντα στους SANCTUARY, αλλα εμφανιζονται κι αλλες επιρροες εδω κι εκει.
περναω τωρα την πρωτη ακροαση και το βρισκω ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
@Zippo190 ξυπνα, συναγερμός!
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven

Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
λοιπόν το άκουσα λίγο. Πολύ δυνατό αλλά κάτι με χαλάει. Γενικά σε αρκετές κυκλοφορίες αυτού του είδους κάτι με χαλάει και όπως το σκέφτομαι είναι ο ήχος. Ακούγονται πολύ συμπιεσμένα, τετραγωνισμένα δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. Πολλές φορές τα riffs μου δίνουν την αίσθηση ότι γράφτηκαν στα πλαισία gear demo (πεταλάκια κ.α.) και όχι σαν προϊόν έμπνευσης. Δεν ξέρω κάτι περίεργο συμβαίνει, αν το νιώθουν και οι άλλοι ας το πούνε.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.