STYGIAN FAIR (SWE) - Aradia (2023)
STYGIAN FAIR (SWE) - Aradia (2023)
Αν έπρεπε να διακόψω τους Heavy Load και τους Receiver να παίζουν στο repeat ήταν για αυτό!

Νέο άλμπουμ από Stygian Fair που μόλις ήρθε στα χεράκια μου, κι ως το έχω συνήθεια με όσα έχω μαρκάρει ως άχαστα (βλέπε για τωρινό παράδειγμα το νέο Sοlitary Sabred), δεν το άκουσα μέχρι να πιάσω το δισκάκι και να το βάλω στο ηχοσυστηματάκι μου...
Η μεταγραφή του Andreas Stoltz στα φωνητικά από τους φοβεροτρομερούς Hollow έκανε τεράστια διαφορά και σε κάθε περίπτωση, έχει το ρημάδι το άλμπουμ μια ισορροπία υπέροχη, όλα καλοδουλεμένα, όλα τόσο-όσο, υπέροχες συνθέσεις, φοβερά παιξίματα, ούτε φανφάρες, ούτε περιττολογίες, είναι βέβαια να σου αρέσει το όλο πειραγμένο heavy rock στυλάκι τους (δεν είναι δύσκολο αλλά είναι πάνω από πολύ κλισέ ταμπελίτσες), τέλος πάντων, προσωπικά τούς αγαπούσα ανέκαθεν τους Stygian Fair, το Equilibrium το καραγούσταρα, αυτό πιστεύω ότι είναι κλάσεις καλύτερο.
Βασικά, είναι αλμπουμάρα! Όσο το ακούς, εκτιμάς!
Αλλά όπως πάντα, στην κρίση σας:

Νέο άλμπουμ από Stygian Fair που μόλις ήρθε στα χεράκια μου, κι ως το έχω συνήθεια με όσα έχω μαρκάρει ως άχαστα (βλέπε για τωρινό παράδειγμα το νέο Sοlitary Sabred), δεν το άκουσα μέχρι να πιάσω το δισκάκι και να το βάλω στο ηχοσυστηματάκι μου...
Η μεταγραφή του Andreas Stoltz στα φωνητικά από τους φοβεροτρομερούς Hollow έκανε τεράστια διαφορά και σε κάθε περίπτωση, έχει το ρημάδι το άλμπουμ μια ισορροπία υπέροχη, όλα καλοδουλεμένα, όλα τόσο-όσο, υπέροχες συνθέσεις, φοβερά παιξίματα, ούτε φανφάρες, ούτε περιττολογίες, είναι βέβαια να σου αρέσει το όλο πειραγμένο heavy rock στυλάκι τους (δεν είναι δύσκολο αλλά είναι πάνω από πολύ κλισέ ταμπελίτσες), τέλος πάντων, προσωπικά τούς αγαπούσα ανέκαθεν τους Stygian Fair, το Equilibrium το καραγούσταρα, αυτό πιστεύω ότι είναι κλάσεις καλύτερο.
Βασικά, είναι αλμπουμάρα! Όσο το ακούς, εκτιμάς!
Αλλά όπως πάντα, στην κρίση σας:
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- CountRaven
Re: STYGIAN FAIR (SWE) - Aradia (2023)
Μου το προπαγάνδησε και εμένα από το τηλ. μια ψυχή και παρόλο που έχω το promo εδώ και καιρό, δεν έχω προλάβει να το ακούσω.
Θα σπεύδω όμως.
Θα σπεύδω όμως.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Πσυχούλα!!!...CountRaven έγραψε: ↑Δευ 02 Οκτ 2023, 22:22 Μου το προπαγάνδησε και εμένα από το τηλ. μια ψυχή και παρόλο που έχω το promo εδώ και καιρό, δεν έχω προλάβει να το ακούσω.
Θα σπεύδω όμως.
Ξεσκίζει το άλμπουμ, παίδες!
Ταγκάρω @Bersekeros και @Celephais μην τυχόν τούς ξέφυγε και τέλος πάντων, είμαι σε αποστολή προσηλυτισμού για δαύτο και το Montecristo των Great Master!
Το Aradia πάντως, ειλικρινά, το βάζω στα τοπ20 της χρονιάς από τώρα...
- Bersekeros
Ευχαριστώ. Θέλει να του αφιερώσω κάποιο χρόνο, κάτι που δεν έχω κάνει μέχρι τώρα,
για το συγκεκριμένο άλμπουμ.
Εξαιρετικό δισκίον! Έχει και μια προσέγγιση Roy Khan στο πώς στήνει τις φωνητικές γραμμές σε κάποια κομμάτια, με αποτέλεσμα να δίνει πόντους. Γενικά οι φωνητικές γραμμές είναι πολυ δουλεμένες (unto oblivion δίνει ρέστα). Σαφώς πιο metal προσέγγιση σε σχέση με το equilibrium , όπως και ηπαραγωγή αντίστοιχα. Riffs μια χαρά, τι άλλο πχια να ζητήσουμε;
Ευχαριστώ, το κατεβάζω τώρα, θα τσεκάρω!