BLOOD PYTHON (NOR) - Thunder City (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Mamercus

BLOOD PYTHON (NOR) - Thunder City (2023)

Δημοσίευση από Mamercus »

Εικόνα

Το όνομα αυτού Martin Horn Sørlie.
Ή HS.
Ή, στην περίπτωσή μας, M. Horn.

Κι η περίπτωσή μας είναι το one-man-band project με τίτλο Blood Python και το φρεσκότατο, δεύτερο άλμπουμ του, Thunder City (indepedent).

Τα πάντα όλα λοιπόν από έναν άνθρωπο, ο οποίος μοστράρει ως πολυ-εργαλείο και σε άλλες μπάντες.

Τα καταφέρνει;

Δε ξέρω. Το ντεμπούτο δεν το έχω καν ακούσει, εδώ όμως, κάτι γίνεται νομίζω.

Αν δεν είμαι σίγουρος, τότε γιατί ανοίγω topic θα μου πεις...

Διότι αυτό που όντως καταφέρνει ο Blood Python, είναι να φτιάξει ατμόσφαιρα! Το άλμπουμ διατρέχεται από μια σκοτεινιά, μια υπόγεια αύρα μουντίλας, που ναι μεν σε εκτελεστικό/τεχνικό επίπεδο δε λέει και πολλά, αλλά σε ύφος δε μπορεί να το αδικήσει κανείς, το έχει μελετήσει το πράμα ο M. Horn - ή, έστω, τού βγαίνει! Κουβαλά καλά την dark/horror κληρονομιά, λιτή, χωρίς πειραγμένα φτιασίδια κι επειδή, τελικά, μερικές φορές μπορεί να σε κερδίσει το φιλότιμο παρά η τεχνικούρα, προτείνω να του δώσετε μια ευκαιρία/ακρόαση, γιατί μπορεί και να σας αρέσει:

υγ: προσωπικά, είμαι πολύ άκυρος στις πρώτες ακροάσεις παρά την όποια εμπειρία, έχω βγάλει αριστουργήματα ως μέτρια με το πρώτο άκουσμα και μετριότητες τις εκθείασα μονομιάς μες στον ενθουσιασμό μου, οπότε... το βάζω να το ξανακούσω πάραυτα!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Re: BLOOD PYTHON (NOR) - Thunder City (2023)

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Παλικάρια βάzεται και το εξώφυλλο να μπορώ να τα κάνω ασσιστ στην σελίδα του Forgotten στο facebook.... :iouiou:
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Mamercus

aorpanos72 έγραψε: Σάβ 16 Σεπ 2023, 18:03 Παλικάρια βάzεται και το εξώφυλλο να μπορώ να τα κάνω ασσιστ στην σελίδα του Forgotten στο facebook.... :iouiou:
Δυστυχώς, δεν έχω καταφέρει να καταλάβω πώς διάλο ανεβάζω αρχεία, συγνώμη!

Κάνω άλλη μία απόπειρα επιτόπου και τσεκάρω...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Σκατούλες!
Αν δεν σου κάνει κόπο, ρίξε σύντομο tutorial @aorpanos72 !
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Εικόνα

Είναι σχετικά απλό, γιατί βλέπω ότι τα παιδιά, το έχουν τεχνικά πολύ τσίλικο το φόρουμ.
Ο απλός τρόπος είναι να κάνεις search στο google και να βρίσκεις την εικόνα. Μπορείς εκεί που λέει αποτελέσματα ΟΛΑ, να βάλεις ΕΙΚΟΝΕΣ. Τα βασικά.

Αφού βρεις την εικόνα, θα κάνεις με δεξί κλικ, άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα. Προσέχεις το αρχείο να είναι σε κατάληξη μορφής αρχείου εικόνας (πχ .jpg .png). Κάνεις αντιγραφή - επικόλληση στο ποστ. Στο τέλος θα φροντίσεις να βάλεις το σύνδεσμο ανάμεσα στην ''εντολή'' εικόνας . Αυτό γίνεται πολύ εύκολα, πατώντας πλήρη κειμενογράφο και προεπισκόπηση και έχοντας επιλεγμένο το σύνδεσμο, πατάς το κουμπάκι προσθήκη εικόνας (είναι δίπλα στο αστεράκι - στοιχείο λίστας).

Αν δεν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, πατάς προεπισκόπηση και κάνεις δοκιμές, πριν πατήσεις υποβολή.

Τέλος αν πατήσεις, απάντηση με παράθεση, θα δεις τον σύνδεσμο και πώς ακριβώς έχω βάλει την εικόνα.
Υπάρχουν και κάποια άλλα tips, αλλά δεν θα ήθελα να σε μπερδέψω. Ας ξεκινήσεις από τη βασικότερη μορφή, του πώς μπορείς να βάλεις εικόνα σε ένα φόρουμ (που στηρίζεται σε phpBB).
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Bersekeros έγραψε: Κυρ 17 Σεπ 2023, 01:49 Εικόνα

Είναι σχετικά απλό, γιατί βλέπω ότι τα παιδιά, το έχουν τεχνικά πολύ τσίλικο το φόρουμ.
Ο απλός τρόπος είναι να κάνεις search στο google και να βρίσκεις την εικόνα. Μπορείς εκεί που λέει αποτελέσματα ΟΛΑ, να βάλεις ΕΙΚΟΝΕΣ. Τα βασικά.

Αφού βρεις την εικόνα, θα κάνεις με δεξί κλικ, άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα. Προσέχεις το αρχείο να είναι σε κατάληξη μορφής αρχείου εικόνας (πχ .jpg .png). Κάνεις αντιγραφή - επικόλληση στο ποστ. Στο τέλος θα φροντίσεις να βάλεις το σύνδεσμο ανάμεσα στην ''εντολή'' εικόνας . Αυτό γίνεται πολύ εύκολα, πατώντας πλήρη κειμενογράφο και προεπισκόπηση και έχοντας επιλεγμένο το σύνδεσμο, πατάς το κουμπάκι προσθήκη εικόνας (είναι δίπλα στο αστεράκι - στοιχείο λίστας).

Αν δεν είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, πατάς προεπισκόπηση και κάνεις δοκιμές, πριν πατήσεις υποβολή.

Τέλος αν πατήσεις, απάντηση με παράθεση, θα δεις τον σύνδεσμο και πώς ακριβώς έχω βάλει την εικόνα.
Υπάρχουν και κάποια άλλα tips, αλλά δεν θα ήθελα να σε μπερδέψω. Ας ξεκινήσεις από τη βασικότερη μορφή, του πώς μπορείς να βάλεις εικόνα σε ένα φόρουμ (που στηρίζεται σε phpBB).
Έπος. Έγραψα και εγώ αυτό να το έχουμε για όποιον το ζητάει.

https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... f=2&t=7087
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Bersekeros έγραψε: Κυρ 17 Σεπ 2023, 01:49 Εικόνα

Ευχαριστώ ΠΟΛΥ @Bersekeros , εγώ έβαζα απλώς τη διεύθυνση με το αποτέλεσμα από την αναζήτηση της εικόνας και δεν την άνοιγα ξεχωριστά σε νέα καρτέλα, ως αρχειάκι jpg κλπ.

Να είσαι καλά, αδερφέ!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mamercus

υγ: με την ...τηλεκπαίδευση, μην ξεχαστεί το άλμπουμ, κρίμα θα είναι!... :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”