DRAGONS OF KRULL (US) - Journey to the Black Fortress 2023

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

DRAGONS OF KRULL (US) - Journey to the Black Fortress 2023

Δημοσίευση από Zippo190 »

You ever seen that movie KRULL? Dude, fuckin' KRULL. One day, Keith D (Arctic Sleep, Unearthed Elf) said on social media "Dude I should make a heavy metal album about that movie KRULL." Drummer John Gleisner (ex-Northless) chimed in that he'd be down for playing on that. Because let's face it, the world needs a heavy metal album based on KRULL.

So, as previously stated, this album is based on the movie KRULL, a totally kick-ass sci-fi / fantasy epic from 1983. If you haven't seen it, go watch it immediately. If you've seen it already, watch it again.

Keith & John collaborated on this album via the modern miracle of the internet, writing and recording it during the pandemic lockdown times of 2020-2021. They watched KRULL, took notes, and started making true metal. ALL the riffs and lyrics were written WHILE WATCHING KRULL.
The album was left for a couple years to ferment and age. But now it's here for you to enjoy... DRAGONS OF KRULL "Journey To The Black Fortress!"

So dust off that old VHS copy of KRULL, crank up this album, and start headbanging. Call in to work today, and tell them you won't be coming in today, because you are busy watching KRULL and listening to DRAGONS OF KRULL. And if they have a problem with that, just quit. Quit your job, and listen to this album instead. It's a heavy metal album based on events from KRULL. That's what many people want.

Krull.
credits
released July 24, 2023

KEITH D - Vocals, Guitars, Bass, Midi Orchestration
JOHN GLEISNER - Drums

Produced and mixed by Keith D at The Rathskeller.
Drums recorded by John Gleisner at home.
Vocals, guitars, bass recorded by Keith D at home.
Mastered by Alan Douches at West West Side Music.
Cover artwork by Timbul Cahyono.
Logo by Christopher Horst.
Lyrics by Keith D, inspired by KRULL
Music by Keith D & John Gleisner.

Copyright 2023, DRIPFEED RECORDS
bandcamp https://dragonsofkrull.bandcamp.com/alb ... k-fortress

πάρτε το εδώ δικό σας...

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Re: DRAGONS OF KRULL (US) - Journey to the Black Fortress 2023

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Βάλε και το εξώφυλλο αφεντικό να το ρίξω στο FB του φορουμ
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Zippo190

ορίστε πάρε και για ίνσταγκραμ

Εικόνα
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Δημοσίευση από Mamercus »

υγ: και προσωπικά, όταν βλέπω "name your price" και περισσεύει κανα δίφραγκο, την ονοματίζω τη ρημάδα την πράης μου, να νιώσω ότι στηρίζω ξερωγώ...
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Καλώ @theBox λόγω λέξης Krull στον τίτλο.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Xstroyer

Δημοσίευση από Xstroyer »

CountRaven έγραψε: Σάβ 26 Αύγ 2023, 23:24 Καλώ @theBox λόγω λέξης Krull στον τίτλο.
Δεν μπορεί τώρα, ακούει το Κρουλ Φορς.
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Ρε γαμωτο δεν ξερω...το εχω τσεκαρει εδω και κατι μερες αλλα δεν με τραβαει πολυ ακομα. Διακρινω μια...ας πουμε "στονερια" στον ηχο (βλεπε πρωτα grand magus) που δεν με ψηνει και παρα πολυ. Απο την αλλη ισως εχω πεσει με τα μουτρα στο γερμανικο 90ς τεχνικο underground κι εχω γινει γκρινιαρης...
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

theBox έγραψε: Κυρ 27 Αύγ 2023, 00:05 Ρε γαμωτο δεν ξερω...το εχω τσεκαρει εδω και κατι μερες αλλα δεν με τραβαει πολυ ακομα. Διακρινω μια...ας πουμε "στονερια" στον ηχο (βλεπε πρωτα grand magus) που δεν με ψηνει και παρα πολυ. Απο την αλλη ισως εχω πεσει με τα μουτρα στο γερμανικο 90ς τεχνικο underground κι εχω γινει γκρινιαρης...

Οι κιθάρες είναι ακριβώς τέτοια φάση ηχητικά. Δηλαδή πρώτο GM. Τα φωνητικά είναι πομπώδη -και σαφώς καλύτερα από GM& και το σώζουν κάπως. Μέχρι εκεί για μένα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Zippo190

theBox έγραψε: Κυρ 27 Αύγ 2023, 00:05 Ρε γαμωτο δεν ξερω...το εχω τσεκαρει εδω και κατι μερες αλλα δεν με τραβαει πολυ ακομα. Διακρινω μια...ας πουμε "στονερια" στον ηχο (βλεπε πρωτα grand magus) που δεν με ψηνει και παρα πολυ. Απο την αλλη ισως εχω πεσει με τα μουτρα στο γερμανικο 90ς τεχνικο underground κι εχω γινει γκρινιαρης...
πρέπει να υπάρχει ειδικό φίλτρο στο αυτί σου για να ακούς Grand Magus σε έναν 100% 90ς Γερμανικό ήχο. :kirb: :kirb: :kirb:
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Zippo190 έγραψε: Κυρ 27 Αύγ 2023, 09:19
πρέπει να υπάρχει ειδικό φίλτρο στο αυτί σου για να ακούς Grand Magus σε έναν 100% 90ς Γερμανικό ήχο. :kirb: :kirb: :kirb:
Χα χα ναι ρε γμτ.... Ακούω και ξανακουω και αναρωτιέμαι που τους ακούνε τους Grand Magus
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Ρε θα με τρελάνετε? Το πρωτο κομματι μπαινει με χαμηλοκουρδισμένο Στονερο-ριφφινγκ, μαζι με pinch harmonics και micro-bends!!!
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

είναι λίγο χαμηλοκουρφισμένο αλλά δε διακρίνω αναφορές σε GM και στονεροντουμιές
Άβαταρ μέλους
CountRaven

theBox έγραψε: Κυρ 27 Αύγ 2023, 10:24 Ρε θα με τρελάνετε? Το πρωτο κομματι μπαινει με χαμηλοκουρδισμένο Στονερο-ριφφινγκ, μαζι με pinch harmonics και micro-bends!!!
Να φανταστείτε ότι ήθελα να γράψω και εγώ για το κούρδισμα στις κιθάρες και λέω "άσε μην αρχίσω τα επιστημονικά".

Και μπαίνω και διαβάζω αυτό!

Υγ. Που έχει δίκιο το παιδί έτσι; Όπως τα λέει είναι.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

εγώ δεν ακούω ούτε micro-bends, ούτε pinch-harmonics ούτε steaming and braising at low temperature. Μην με μπερδεύετε με ορολογίες και τεχνικούς όρους. Αυτά είναι 200% @theBoxικά συμπεράσματα, ποιος ξέρει δλδ τι θα άκουγε πριν και θα του έμεινε αυτός ο ήχος στο αυτί. Εγώ ακούω μόνο ημιφασέικο 90ς heavy-thrash. :kirb: :kirb: :kirb: :kirb:
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

:D :D :D :D
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”