DIAMONDS HADDER (US) - Beyond The Breakers (2023)
Re: DIAMONDS HADDER (US) - Beyond The Breakers (2023)
πολύ καλό!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Progress_Lost
Mετά από αρκετές ακροάσεις, θα μπορούσε να είναι η κυκλοφορία της χρονιάς αν δεν ήταν αυτά τα στοιχεία που ανέφεραν ο @nicolasg και ο @theBox. Δηλαδή οι μεγαλύτερες διάρκειες που κάπως κάνουν τα μεγάλα κομμάτια του άλμπουμ επαναλαμβανόμενα και τα κάπως "πειραγμένα Dio" φωνητικά..
Κατ' άλλα, τα μικρότερα σε διάρκεια κομμάτια ίσως είναι τα καλύτερα στο κλασικό (Sabbath-ικό) metal για φέτος.
Κατ' άλλα, τα μικρότερα σε διάρκεια κομμάτια ίσως είναι τα καλύτερα στο κλασικό (Sabbath-ικό) metal για φέτος.
- CountRaven
Οι δηλώσεις που θέλουμε.Progress_Lost έγραψε: ↑Τρί 08 Αύγ 2023, 16:28 Mετά από αρκετές ακροάσεις, θα μπορούσε να είναι η κυκλοφορία της χρονιάς αν δεν ήταν αυτά τα στοιχεία που ανέφεραν ο @nicolasg και ο @theBox. Δηλαδή οι μεγαλύτερες διάρκειες που κάπως κάνουν τα μεγάλα κομμάτια του άλμπουμ επαναλαμβανόμενα και τα κάπως "πειραγμένα Dio" φωνητικά..
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Βρε αθεοφοβοι!!
Ρε αχάριστοι, τέτοια μπάντα και τέτοιος τραγουδισταρας αν ήταν στα 80ς, θα έπαιζαν σε αρένες και θα ήταν εξώφυλλο, και εσάς τώρα σας βρωμάνε;!;!
Προκλητικός είναι κυρίως ο @theBox που εκφράζει την πανκικη άποψη "less is more" και κατηγορεί τον τραγουδιστή για "overkill " , ότι είναι δηλαδή πολύ καλύτερος από τα φωνητικά που κυκλοφορούν στην πιάτσα και θα παρεξηγηθουν οι μέτριοι, οι άσχετοι κι οι μουγκοί!
Εμένα πάντως , συγκεκριμένα τα φωνητικά του, μου δροσισαν και ξεδιψασαν τα αυτακια μετά από χρόνια φωνητικής ξεραίλας.
Μόνο μείον, η προσπάθεια του να μιμηθεί Dio (και στο Master of Illusion, Dickinson) ενώ δεν το χρειάζεται γιατί μπορεί να παίξει φοβερή μπάλα υιοθετώντας ένα πιο προσωπικό στυλ.
Μάλλον θα πάει πολύ ψηλά στις λίστες της χρονιάς.
Υγ. Είδα ότι ο box τα μάζεψε λίγο παρακάτω, αλλά αφήνω το σχόλιο μου γιατί ο διαδικτυακός τραμπουκισμος, είναι μια απαγορευμένη απόλαυση που σπάνια απολαμβάνω...

Ρε αχάριστοι, τέτοια μπάντα και τέτοιος τραγουδισταρας αν ήταν στα 80ς, θα έπαιζαν σε αρένες και θα ήταν εξώφυλλο, και εσάς τώρα σας βρωμάνε;!;!
Προκλητικός είναι κυρίως ο @theBox που εκφράζει την πανκικη άποψη "less is more" και κατηγορεί τον τραγουδιστή για "overkill " , ότι είναι δηλαδή πολύ καλύτερος από τα φωνητικά που κυκλοφορούν στην πιάτσα και θα παρεξηγηθουν οι μέτριοι, οι άσχετοι κι οι μουγκοί!

Εμένα πάντως , συγκεκριμένα τα φωνητικά του, μου δροσισαν και ξεδιψασαν τα αυτακια μετά από χρόνια φωνητικής ξεραίλας.
Μόνο μείον, η προσπάθεια του να μιμηθεί Dio (και στο Master of Illusion, Dickinson) ενώ δεν το χρειάζεται γιατί μπορεί να παίξει φοβερή μπάλα υιοθετώντας ένα πιο προσωπικό στυλ.
Μάλλον θα πάει πολύ ψηλά στις λίστες της χρονιάς.
Υγ. Είδα ότι ο box τα μάζεψε λίγο παρακάτω, αλλά αφήνω το σχόλιο μου γιατί ο διαδικτυακός τραμπουκισμος, είναι μια απαγορευμένη απόλαυση που σπάνια απολαμβάνω...

Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- CountRaven
Ένιωσα σα να ξεφυλλίζω singing swords.Προκλητικός είναι κυρίως ο @theBox που εκφράζει την πανκικη άποψη "less is more" και κατηγορεί τον τραγουδιστή για "overkill " , ότι είναι δηλαδή πολύ καλύτερος από τα φωνητικά που κυκλοφορούν στην πιάτσα και θα παρεξηγηθουν οι μέτριοι, οι άσχετοι κι οι μουγκοί!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Βασικά το να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους για μένα δεν είναι τραμπουκισμός. Έχουμε πήξει στην καλοπροαίρετη κορεκτίλα με κάτι μπουρδέλα τύπου mofos of metal να παίρνουν αυτή τη ρητορική και να την εξυψώνουν. Ταπ ταπ στη πλάτη και όλα καλά να μη στεναχωρηθούμε ή να μη στεναχωρήσουμε.Υγ. Είδα ότι ο box τα μάζεψε λίγο παρακάτω, αλλά αφήνω το σχόλιο μου γιατί ο διαδικτυακός τραμπουκισμος, είναι μια απαγορευμένη απόλαυση που σπάνια απολαμβάνω...
aorpanos72
Για κάτσε ρε φίλε; Που είναι η κριτική σκέψη; Που είναι η άποψη; Που είναι το ιδιαίτερο γούστο του καθένα και η με πάθος υπεράσπιση του; Όλα τα παραπάνω δεν ήταν πάντα ένα κομμάτι της σωστής Heavy Metal κουλτούρας;
Γιατί δηλαδή όλο αυτό να το βαφτίσουμε τραμπουκισμό;
Κατανοώ φυσικά ότι με τη νερόβραστη / κάνω pr / προσέχω τη γράφω νοοτροπία που πάει να επιβληθεί από τις διάφορες ομάδες στο Φ μπ, όλα τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται και τραμπουκισμός.
Το FS θα στηρίζει πάντα συζητήσεις με τα παραπάνω στοιχεία. Έτσι κάνουμε πραγματικά καλό και στη φάση και σε εμάς τους ίδιους.
Κάθε μέρα διαφωνούμε σε άπειρα πράγματα εδώ μέσα και συμφωνούμε σε άλλα τόσα. Κανείς δεν ένιωσα ποτέ ότι θίχτηκε. This is FS.
Προσωπικά έχω αρχίσει να διαγράφομαι μαζικά από ολλούς αυτούς τους λαϊκούς με τα σκατά -βλέπε ομάδες Φ μπ- μιας και το φόρουμ με καλύπτει στα πάντα.
Η στάση μου δε απέναντι στη νοοτροπία τους είναι απολύτως εχθρική. Μια νοοτροπία που θεωρώ πως υπονομεύει και τη δική μας προσπάθεια at the end of the day.
Εμείς πια με το γλείψιμο.
@Priamos ΟΧΙ ΠΑΠΠΟΥ δεν ειπα καθολου οτι ειναι "πολυ καλυτερος και θα παρεξηγηθουν οι μουγγοι". Ειπα οτι γενικα η φαση "κραχτη αντιγραφη Dio" με ξενερωνει παντου, ποσο μαλλον σε ενα ειδος σαν κι αυτο που παιζεται εδω που βρισκω οτι δεν κολλαει καθολου και καθιστα το αποτελεσμα λιγο "αστειο" ενω θα μπορουσε να ηταν τρελο επος!
Το ιδιο μειον αναφερεις κι εσυ πλακα πλακα, απλα εγω τα λεω "εξω απο τα δοντια".
Αλλα χαιρομαι πολυ που αρεσει επιτελους κατι στην πλειοψηφια του φορουμ κ ας μην συμμεριζομαι στο 100% τον ενθουσιασμο.
Περιμενω τα νεα Cirith Ungol και Mega Colossus απο Φθινοπωρο....
Το ιδιο μειον αναφερεις κι εσυ πλακα πλακα, απλα εγω τα λεω "εξω απο τα δοντια".
Αλλα χαιρομαι πολυ που αρεσει επιτελους κατι στην πλειοψηφια του φορουμ κ ας μην συμμεριζομαι στο 100% τον ενθουσιασμο.
Περιμενω τα νεα Cirith Ungol και Mega Colossus απο Φθινοπωρο....
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Θα σας ελεγα ολους ΚΟΥΦΟΥΣ και ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΥΣ δλδ, αλλα ισως εχω επιρρεαστει λιγο παραπανω απο το "την πολιτικη κορεκτιλα του fb" που λεει ο Κομης και γινομαι ευγενικος. 

- aorpanos72
Kαλημερα σας .... Τι ήπιατε το βράδυ;
Μην αγχώνεστε...συνεχίστε ότι κάνετε. Ετοίμασα καφέ και σας διαβάζω.
Μην αγχώνεστε...συνεχίστε ότι κάνετε. Ετοίμασα καφέ και σας διαβάζω.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
Κουφοί και κακόγουστοι εμείς, ενώ εσύ περιμένεις το Mega Colossus την επιτομή του καλού γούστου ας πούμε!
Πάντως γενικά χωρίς να είναι κακό το υλικό εδώ πέρα, ούτε εμένα με έχει πιάσει φουλ, αν και έχω νιώσει κάπως.
Έχει να κάνει το παραπάνω μάλλον με το γεγονός ότι δεν του έχω δώσει χρόνο.
Το γενικό μύνημα το πιάνω πάντως.
Νομιζω άλλο εννοει ο Πριαμος αλλα θα μας τα πει κι ο ιδιος σε λιγο.
Θιγεις ενα μεγαλο θεμα εδω που ισως σηκωνει δικο του τοπικ. Εγω θα τοποθετηθω λεγοντας οτι αισθανομαι οτι εδω μεσα ειμαι σε κλειστη παρεα μεταξυ φιλων ενω εκει εξω "μας βλεπει ο κοσμος". Το οποιο δεν ειναι απαραιτητα κακο, απλα διαφορετικοι "χωροι" με διαφορετικους κανονες και κωδικες συμπεριφορας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theBox την Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aorpanos72
theBox έγραψε: ↑Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:34
Θιγεις ενα μεγαλο θεμα εδω που ισως σηκωνει δικο του τοπικ. Εγω θα τοποθετηθω λεγοντας οτι αισθανομαι οτι εδω μεσα ειμαι σε κλειστη παρεα μεταξυ φιλων ενω εκει εξω "μας βλεπει ο κοσμος". Το οποιο δεν ειναι απαραιτητα κακο, απλα διαφορετικοι "χωροι" με διαφορετικους κανονρς και κωδικες συμπεριφορας.

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Ειναι γνωστο οτι το μεταλ μου θελω να απευθυνεται στην Ελιτ. Και τι πιο Ελιτ στο συγχρονο χεβυ μεταλ, απο μια μπαντα που επιτελους καταλαβαινει που πρεπει να δωσει εμφαση. Στις κιθαρες τοσο ως rif/leads οσο και στις εν γενει κιθαριστικες ενορχηστρωσεις. Χωρια απο τις περιπετειωδεις κι ασυμβιμαστες δομες δλδ.CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:33
Κουφοί και κακόγουστοι εμείς, ενώ εσύ περιμένεις το Mega Colossus την επιτομή του καλού γούστου ας πούμε!

Δινουμε show. FS STYLE!aorpanos72 έγραψε: ↑Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:29 Kαλημερα σας .... Τι ήπιατε το βράδυ;
Μην αγχώνεστε...συνεχίστε ότι κάνετε. Ετοίμασα καφέ και σας διαβάζω.![]()
- CountRaven
Οι MC όλα αυτά; Πότε; xDtheBox έγραψε: ↑Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:39Ειναι γνωστο οτι το μεταλ μου θελω να απευθυνεται στην Ελιτ. Και τι πιο Ελιτ στο συγχρονο χεβυ μεταλ, απο μια μπαντα που επιτελους καταλαβαινει που πρεπει να δωσει εμφαση. Στις κιθαρες τοσο ως rif/leads οσο και στις εν γενει κιθαριστικες ενορχηστρωσεις. Χωρια απο τις περιπετειωδεις κι ασυμβιμαστες δομες δλδ.CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:33
![]()