HELMS DEEP (US) - Treacherous ways 2023
- Progress_Lost
Re: HELMS DEEP (US) - Treacherous ways 2023
Ναι σόρρυ είδα λάθος έκδοση στο μεταλουμ...
Το λοιπόν, έβαλα το Tower Hill και δαύτο σε μπραντεφέρ και κέρδισε το Helms Deep.
Με γειά μου και χαλάλι τα λεφτά που θα δώσω, είναι ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟ μέταλλο, πανάξιο και χωρίς μήτε μια κακή στιγμή - αυτό έκανε και τη διαφορά με το Tower Hill!
Με γειά μου και χαλάλι τα λεφτά που θα δώσω, είναι ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟ μέταλλο, πανάξιο και χωρίς μήτε μια κακή στιγμή - αυτό έκανε και τη διαφορά με το Tower Hill!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- Advancing Yokeda
Λοιπόν, ψήθηκα κι εγώ. Το φέρνει κανείς από Ελλάδα?
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Το Δεκεμβρη το βινυλιο απο https://www.namelessgraverecords.com
Αμερικη...καλά κρασιά...
Αν γινει κανα θαύμα και το φέρει κανεις, ας μας ενημερώσει.
Οι κιθαρες ΣΚΟΤΩΝΟΥ. Τα κομματια/φωνητικα ετσι κι ετσι. Αγοραζα πάντως, εστω για τα ριφ.
Αμερικη...καλά κρασιά...
Αν γινει κανα θαύμα και το φέρει κανεις, ας μας ενημερώσει.
Οι κιθαρες ΣΚΟΤΩΝΟΥ. Τα κομματια/φωνητικα ετσι κι ετσι. Αγοραζα πάντως, εστω για τα ριφ.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Advancing Yokeda
όσο το ακούω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Δεν είναι του συρμού.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Bersekeros
Έτσι. Αυτές οι 2 μπάντες, παίζουν πολύ ωραία μπάλα και οι δύο. Δεν ξέρω γιατί τις συγκρίνουμε.
Ηχητικά διαφέρουν αρκετά ( στον ίδιο χώρο ανήκουν μεν, αλλά διαφέρουν αρκετά στο ύφος).
Μάλλον, τις συγκρίνουμε υποσυνείδητα, γιατί περίπου συνέπεσαν χρονικά οι κυκλοφορίες και επίσης πρόκειται για τα πρώτα άλμπουμ των μπαντών αυτών.
Κορυφαίες κυκλοφορίες και οι 2.
Θα αρχίζω να ζορίζομαι για τα καλά στο φετινό προσωπικό Top 10 του 2023, που θέλω να βγάλω.
Φίλοι @theBox και @Advancing Yokeda , εγώ το CD το παρήγγειλα χτες μέσω Steel Gallery.
https://www.steelgallery.com/metal-store/
Θα αργήσει αλλά θα έρθει. Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε με τον Κώστα (Αθανασόγλου), άμεσα, διότι αν φύγει η παραγγελία, πέταξε το πουλάκι.
https://www.steelgallery.com/metal-store/
Θα αργήσει αλλά θα έρθει. Αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε με τον Κώστα (Αθανασόγλου), άμεσα, διότι αν φύγει η παραγγελία, πέταξε το πουλάκι.
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
- highwaycorsair
There's going to be a ton of EU distro for this one, and usually in Greece our stuff ends up getting carried by a few labels. Don't buy from me directly: it WILL end up cheaper at a store closer to you!
Owner Nameless Grave Records. Guitars for Serpent Rider, Draghkar, Drawn and Quartered. Editor The Highway Corsair print fanzine.
- Bersekeros
That's great news to hear!highwaycorsair έγραψε: ↑Πέμ 23 Νοέμ 2023, 01:49 There's going to be a ton of EU distro for this one, and usually in Greece our stuff ends up getting carried by a few labels. Don't buy from me directly: it WILL end up cheaper at a store closer to you!
Helms Deep delivered a great album this year and everybody that has already listened to that, can confirm.
So a great interest in obtaining the physical format in Europe and of course also in Greece should undoubtfully exist.
- Advancing Yokeda
Confirmed!Bersekeros έγραψε: ↑Πέμ 23 Νοέμ 2023, 10:25That's great news to hear!highwaycorsair έγραψε: ↑Πέμ 23 Νοέμ 2023, 01:49 There's going to be a ton of EU distro for this one, and usually in Greece our stuff ends up getting carried by a few labels. Don't buy from me directly: it WILL end up cheaper at a store closer to you!
Helms Deep delivered a great album this year and everybody that has already listened to that, can confirm.
So a great interest in obtaining the physical format in Europe and of course also in Greece should undoubtfully exist.
Blue Blazes!highwaycorsair έγραψε: ↑Πέμ 23 Νοέμ 2023, 01:49 There's going to be a ton of EU distro for this one, and usually in Greece our stuff ends up getting carried by a few labels. Don't buy from me directly: it WILL end up cheaper at a store closer to you!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.