DIAMONDS HADDER (US) - Beyond The Breakers (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Re: DIAMONDS HADDER (US) - Beyond The Breakers (2023)

Δημοσίευση από CountRaven »

theBox έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:34
CountRaven έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:18
Πύρινο μανιφέστο
Νομιζω άλλο εννοει ο Πριαμος αλλα θα μας τα πει κι ο ιδιος σε λιγο.

Θιγεις ενα μεγαλο θεμα εδω που ισως σηκωνει δικο του τοπικ. Εγω θα τοποθετηθω λεγοντας οτι αισθανομαι οτι εδω μεσα ειμαι σε κλειστη παρεα μεταξυ φιλων ενω εκει εξω "μας βλεπει ο κοσμος". Το οποιο δεν ειναι απαραιτητα κακο, απλα διαφορετικοι "χωροι" με διαφορετικους κανονες και κωδικες συμπεριφορας.
Και νέο τόπικ και ότι θέλετε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Απέχω από τις ελληνικές ροκ και μεταλ ομάδες του Fb... και έτσι έχω ψυχική ηρεμία σε αυτόν τον τομέα. (Από την άλλη ξεκατινιάζομαι στο Twitter η' Χ όπως λέγεται πια, στα πολιτικά θέματα. Και έρχομαι στα ίσα μου :D )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aorpanos72 την Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
CountRaven

theBox έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:41
aorpanos72 έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:29 Kαλημερα σας .... Τι ήπιατε το βράδυ;
Μην αγχώνεστε...συνεχίστε ότι κάνετε. Ετοίμασα καφέ και σας διαβάζω.😊
Δινουμε show. FS STYLE!
FS φίλε μου. Δηλαδή συμφωνώ πχ. με κουτί στη βάση για DH αλλά διαφωνούμε στο πως φτάνουμε ως εκεί και στα κάποια επιμέρους που λέει εκεί ότι οι MC είναι ελίτ και τέτοια. XD

Μόνο FS!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

aorpanos72 έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:45 Απέχω από τις ελληνικές ροκ και μεταλ ομάδες του Fb... και έτσι έχω ψυχική ηρεμία σε αυτόν τον τομέα. (Από την άλλη ξεκατινιάζομαι στο Twitter η' Χ όπως λέγεται πια, στα πολιτικά θέματα. Και έρχομαι στα ίσα μου :D )
Τώρα που λέγεται X δεν έχει πια μπλε πουλάκι;

Αυτά είναι τα καίρια ερωτήματα.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

CountRaven έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:47
aorpanos72 έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:45 Απέχω από τις ελληνικές ροκ και μεταλ ομάδες του Fb... και έτσι έχω ψυχική ηρεμία σε αυτόν τον τομέα. (Από την άλλη ξεκατινιάζομαι στο Twitter η' Χ όπως λέγεται πια, στα πολιτικά θέματα. Και έρχομαι στα ίσα μου :D )
Τώρα που λέγεται X δεν έχει πια μπλε πουλάκι;

Αυτά είναι τα καίρια ερωτήματα.
οχι ενα Χ περνεις... (Ας του πει κάποιος του Musk ότι το Χ το βάζουμε όταν κάτι είναι λάθος η ¨στραβο¨.)
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που μπηκα σε μεταλ ομαδες στο FB ητσν για να σταματησω να ξεκατινιαζομαι για πολιτικα θεματα και γενικα για να σταματησει να παιζει η "πολιτικη" στο κεφαλι μου σε καθημερινη βαση και ευτυχως αυτο εχει δουλεψει ΠΟΛΥ καλα.

Το FS παντα υπηρχε κ θα υπαρχει ως η πραγματικη οαση (στην οποια κατα το παρελθον και επιρεασμενος απο την "παλια" χρηση που εκανα στο fb, εχω μολύνει με πολιτικη, το παραδεχομαι κ ζητω συγγνωμη). Αλλα το FS ειναι το καλο κρασι που θα ανοιξεις με το λουκανικο στο τελος της ημερας για να ηρεμισεις, δεν ειναι (για μενα) το σαντουιτς που θα παρω απο τον Γρηγορη για να "βγαλω την ημερα" οπως η χ σελιδα στο φβ.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Το FS παντα υπηρχε κ θα υπαρχει ως η πραγματικη οαση (στην οποια κατα το παρελθον και επιρεασμενος απο την "παλια" χρηση που εκανα στο fb, εχω μολύνει με πολιτικη, το παραδεχομαι κ ζητω συγγνωμη). Αλλα το FS ειναι το καλο κρασι που θα ανοιξεις με το λουκανικο στο τελος της ημερας για να ηρεμισεις, δεν ειναι (για μενα) το σαντουιτς που θα παρω απο τον Γρηγορη για να "βγαλω την ημερα" οπως η χ σελιδα στο φβ.
Οι παρομοιώσεις που θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Υγ. Είδα ότι ο box τα μάζεψε λίγο παρακάτω, αλλά αφήνω το σχόλιο μου γιατί ο διαδικτυακός τραμπουκισμος, είναι μια απαγορευμένη απόλαυση που σπάνια απολαμβάνω... :D
aorpanos72
Βασικά το να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους για μένα δεν είναι τραμπουκισμός. Έχουμε πήξει στην καλοπροαίρετη κορεκτίλα με κάτι μπουρδέλα τύπου mofos of metal να παίρνουν αυτή τη ρητορική και να την εξυψώνουν. Ταπ ταπ στη πλάτη και όλα καλά να μη στεναχωρηθούμε ή να μη στεναχωρήσουμε.

Για κάτσε ρε φίλε; Που είναι η κριτική σκέψη; Που είναι η άποψη; Που είναι το ιδιαίτερο γούστο του καθένα και η με πάθος υπεράσπιση του; Όλα τα παραπάνω δεν ήταν πάντα ένα κομμάτι της σωστής Heavy Metal κουλτούρας;

Γιατί δηλαδή όλο αυτό να το βαφτίσουμε τραμπουκισμό;

Κατανοώ φυσικά ότι με τη νερόβραστη / κάνω pr / προσέχω τη γράφω νοοτροπία που πάει να επιβληθεί από τις διάφορες ομάδες στο Φ μπ, όλα τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται και τραμπουκισμός.

Το FS θα στηρίζει πάντα συζητήσεις με τα παραπάνω στοιχεία. Έτσι κάνουμε πραγματικά καλό και στη φάση και σε εμάς τους ίδιους.

Κάθε μέρα διαφωνούμε σε άπειρα πράγματα εδώ μέσα και συμφωνούμε σε άλλα τόσα. Κανείς δεν ένιωσα ποτέ ότι θίχτηκε. This is FS.

Προσωπικά έχω αρχίσει να διαγράφομαι μαζικά από ολλούς αυτούς τους λαϊκούς με τα σκατά -βλέπε ομάδες Φ μπ- μιας και το φόρουμ με καλύπτει στα πάντα.

Η στάση μου δε απέναντι στη νοοτροπία τους είναι απολύτως εχθρική. Μια νοοτροπία που θεωρώ πως υπονομεύει και τη δική μας προσπάθεια at the end of the day.

Εμείς πια με το γλείψιμο.
Πιστεύω ότι είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας να τσακωνεσαι για οποιοδήποτε λόγο με αγνώστους στο internet, και με τόσους ευαισθητουληδες και παρεξηγησιάρηδες είναι σχεδόν απίθανο να το αποφύγεις. Πόσο μάλιστα αν μιλάς με ανθρώπους με εντελώς διαφορετικό (άγνωστο) background.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Priamos έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 09:42
Υγ. Είδα ότι ο box τα μάζεψε λίγο παρακάτω, αλλά αφήνω το σχόλιο μου γιατί ο διαδικτυακός τραμπουκισμος, είναι μια απαγορευμένη απόλαυση που σπάνια απολαμβάνω... :D
aorpanos72
Βασικά το να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους για μένα δεν είναι τραμπουκισμός. Έχουμε πήξει στην καλοπροαίρετη κορεκτίλα με κάτι μπουρδέλα τύπου mofos of metal να παίρνουν αυτή τη ρητορική και να την εξυψώνουν. Ταπ ταπ στη πλάτη και όλα καλά να μη στεναχωρηθούμε ή να μη στεναχωρήσουμε.

Για κάτσε ρε φίλε; Που είναι η κριτική σκέψη; Που είναι η άποψη; Που είναι το ιδιαίτερο γούστο του καθένα και η με πάθος υπεράσπιση του; Όλα τα παραπάνω δεν ήταν πάντα ένα κομμάτι της σωστής Heavy Metal κουλτούρας;

Γιατί δηλαδή όλο αυτό να το βαφτίσουμε τραμπουκισμό;

Κατανοώ φυσικά ότι με τη νερόβραστη / κάνω pr / προσέχω τη γράφω νοοτροπία που πάει να επιβληθεί από τις διάφορες ομάδες στο Φ μπ, όλα τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται και τραμπουκισμός.

Το FS θα στηρίζει πάντα συζητήσεις με τα παραπάνω στοιχεία. Έτσι κάνουμε πραγματικά καλό και στη φάση και σε εμάς τους ίδιους.

Κάθε μέρα διαφωνούμε σε άπειρα πράγματα εδώ μέσα και συμφωνούμε σε άλλα τόσα. Κανείς δεν ένιωσα ποτέ ότι θίχτηκε. This is FS.

Προσωπικά έχω αρχίσει να διαγράφομαι μαζικά από ολλούς αυτούς τους λαϊκούς με τα σκατά -βλέπε ομάδες Φ μπ- μιας και το φόρουμ με καλύπτει στα πάντα.

Η στάση μου δε απέναντι στη νοοτροπία τους είναι απολύτως εχθρική. Μια νοοτροπία που θεωρώ πως υπονομεύει και τη δική μας προσπάθεια at the end of the day.

Εμείς πια με το γλείψιμο.
Πιστεύω ότι είναι χάσιμο χρόνου και ενέργειας να τσακωνεσαι για οποιοδήποτε λόγο με αγνώστους στο internet, και με τόσους ευαισθητουληδες και παρεξηγησιάρηδες είναι σχεδόν απίθανο να το αποφύγεις. Πόσο μάλιστα αν μιλάς με ανθρώπους με εντελώς διαφορετικό (άγνωστο) background.
Εγώ έγραψα τα παραπάνω από το γεγονός ότι εσύ παππού χαρακτήρισες το δικό σου γράψιμο σε σημείο της κουβέντας -προς τον κουτί- ως "τραμπουκισμό". Και απλά εγώ λέω πως δεν μου φαίνεται τραμπουκισμός. Το αντίθετο. Με βάση το παραπάνω επεκτάθηκα και σε αυτά που επεκτάθηκα -όχι άσχετα για μένα-.
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

theBox έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 08:23 @Priamos ΟΧΙ ΠΑΠΠΟΥ δεν ειπα καθολου οτι ειναι "πολυ καλυτερος και θα παρεξηγηθουν οι μουγγοι"
Φυσικά και δεν είπες αυτό γιατί τότε θα ήταν απλά παράθεση και όχι (παρ)ερμηνεία και δεν θα είχε πλάκα ! :D Αλλά είπες αυτό πριν τα "μαζέψεις" :
. Σιγουρα ειναι πολυ περιεργο αφου μουσικα θυμιζει "obscure" σκηνικα αλλά με "σαλωνάτα" φωνητικα Dio / LAnde που δεν συνηθιζονται στο ειδος.

που μου άφηνε αρκετά περιθώρια για την παραπάνω ερμηνεία.

Για να είμαστε αντικειμενικοί, υπάρχει ένα θέμα επίδειξης μιμητικων ικανοτήτων/tribute στην ερμηνεία του , αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το παρουσιάζετε. Και σίγουρα, είναι θέμα (κακής) επιλογής. Αν αφεθεί σε πιο προσωπικές ερμηνείες, θα τρίβουμε τα αυτιά μας.

Και για την έκταση των κομματιών, για το Evermore συγκεκριμένα (ύμνος) έχω και γω την αίσθηση ότι το τράβηξε παραπάνω από ότι ήταν αναγκαίο γιατί δεν προσφέρει αλλαγές, ανατροπές και εκπλήξεις που να δικαιολογούν το μέγεθος του
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

CountRaven έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 09:46

Εγώ έγραψα τα παραπάνω από το γεγονός ότι εσύ παππού χαρακτήρισες το δικό σου γράψιμο σε σημείο της κουβέντας -προς τον κουτί- ως "τραμπουκισμό". Και απλά εγώ λέω πως δεν μου φαίνεται τραμπουκισμός. Το αντίθετο. Με βάση το παραπάνω επεκτάθηκα και σε αυτά που επεκτάθηκα -όχι άσχετα για μένα-.
Βασικά ήταν τραμπουκισμος γιατί είχε παρενοχλητική πρόθεση και διάθεση! :D
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Priamos έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 09:55
CountRaven έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 09:46

Βασικά ήταν τραμπουκισμος γιατί είχε παρενοχλητική πρόθεση και διάθεση! :D
Μόνο FS.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”