PAN RAM (GER) - Time Is Gone (1993)
PAN RAM (GER) - Time Is Gone (1993)

1.Target You
2.The Wolf Is Out
3.Love Hereafter
4.Black Rain
5.Time Is Gone
6.Passion and Crime
7.Bad Things
8.Dog Eat Dog
9.Too Soon, Too Late
10.Don't Give Up
11.?! (Hear Me)
Οι ανασκαφές στα μπουντρουμια της 90ς προγκ Γερμανιας συνεχίζεται κι αυτή τη φορά σειρά εχει μια μπάντα που ξεφευγει απο τον χαρακτηριστικο "γιαγμανικο" προγκ ήχο και κοιτάει ξεκάθαρα προς αμερική μερια, και στο prog/power των QUEENSRYCHE/CRIMSON GLORY/FATES WARNING αλλά και SAVATAGE αλλά το πασπαλίζει ισως και με εναν πιο χεβυμεταλικό τσαμπουκα. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ αλμπουμ, ο ΥΜΝΟΣ "Passion and Crime" ειμαι σίγουρος οτι θα σας πείσει να ακούσετε και ολόκληρο το αλμπουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theBox την Σάβ 05 Αύγ 2023, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Re: PAN RAM (GER) - Time Is Gone (1993)
Ακουσα το Passion and Crime.....προχωράω με συνοπτικές διαδικασίες σε ακροαση ολου του άλμπουμ.
- aorpanos72
To αρχικό riff του Passion And Crime εχει μια αμερικάνικη hard Rock πουτανιά...... I'm intrigued
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Πότε το ποσταρε ο @theBox ? 5 Αυγούστου.....μετά από 21 ημέρες συνεχόμενων καθημερινών ακροάσεων είναι μακράν το πιο πολυακουσμενο μου άλμπουμ μου του καλοκαιριού, μαζί με Zeitgeist.
Φωνητικά, κιθάρες, ντραμς μαζι με ισοζυγισμενες δόσεις απο queensryche/crimson glory/fates δημιουργούν ονειρική κατάσταση.
Δεν το χορταίνω.
Φωνητικά, κιθάρες, ντραμς μαζι με ισοζυγισμενες δόσεις απο queensryche/crimson glory/fates δημιουργούν ονειρική κατάσταση.
Δεν το χορταίνω.