BY FIRE AND SWORD (US) - Glory (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Priamos

Re: BY FIRE AND SWORD (US) - Glory (2023)

Δημοσίευση από Priamos »

Και μένα το κομμάτι κατάφερε, χωρίς να το καταλάβω πως, να με κερδίσει. Μουσική που μυεί ύπουλα ύπουλα τους καθως πρέπει επικαδες στους Ghost , όπως το δαχτυλακι του ουρολόγου στην εξέταση προστάτη, οδηγεί ύπουλα ύπουλα τον straight μεσήλικα στην ομοφυλοφιλία. :D
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Αχαχαχαχα αχαχαχαχα αχαχαχαχα κλαίωωωω
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
JimmyF

Δημοσίευση από JimmyF »

theBox έγραψε: Πέμ 03 Αύγ 2023, 21:28 Περιεργο το κομμάτι. Πολυ περιεργο. Μου αρεσει αρκετα εως πολυ αλλα δεν ξερω που να το κατατάξω. Σε γενικες γραμμες θα ελεγα οτι στοχευει στην ιδια φαση με το MDXX που εβγαλε η εταιρια πριν λιγους μηνες. Δηλαδη ατσαλι + ghost μαζι. Για να δουμε και τα υπόλοιπα...
Όπως τα λέει ο @theBox κι από πλευράς μου. Αναμένω κι ´άλλα δείγματα για να βγάλω πόρισμα.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

Priamos έγραψε: Τετ 09 Αύγ 2023, 12:51 Και μένα το κομμάτι κατάφερε, χωρίς να το καταλάβω πως, να με κερδίσει. Μουσική που μυεί ύπουλα ύπουλα τους καθως πρέπει επικαδες στους Ghost , όπως το δαχτυλακι του ουρολόγου στην εξέταση προστάτη, οδηγεί ύπουλα ύπουλα τον straight μεσήλικα στην ομοφυλοφιλία. :D
δεν μπορεί να οδηγήσει κάπου που ήδη δεν λοξοκοιτάς :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Zippo190 έγραψε: Κυρ 13 Αύγ 2023, 20:20
Priamos έγραψε: Τετ 09 Αύγ 2023, 12:51 Και μένα το κομμάτι κατάφερε, χωρίς να το καταλάβω πως, να με κερδίσει. Μουσική που μυεί ύπουλα ύπουλα τους καθως πρέπει επικαδες στους Ghost , όπως το δαχτυλακι του ουρολόγου στην εξέταση προστάτη, οδηγεί ύπουλα ύπουλα τον straight μεσήλικα στην ομοφυλοφιλία. :D
δεν μπορεί να οδηγήσει κάπου που ήδη δεν λοξοκοιτάς :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Δεν έχω προσωπική άποψη επί του θέματος διότι ο ουρολόγος μου έχει προηγμένο εξοπλισμό και δεν κρίνεται απαραίτητο. Από την άλλη φαίνεται ότι σε κάποιους η αναφορά μου ξυπνάει αναμνήσεις... :twisted:
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Priamos έγραψε: Κυρ 13 Αύγ 2023, 21:10
Zippo190 έγραψε: Κυρ 13 Αύγ 2023, 20:20
Δεν έχω προσωπική άποψη επί του θέματος διότι ο ουρολόγος μου έχει προηγμένο εξοπλισμό και δεν κρίνεται απαραίτητο. Από την άλλη φαίνεται ότι σε κάποιους η αναφορά μου ξυπνάει αναμνήσεις... :twisted:
Η αναφορά αναμνήσεων που ψάχνουμε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”