NOSPUN (USA) - Opus (2023)

Κους-κους για τα άλμπουμ που γουστάρουμε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Mamercus

NOSPUN (USA) - Opus (2023)

Δημοσίευση από Mamercus »

Πειραγμένα πράγματα από Βόρεια Καρολίνα.

Τέχνη, τεχνική και concept ιστορία για...
...βασικά, δεν ξέρω, 111λεπτά κρατάει το ρημάδι, αν το άκουγα μελετώντας μαζί και τους στίχους, ενώ ξεκλέβω χρόνο από τη δουλειά, μάλλον θα ήμουν πολύ πιο έξυπνος από όσο ξέρω ότι είμαι!

Εικόνα

Ντεμπούτο λοιπόν για τους Nospūn με τον λιτό μα ενδεικτικό τίτλο, Opus.
Σήμερα κλείνει ακριβώς ένα 4μηνο που κυκλοφόρησε.

Χορταστικό, βιρτουόζικο, μελωδικό και εκφραστικό prog metal με πολλαπλά, συνθετικά στοιχεία και κυρίαρχο όργανο την κιθάρα.
Εγώ, ομολογουμένως, δυσκολεύτηκα, όμως πραγματικά εκτίμησα. Κι αφού εδώ είμαστε για να μοιραζόμαστε, το αφήνω στην κρίση σας.

Το ακούμε ολάκερο από το κανάλι της μπάντας, εδώ:
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
theBox

Re: NOSPUN (USA) - Opus (2023)

Δημοσίευση από theBox »

Εχεις ρέντα αφενος, και αφετερου εφεση στα ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε διάρκεια αλμπουμ. Μετα την αποκάλυψηπου ακουει στο ονομα Afterwinter, εχουμε αλλο ενα προγκ μεταλ αλμπουμ με υπερ-σιντιαία διάρκεια. Ο Σάκης, πληκτρας των Horizon's End το ειχε προτείνει σε μια ομάδα στο FB, αλλα δυστυχως δεν ειχα προλαβει να το τσεκαρω τοτε. Θα παιξει σημερα λογικα.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Μμμμ ναι... είναι το άλμπουμ που σου ανεβάσει το αι κιου 2-3 μονάδες σε κάθε άκουσμα...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Μετά το ΣΟΚ των Afterwinter, αυτο εδω δεν μπορεσε τελικα να το πλησιασει. Ακουγεται ευχαριστα ομως.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Metal Κυκλοφορίες”