STREET FIGHTER (DEN) - Secondhand Hero (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Mamercus

STREET FIGHTER (DEN) - Secondhand Hero (2023)

Δημοσίευση από Mamercus »

- Τι ατενίζεις 'κει πέρα στην ουρανοξυστούπολη, απρόσωπε μαλλιά;

- Απρόσωπος αλλά επώνυμος, φιλαράκο. Για σένα, Marco Angioni!

- Όπα, δικέ μου, χαλάρωσε, μόστραρες το Streeet Fighter φαρδύ-πλατύ για τίτλο και πρέπει να μασήσουμε δηλαδή; Έτσι λέγανε και κάτι ωραίους γερμανούς που βγάζανε άλμπουμ πριν καν φτιάξουν οι γιαπωνέζοι το arcade game! Και λέηζερ πιστόλια και αυτοκινητάρες κι απ' όλα στο εξώφυλλο... Ωχ, τώρα που τα λέμε, είχανε κι αυτοί έναν τυπά ν' ατενίζει μια πόλη ναούμε...

- Βρε τί λέηζερ, τί τυπάς, μού τσαμπουνάς; Εγώ παίζω όλα τα όργανα στη μπάντα και επιπλέον κάνω και την παραγωγή!

- Ήρωας από δεύτερο χέρι όμως διαβάζω στον τίτλο...

- Διότι πέρα από υπερταλέντο, είμαι και ταπεινός! Άσε που είμαι κι η ψυχούλα του πάρτυ, μαζεύτηκαν για το άλμπουμ ένα σωρό άτομα, μοναχά για χάρη μου... Πού να αρχίσω και πού να σταματήσω, στις φωνές Stefan Jensen (Exelerate) και Sofia Schmidt (Ethereal Kingdoms) κι έχω και Rasmus Bom Andersen (Diamond Head), Soren Andersen (Electric Guitars), Michael Catton (Tainted Lady), Chris Catton (Boys From Heaven) Lars Märker (Meridian), Michael Bastholm (Artillery), Michael Hvolgaard Andersen (Withering Surface, Thorium), Martin J. Andersen (Blindstone), Klaus Agerbo και Peter Bruun (Meridian).

- Μωρέ μπράβο! Ε πες μου και τί βλέπεις στον ορίζοντα που σε ρώτησα εξαρχής, να το κλείσουμε το θέμα, έχουμε κι άλλα άλμπουμ να παρουσιάσουμε στο Forgotten Scroll...

- Forgotten Scroll; Γιατί δε μου το 'πες βρε μπουμπούνα να βάλω τα καλά μου τα πέτσινα τα έητηζ; Το λοιπόν, πες στους μύστες και τις μύστριες εκεί, ότι η φάση είναι όπως την παρουσιάζω στο Bandcamp, νταξ' λίγη διαφήμιση δε βλάπτει, έτσι; Στο διά ταύτα, είπαμε να κάνουμε ένα πείραμα χρονοτάξιδου και να στείλουμε πίσω στο παρελθόν μερικές σημερινές δυνατότητες μουσικής παραγωγής, για να δούμε τί θα μπορούσε να κάνει μια μπάντα του 1986. Την ονομάσαμε Street Fighter.

- Ωχ, ρετρό γεροντοπαπουδίλα πάλι; Τί παραγωγή μωρέ, δηλαδή ο George Martin δεν ήξερε από παραγωγή και ξες εσύ καλύτερα επειδή είσαι μοντέρνος;

- Πω ρε ζοχάδιασμα, γουστάρουμε παλιό ήχο αλλά τον φτιάχνουμε με καινούργια μέσα! Αυτό είναι όλο!

- Κι είστε καλοί;

- Είμαστε ένα τσούρμο από απόβλητους της πόλης, οπότε το νου σου! Τα κακόφημα σοκάκια θα γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνα!

- Αδιόρθωτος είσαι, φιλάρα! Το αφήνω να σε κρίνουν οι άλλοι, από 'μένα περνάς αλλά με βάση, παραπάνω σέβας και τα λέμε στο σόφομορ που λέτε κι εσείς στο κουρμπέτι...

Ο νέος είναι ωραίος:

Ο παλιός είναι αλλιώς:
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Re: STREET FIGHTER (DEN) - Secondhand Hero (2023)

Δημοσίευση από Zippo190 »

χαχαχαχ ωραία παρουσίαση!!!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Re: STREET FIGHTER (DEN) - Secondhand Hero (2023)

Δημοσίευση από Mamercus »

Zippo190 έγραψε: Κυρ 10 Σεπ 2023, 19:21 χαχαχαχ ωραία παρουσίαση!!!
Thanx!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”