CIRITH UNGOL (US) - Dark Parade (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Re: CIRITH UNGOL (US) - Dark Parade (2023)

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Sacrifice = Επικό έπος!

τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Κι εγώ το ακούω συνέχεια και μου αρέσει πολύ.
Το άλμπουμ "γ@μεί και δέρνει". Με την καλή την έννοια.
Δισκάρα έβγαλαν πάλι!!
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Πολύ καλός δίσκος. Προτιμώ το Forever Black σαφώς περισσότερο, αλλά κι αυτός εδώ είναι αντάξιος της βαριάς κληρονομιάς τους
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Στην αρχή του μήνα, με κάποια σχόλια, πάντα σεβαστά ως άποψη,
που είχα διαβάσει στο φόρουμ, για διεκπεραιωτικά φωνητικά ή (ψιλο) μέτριες συνθέσεις και απουσία επικού στοιχείου,
να πω την αλήθεια είχα σκιαχτεί λίγο, αλλά, όταν με το καλό το άκουσα με τα αυτάκια μου, όχι μία και δύο,
αλλά αλλεπάλληλες φορές, μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα δίσκο, άξιο της κληρονομιάς τους,
που συνεχίζει να κρατάει πάρα πολύ ψηλά την σημαία των Cirith Ungol και με ικανοποίησε σφόδρα.
Ο δίσκος είναι μαύρο έπος. Καραέπος δηλαδή.
Επική μαυρίλα και όποιος αντέχει. Για να κάνω και λίγο χιούμορ....κάποιοι blacksters είναι μπροστά σε αυτό το επικό απόκοσμο αριστούργημα του Dark Parade, για να πάνε κατευθείαν για χέμο - γαλατάκι - κακάο και νάνι.

Join The Legion !!
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Bersekeros έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 03:39 Στην αρχή του μήνα, με κάποια σχόλια, πάντα σεβαστά ως άποψη,
που είχα διαβάσει στο φόρουμ, για διεκπεραιωτικά φωνητικά ή (ψιλο) μέτριες συνθέσεις και απουσία επικού στοιχείου,
να πω την αλήθεια είχα σκιαχτεί λίγο, αλλά, όταν με το καλό το άκουσα με τα αυτάκια μου, όχι μία και δύο,
αλλά αλλεπάλληλες φορές, μπορώ να πω ότι πρόκειται για ένα δίσκο, άξιο της κληρονομιάς τους,
που συνεχίζει να κρατάει πάρα πολύ ψηλά την σημαία των Cirith Ungol και με ικανοποίησε σφόδρα.
Ο δίσκος είναι μαύρο έπος. Καραέπος δηλαδή.
Επική μαυρίλα και όποιος αντέχει. Για να κάνω και λίγο χιούμορ....κάποιοι blacksters είναι μπροστά σε αυτό το επικό απόκοσμο αριστούργημα του Dark Parade, για να πάνε κατευθείαν για χέμο - γαλατάκι - κακάο και νάνι.

Join The Legion !!
Πίνουμε και γαλατάκι με χέμο όταν ξυπνάμε επίσης!

Στα του δίσκου θα συμφωνήσω και εγώ πως είναι έπος και κάθε μέρα πραγματικά το άλμπουμ δείχνει τα δόντια του.

Ξαναλέω όμως. Είναι δύσκολο άλμπουμ και θέλει ακροάσεις.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
vasilis2112

Δημοσίευση από vasilis2112 »

Ρε γαμώτο, εννοείται σιχαίνομαι με όσα γίνονται και ποτέ δε συμπάθησα τον φλωροτζάρβις, την ανύπαρκτη μπάντα του και γενικά το μπάσο όταν παίζεται με πένα ειδικά στους Cirith ungol. Όσο το ακούω όμως εκτός ότι πρόκειται για δισκάρα, μου αρέσει και το παίξιμο του χαζόΤζάρβις! Ειδικά στο sailor δίνει ρέστα και στο sacrifice αυτό το μονολιθικό ριφ που παίζει στο «a symphony of evil..» σε συνδυασμό με τα soulripping φωνητικά του Tim στο σημείο είναι υπέροχο!
Γενικά δισκάρα! Όλα τα άλλα, κρίμα!
Από τις πιο εύστοχες δηλώσεις: «ποιός τους γαμάει τους Cirith Ungol!»
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Ούτε δύσκολος ήταν τελικά ο δίσκος, ούτε πολλές ακροάσεις ήθελε για να αποτυπωθεί.
Μιλάμε για γ@μηστερή υπερδισκάρα, που είναι απόλαυση, κάθε μέρα σε κάθε ώρα.
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

vasilis2112 έγραψε: Πέμ 30 Νοέμ 2023, 15:38 την ανύπαρκτη μπάντα του
είμαι στον αριθμό 4, στο πόσες φορές έχω δώσει ευκαιρίες στους Night Demon. Σε κάθε νέα απόπειρα να μου αρέσουν, μου φαίνονται χειρότεροι από την προηγούμενη.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
crimsonglory

Δημοσίευση από crimsonglory »

Advancing Yokeda έγραψε: Πέμ 30 Νοέμ 2023, 17:19
Σε κάθε νέα απόπειρα να μου αρέσουν, μου φαίνονται χειρότεροι από την προηγούμενη.
Ισχύει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”