HEAVY LOAD (SWE) - Riders of the Ancient Storm (2023)
- aorpanos72
Re: HEAVY LOAD (SWE) - Riders of the Ancient Storm (2023)
Τα οποία έμειναν ανέγγιχτα (;;;) 

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
Περάστε έξω κύριε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
άδειασε η μισή μπουκάλα κάπου στα μισά.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Progress_Lost
Προβλέπω οι διαφωνίες για το νέο Heavy Load θα είναι τόσο σοβαρές που θα οδηγήσουν σε διάσπαση... Κοροϊδεύετε εσείς τον ΚΚ, αλλά μη δούμε σε λίγο καιρό το PP's Forgotten Scroll!
- aorpanos72
Δεν μπορώ να μιλήσω....κωλύομαι .... Από Παρασκευή..Progress_Lost έγραψε: ↑Τετ 04 Οκτ 2023, 18:40Προβλέπω οι διαφωνίες για το νέο Heavy Load θα είναι τόσο σοβαρές που θα οδηγήσουν σε διάσπαση... Κοροϊδεύετε εσείς τον ΚΚ, αλλά μη δούμε σε λίγο καιρό το PP's Forgotten Scroll!

- Progress_Lost
Ωχ... Εγώ πλάκα έκανα πάντως!!
- aorpanos72
- Advancing Yokeda
Οι μόνες διαφωνίες που προβλέπω εγώ είναι το αν θα αγοράσουν το cd, το βινύλιο ή το κουτί.Progress_Lost έγραψε: ↑Τετ 04 Οκτ 2023, 18:40Προβλέπω οι διαφωνίες για το νέο Heavy Load θα είναι τόσο σοβαρές που θα οδηγήσουν σε διάσπαση... Κοροϊδεύετε εσείς τον ΚΚ, αλλά μη δούμε σε λίγο καιρό το PP's Forgotten Scroll!

τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Advancing Yokeda
Εν τω μεταξύ είναι όντως τόσο καταπληκτικό το "Sail away" όσο (ξανα)διαβάζω στο review?
Τα σημεία ενδιαφέροντός μου όταν πρωτοείδα το tracklist ήταν τα Walhalla Warriors και Raven is calling, αλλά έχει υπερτονιστεί το Sail Away και αναρρωτιέμαι...
Τα σημεία ενδιαφέροντός μου όταν πρωτοείδα το tracklist ήταν τα Walhalla Warriors και Raven is calling, αλλά έχει υπερτονιστεί το Sail Away και αναρρωτιέμαι...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- TitusGroan
Ειμαι ξεκουραστος και ηρεμος. Δεν μου πολυαρεσει......
Κι επειδή κάθε γνώμη μετράει, ειδικά του αντιλόγου, τί ήταν αυτό που δεν σου άρεσε φίλε, @TitusGroan ?
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- TitusGroan
Αρκετα generic το κομματι. Δεν ειναι καμια τρομερη συνθεση. Αν βγαλουμε την ταμπελα των Heavy Load, δεν ξερω ποσος ενθουσιασμος θα μεινει...αντικειμενικα
- Progress_Lost
Eίναι μια επική μπαλάντα.. βγάζει συναίσθημα, έχει πλήκτρα, ίσως μια μίξη του Dreaming των Ηeavy Load με τις αντιστοιχες μπαλάντες των Sabbath περιόδου Tony Martin... Γενικά νομίζω παίζει μεγάλο ρόλο πόσο γούσταρε κάποιος τα παλιά των Heavy Load.. Aν κάποιος ήταν έτσι- και - έτσι οπαδός τους, δεν έχει νόημα η συζήτηση.. Αν κάποιος ήταν φανατικός του συγκροτήματος (με την έννοια να έχει περάσει κάποια χρόνια που τους άκουγε συστηματικά) τότε ο δίσκος θα τον ενθουσιάσει..Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 04 Οκτ 2023, 19:55 Εν τω μεταξύ είναι όντως τόσο καταπληκτικό το "Sail away" όσο (ξανα)διαβάζω στο review?
Επιτελους μια φωνη λογικης. Εγω ειμαι καπου στη μεση μεταξυ Τιτου και διθυραμβων. Καλο, ωραιο, μια χαρα. Αλλα μεχρι εκει. Αν ηταν οποιαδηποτε αλλη μπαντα (πχ πρωτοεμφανιζομενη) θα λεγαμε "ακουγεται νερακι!", 5 απαντησεις στο τοπικ και παμε παρακατω.TitusGroan έγραψε: ↑Τετ 04 Οκτ 2023, 21:23 Αρκετα generic το κομματι. Δεν ειναι καμια τρομερη συνθεση. Αν βγαλουμε την ταμπελα των Heavy Load, δεν ξερω ποσος ενθουσιασμος θα μεινει...αντικειμενικα
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Και μαλλον εδω ειναι το ζουμι.Progress_Lost έγραψε: ↑Τετ 04 Οκτ 2023, 21:40
Γενικά νομίζω παίζει μεγάλο ρόλο πόσο γούσταρε κάποιος τα παλιά των Heavy Load.. Aν κάποιος ήταν έτσι- και - έτσι οπαδός τους, δεν έχει νόημα η συζήτηση.. Αν κάποιος ήταν φανατικός του συγκροτήματος (με την έννοια να έχει περάσει κάποια χρόνια που τους άκουγε συστηματικά) τότε ο δίσκος θα τον ενθουσιάσει..
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.