SOLITARY SABRED (CY) - Temple of the Serpent (2023)
- CountRaven
Re: SOLITARY SABRED (CY) - Temple of the Serpent (2023)
ΜΟΝΟ ΕΠΗ!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- vasilis2112
Τι έγινε; Τελείωσε;Advancing Yokeda έγραψε: ↑Σάβ 14 Οκτ 2023, 20:47 φοβερό το κομμάτι!!!
εδώ ξεκινά και η προπαραγγελία
https://www.vinylstore.gr/?search-site- ... he+serpent
@asgardlord
- vasilis2112
Όλα καλά, λύθηκε το μυστήριο!
Δεν δουλεύει το απευθείας λινκ και άμα κανεις αναζήτηση στο κατάστημα «solitary sabred» πάλι δεν το βγάζει. Αλλά στα pre-orders του καταστήματος υπάρχει κανονικά!
Δεν δουλεύει το απευθείας λινκ και άμα κανεις αναζήτηση στο κατάστημα «solitary sabred» πάλι δεν το βγάζει. Αλλά στα pre-orders του καταστήματος υπάρχει κανονικά!
Το λοιπόν, είναι ΔΙΣΚΑΡΑ!
Είναι ΚΟΣΜΗΜΑ, έγινε το αγαπημένο μου Solitary Sabred μονομιάς!
Κι επειδή γουστάρω κάργα τα concept άλμπουμ, εδώ συνφορουμίτες/τριες έχουμε να κάνουμε με ένα ΚΟΡΥΦΑΙΟ δείγμα μαεστρικής ανάπτυξης της ιστορίας/πλοκής μέσω της μουσικής. Είναι για σεμιναριακή μελέτη το άλμπουμ. Όχι απλώς πάουερ μέταλ στα ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ του αλλά φουλ θεατρικότητα και ατμόσφαιρα, ΦΟΒΕΡΗ εκφραστική ποικιλία, τόσο σε συνθέσεις όσο και σε απόδοση - κυρίως φωνητικών.
Η ελληνική και κυπριακή σκηνή φέτος, ΞΕΣΚΙΣΑΝ! Όχι μόνο στο επικό ιδίωμα, αλλά αφού σε δαύτο αναφερόμαστε τώρα, έχω να πω ότι, προσωπικά, τούτος είναι ο δίσκος που ΑΠΟΛΑΥΣΑ περισσότερο απ' όλους!
Φίλε @asgardlord συγχαρητήρια για το άλμπουμ. Η ερώτηση που έχω είναι: η ιστορία από πού προέρχεται; Είναι όντως από το Κόναν, θυμάμαι καλά; Έχει παιχτεί σε κάποιο TTRPG καμπέην; Τέτοια ταύτιση είναι ΣΠΑΝΙΑ, το νιώθεις σε κάθε τραγούδι, είναι απίστευτο...
υγ: μιλάω για ολάκερο το δίσκο γιατί ο @CountRaven μού 'κανε το χατήρι να μου εμπιστευτεί το ρηβιού...
Yammy yammy, Κόμη μου - μας κακομαθαίνεις!!!!
Είναι ΚΟΣΜΗΜΑ, έγινε το αγαπημένο μου Solitary Sabred μονομιάς!
Κι επειδή γουστάρω κάργα τα concept άλμπουμ, εδώ συνφορουμίτες/τριες έχουμε να κάνουμε με ένα ΚΟΡΥΦΑΙΟ δείγμα μαεστρικής ανάπτυξης της ιστορίας/πλοκής μέσω της μουσικής. Είναι για σεμιναριακή μελέτη το άλμπουμ. Όχι απλώς πάουερ μέταλ στα ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ του αλλά φουλ θεατρικότητα και ατμόσφαιρα, ΦΟΒΕΡΗ εκφραστική ποικιλία, τόσο σε συνθέσεις όσο και σε απόδοση - κυρίως φωνητικών.
Η ελληνική και κυπριακή σκηνή φέτος, ΞΕΣΚΙΣΑΝ! Όχι μόνο στο επικό ιδίωμα, αλλά αφού σε δαύτο αναφερόμαστε τώρα, έχω να πω ότι, προσωπικά, τούτος είναι ο δίσκος που ΑΠΟΛΑΥΣΑ περισσότερο απ' όλους!
Φίλε @asgardlord συγχαρητήρια για το άλμπουμ. Η ερώτηση που έχω είναι: η ιστορία από πού προέρχεται; Είναι όντως από το Κόναν, θυμάμαι καλά; Έχει παιχτεί σε κάποιο TTRPG καμπέην; Τέτοια ταύτιση είναι ΣΠΑΝΙΑ, το νιώθεις σε κάθε τραγούδι, είναι απίστευτο...
υγ: μιλάω για ολάκερο το δίσκο γιατί ο @CountRaven μού 'κανε το χατήρι να μου εμπιστευτεί το ρηβιού...
Yammy yammy, Κόμη μου - μας κακομαθαίνεις!!!!

"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- asgardlord
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια, τιμή μας! Το στόρι είναι συνδυασμός ιστορικών γεγονότων (πτώση της ακκαδικης αυτοκρατορίας) και σουμεριανης μυθολογιας, με diablo (King leoric) και grim reaper origins μυθοπλαστικα δικά μας στοιχεία! Όταν δείτε το booklet it will make sense! Και ετοιμαστείτε για ΠΟΛΥ δυνατό βίντεο τις επόμενες ημέρες!!!!!
Iron wields from armored wrists
- Bersekeros
Πάντως έχω την αίσθηση ότι άκουσα αρκετά σπουδαία καινούρια πράγματα φέτος εν έτει 2023 και ιδίως από την ελληνική σκηνή (ελλαδική / κυπριακή).
Τώρα έρχεται οσονούπω και το νέο Solitary Sabred, το μήνα Δεκέμβριο, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το έτος.
Εννοείται ότι έχει προπαραγγελθεί στην βινυλιακή του έκδοση και τελώ εν αναμονή της κυκλοφορίας !
Τώρα έρχεται οσονούπω και το νέο Solitary Sabred, το μήνα Δεκέμβριο, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το έτος.
Εννοείται ότι έχει προπαραγγελθεί στην βινυλιακή του έκδοση και τελώ εν αναμονή της κυκλοφορίας !
Εγω νομιζω πως δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης, τουλαχιστον στον Epic/Heavy/Power ηχο τους πηραμε τα σωβρακα.Bersekeros έγραψε: ↑Τετ 29 Νοέμ 2023, 11:32 Πάντως έχω την αίσθηση ότι άκουσα αρκετά σπουδαία καινούρια πράγματα φέτος εν έτει 2023 και ιδίως από την ελληνική σκηνή (ελλαδική / κυπριακή).

Great Voyager, Triumpher, Sacred Outcry, March to Die, War Dance, Receiver, Fortress Under Siege, Diviner, τί να πρωτοθυμηθώ, θα αδικήσω μπάντες και δεν πρέπει!...
Αλλά και στο prog, μόνο του το The Great Destroyer των Horizon's End, κερδάει ολόκληρο τοπ 10! Κι είχαμε και το Cynical Silence των Vass/Katsionis, και πολλά άλλα που προφανώς μού διαφεύγουν τώρα...
Μέχρι εκεί πάντως μού κόβει, τα πιο ακραία δεν τα κατέχω...
![grin =]](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- Bersekeros
Συμπληρώνω.Mamercus έγραψε: ↑Τετ 29 Νοέμ 2023, 12:05Great Voyager, Triumpher, Sacred Outcry, March to Die, War Dance, Receiver, Fortress Under Siege, Diviner, τί να πρωτοθυμηθώ, θα αδικήσω μπάντες και δεν πρέπει!...
Αλλά και στο prog, μόνο του το The Great Destroyer των Horizon's End, κερδάει ολόκληρο τοπ 10!
Μέχρι εκεί με κόφτει, τα πιο ακραία δεν τα κατέχω...![]()
Protean Shield.

Melan Selas : Zephyrean Dreams στο Black metal
Riffobia : s/t στο Thrash Metal
PROTEAN SHIELD τεράστιο Έ Π Ο Σ !!!Bersekeros έγραψε: ↑Τετ 29 Νοέμ 2023, 12:32Συμπληρώνω.Mamercus έγραψε: ↑Τετ 29 Νοέμ 2023, 12:05Great Voyager, Triumpher, Sacred Outcry, March to Die, War Dance, Receiver, Fortress Under Siege, Diviner, τί να πρωτοθυμηθώ, θα αδικήσω μπάντες και δεν πρέπει!...
Αλλά και στο prog, μόνο του το The Great Destroyer των Horizon's End, κερδάει ολόκληρο τοπ 10!
Μέχρι εκεί με κόφτει, τα πιο ακραία δεν τα κατέχω...![]()
Protean Shield.![]()
Melan Selas : Zephyrean Dreams στο Black metal
Riffobia : s/t στο Thrash Metal
Ιτ΄ς οφφίσιαλ, που λένε και στο χωριό μου
- ρηβιού που με γέμισε αγνή, επική χαρά μέσα από τις ώρες σερί ακούσματος της ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑΣ:
https://www.forgotten-scroll.net/metal- ... e-serpent/
- ρηβιού που με γέμισε αγνή, επική χαρά μέσα από τις ώρες σερί ακούσματος της ΑΛΜΠΟΥΜΑΡΑΣ:
https://www.forgotten-scroll.net/metal- ... e-serpent/
- CountRaven
ΠΑΜΕ!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- asgardlord
Είμεθα πολύ μικροί για τέτοιο διθύραμβο, ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς!
Iron wields from armored wrists
- Advancing Yokeda
Το περιμένω με περισσότερη λαχτάρα από τον Χρηστάρα όταν περιμένει διόροφη πίτσα και τσόκο-νάγγετς πασπαλισμένα με ζάχαρη.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- aorpanos72
Δεν έχει γραφτεί ο δίσκος που ξεπερνάει αυτό που περιέγραψες.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 29 Νοέμ 2023, 17:44 Το περιμένω με περισσότερη λαχτάρα από τον Χρηστάρα όταν περιμένει διόροφη πίτσα και τσόκο-νάγγετς πασπαλισμένα με ζάχαρη.

" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net