GRAVEN SIN (FIN) - Veil of The Gods (2023)
Re: GRAVEN SIN (FIN) - Veil of The Gods (2023)
Λοιπον η μουσικη ειναι ενα τυπικο και αρκετα βαρετο συγχρονο heavy/power/doom επιπεδου 6/10 που ομως ο Λεπτος με τις μελωδιες που εχει γραψει εχει καταφέρει να το σηκώσει στο 7,5 με 8.
Πραγματικα οι περισσοτερες μελωδιες φωνητικων ειναι πολυ καλες αλλα ηθελά κατι παραπανω στις διεκπαιρεωτικες συνθεσεις (δλδ στις κιθαρες) για να μπορουμε να μιλαμε για επος.
Το Morrigan που εβαλε απο πανω ο @nicolasg παντως ειναι απο τα πολυ καλα κομματια του αλμπουμ.
Ο χρονος θα δειξει αν θα μεγαλωσει μεσα μου ή αν θα ξεφουσκωσει. Μάλλον το πρωτο θα συμβει.
Πραγματικα οι περισσοτερες μελωδιες φωνητικων ειναι πολυ καλες αλλα ηθελά κατι παραπανω στις διεκπαιρεωτικες συνθεσεις (δλδ στις κιθαρες) για να μπορουμε να μιλαμε για επος.
Το Morrigan που εβαλε απο πανω ο @nicolasg παντως ειναι απο τα πολυ καλα κομματια του αλμπουμ.
Ο χρονος θα δειξει αν θα μεγαλωσει μεσα μου ή αν θα ξεφουσκωσει. Μάλλον το πρωτο θα συμβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theBox την Παρ 03 Νοέμ 2023, 15:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- aorpanos72
Ολο το άλμπουμ ειναι...ειναι σε μορφή plalylisttheBox έγραψε: ↑Παρ 03 Νοέμ 2023, 14:25 Λοιπον η μουσικη ειναι ενα τυπικο και αρκετα βαρετο συγχρονο heavy/power/doom επιπεδου 6/10 που ομως ο Λεπτος με τις μελωδιες που εχει γραψει εχει καταφέρει να το σηκώσει στο 7,5 με 8.
Πραγματικα οι περισσοτερες μελωδιες φωνητικων ειναι πολυ καλες αλλα ηθελε κατι παραπανω στις διεκπαιρεωτικες συνθεσεις (δλδ στις κιθαρες) για να μπορουμε να μιλαμε για επος.
Ο χρονος θα δειξει αν θα μεγαλωσει μεσα μου λη αν θα ξεφουσκωσει.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Αχ επρεπε να το φανταστω.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Μου αρεσε! Δεν ξέρω εαν ειμαι προκατειλημμένος λογω Λεπτού,αλλα τα φωνητικά ειναι πορωτικά!
- Metal_Warrior
με 1ο άκουσμα μου αρέσει, θέλει λίγο παραπάνω για να δείξει πόσο. Λεπτός σκίζει