PERSECUTION COMPLEX (US) - Inquisitor's Bane (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
theBox

PERSECUTION COMPLEX (US) - Inquisitor's Bane (2023)

Δημοσίευση από theBox »

Εικόνα

1.Black Lord of Mordor 04:25
2.The Burden 05:19
3.Her Last Breath 07:00
4.Eternal Conflict 04:38
5.Idols and Idiocy 05:43
6.Beyond the Stars 05:07
7.Thy Wretched Soul 04:07
8.The Watcher 04:35
9.War In the Heavens 04:24
Persecution Complex is a melodic extreme power metal band from Fort Worth Texas. Our music employs elements of Melodic Death Metal, Power Metal, Classic Metal, Progressive Metal and Doom Metal.
Ετσι λενε στο bandcamp τους αλλα ΕΓΩ λεω οτι ακουω απλα ενα mid tempo "καταραμμένο" ΕΠΙΚ ΜΕΤΑΛ με καπως "extreme metal" τροπο παιξιματος απο τα όργανα και ΥΜΝΙΚΑ, ΚΛΑΙΟΝΤΑ καταπληκτικα φωνητικα.

ΕΠΙΚΑΔΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ! Εδω θα βρειτε αυτο που ψαχνετε δοσμένο δεκα φορες πιο "τρου' απο τα παιδια με τα battle-vests (οχι αυτα που παιζουν καλά, τα άλλα :P ) .

Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Re: PERSECUTION COMPLEX (US) - Inquisitor's Bane (2023)

Δημοσίευση από CountRaven »

ΝΑΙ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
nicolasg

Δημοσίευση από nicolasg »

Όπως τα λέει ο @theBox !
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Άκουσα. Στο νου μου ήρθαν εικόνες από φαλακρες, μούσια, μπάφους δίπλα σε άδεια κουτιά μπύρας, τατουάζ. Δηλαδή χιπστεροφαση. Δηλαδή όχι.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

με εχασαν στα death metal στοιχεια.. Θα συμφωνήσω στο hipστερια με τον προλαλησαντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aorpanos72 την Κυρ 27 Αύγ 2023, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Advancing Yokeda έγραψε: Κυρ 27 Αύγ 2023, 09:17 Άκουσα. Στο νου μου ήρθαν εικόνες από φαλακρες, μούσια, μπάφους δίπλα σε άδεια κουτιά μπύρας, τατουάζ. Δηλαδή χιπστεροφαση. Δηλαδή όχι.
Ρε βρηκες ΕΔΩ χιπστερια κι οχι στο Krull ας πουμε;;;;; o_O
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Ρε βρηκες ΕΔΩ χιπστερια κι οχι στο Krull ας πουμε;;;;; o_O
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού
Ήρθα να ρωτήσω ακριβώς αυτό.

Πάντως τα σπάει το γεγονός ότι τσεκάρουμε μέχρι και από ποιους παίζεται το υλικό που ακούμε και ανάλογα επηρεάζει την κρίση μας αυτό.

Όταν λέω από ποιους, δεν εννοώ ονομαστικά. Αλλά σε τι φάση είναι.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

CountRaven έγραψε: Κυρ 27 Αύγ 2023, 12:19
Πάντως τα σπάει το γεγονός ότι τσεκάρουμε μέχρι και από ποιους παίζεται το υλικό που ακούμε και ανάλογα επηρεάζει την κρίση μας αυτό.

Όταν λέω από ποιους, δεν εννοώ ονομαστικά. Αλλά σε τι φάση είναι.
Το παθαινω κι εγω πλεον αυτο ρε γμτ...δεν ξερω τι φταιει.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

Χμ.. Πρωτότυπη ανακάλυψη αν μη τι άλλο. Κάποτε είχαμε heavy/power μουσική με black φωνητικά (Children of Bodom, κτλ) και τώρα έχουμε πάει ανάποδα. Τα φωνητικά πολύ καλά. Δεν είναι κακοί.. Αλλά νομίζω δεν απευθύνονται στους κλασικούς επικάδες (Μanowar, Virgin Steele, Manilla, Heavy Load, κτλ.)
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Progress_Lost έγραψε: Κυρ 27 Αύγ 2023, 16:03 Χμ.. Πρωτότυπη ανακάλυψη αν μη τι άλλο. Κάποτε είχαμε heavy/power μουσική με black φωνητικά (Children of Bodom, κτλ) και τώρα έχουμε πάει ανάποδα. Τα φωνητικά πολύ καλά. Δεν είναι κακοί.. Αλλά νομίζω δεν απευθύνονται στους κλασικούς επικάδες (Μanowar, Virgin Steele, Manilla, Heavy Load, κτλ.)
Οχι σε αυτους τους επικαδες. Στους αλλους που τη βρισκουν με Primordial, Darkest Era, Solstice κτλ. Το λεω και στο αρχικο ποστ. Τα πιο "καταραμμένα" επικ.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Είμαι στη μέση της πρώτης ακρόασης και μου φαίνεται ενδιαφέρον και αρκετά original άκουσμα. Η περιγραφή του Box μου φαίνεται αρκετά ακριβής και εύστοχη. Και δυο παρατηρήσεις: ο τραγουδιστής καταφέρνει (άγνωστο πώς !) να συνδυάσει σε κάποια σημεία τα τραγικά φωνητικά με happy αναλαμπές o_O :D , ενώ φαίνεται ότι έχει ακούσει στη ζωή του και αρκετό metalcore ( το συγκεκριμένο γίνεται αντιληπτό μόνο σε υποψιασμένους ακροατές ;) ) όπως αρκετοί από τους σύγχρονους,"trueμεταλλους" Αμερικανούς τραγουδιστές.
Συνολικά όμως είναι μια χαρά, παραμένει στα πλαίσια του χώρου και η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι αρκετά ελπιδοφόρα και υποσχόμενη. Μόλις ολοκληρώσω ακροάσεις, θα επανέλθω.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Το υλικό γαμάει. Λιώστε το.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”